Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς γίνεται στην περιοχή μου να είναι διαθέσιμη μέχρι και 1 GB σύνδεση αλλά να μην είναι εντός του χάρτη του gigabit voucher?με αποτέλεσμα προφανώς να μη δικαιούμαι το κουπόνι.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, misterman είπε

Πώς γίνεται στην περιοχή μου να είναι διαθέσιμη μέχρι και 1 GB σύνδεση αλλά να μην είναι εντός του χάρτη του gigabit voucher?με αποτέλεσμα προφανώς να μη δικαιούμαι το κουπόνι.

Στην (ευρύτερη) περιοχή ή στο κτήριό σου είναι διαθέσιμη; εάν προφανώς εννοείς στο κτήριό σου ότι έχει ολοκληρωθεί η κάθετη εγκατάσταση, τότε απαιτείται κάποιο χρονικό διάστημα ίσως και μηνών για να φανεί ότι το κτήριο είναι διαθέσιμο προς ενεργοποίηση οπτικής ίνας. Υπάρχει και site που ελέγχεις τη διαθεσιμότητα του κτηρίου σου. 

• Like 1
Δημοσ.

Δε γνωρίζω για την ευρύτερη περιοχή,παρά μόνο για την οδό μου γιατί αυτη μου ζητάει η vodafone για να δω την διαθεσιμότητα ταχυτήτων.Ευχαριστω για την απάντηση!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, misterman είπε

Δε γνωρίζω για την ευρύτερη περιοχή,παρά μόνο για την οδό μου γιατί αυτη μου ζητάει η vodafone για να δω την διαθεσιμότητα ταχυτήτων.Ευχαριστω για την απάντηση!

Έχει γίνει η εγκατάσταση στο κτήριό σου κάθετης; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, Choulio είπε

Μένεις στο τριγωνάκι που σχηματίζει η Καραθεοδωρή με την Εμπράρ; Το σπίτι σου κοιτάει στην Εμπραέρ ή στην Καραθεοδωρη; Η ίνα μέχρι σε ποια από τις 2 οδούς φτάνει και στο ΧΕΜΔ που δείχνει ότι υπάρχει ίνα;

Δε μένω εκεί, αλλά ναι το σημείο που με ενδιαφέρει είναι αυτό το τριγωνάκι με τα 4 κτήρια. Η ίνα στην άσφαλτο είναι στην Καραθεοδωρή, αλλά στο ΧΕΔΜ έχει κ τις 2 διευθύνσεις κ στο voucher τραβάει την Εμπραρ, που είναι λάθος.

Επεξ/σία από leonidas_
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω 100 άρα νόβα και με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι με την ίδια τιμή 26€ θα μου δώσουν οπτική για δύο χρόνια. 

Μετά τα δύο χρόνια τι γίνεται? 

Θα μου πουν δώσε 40-60€? 

Αν δε θέλω πως γυρίζω εκεί που είμαι? 

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, adi32 είπε

Έχω 100 άρα νόβα και με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι με την ίδια τιμή 26€ θα μου δώσουν οπτική για δύο χρόνια. 

Μετά τα δύο χρόνια τι γίνεται? 

Θα μου πουν δώσε 40-60€? 

Αν δε θέλω πως γυρίζω εκεί που είμαι? 

Στα δυο χρονια θα λήξει και το συμβολαιο σου, πας σε οτι προγραμμα και παροχο σε βολευει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vaggos88 είπε

Στα δυο χρονια θα λήξει και το συμβολαιο σου, πας σε οτι προγραμμα και παροχο σε βολευει.

Σε οπτική όμως υποχρεωτικά 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, adi32 είπε

Σε οπτική όμως υποχρεωτικά 

Ε ποιος θα θελει να γυρισει σε χαλκο? Ασε που σιγα σιγα δεν θα προσφερουν χαλκο στις περιοχες που εχουν οπτικη.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Ε ποιος θα θελει να γυρισει σε χαλκο? Ασε που σιγα σιγα δεν θα προσφερουν χαλκο στις περιοχες που εχουν οπτικη.

Θα σε πάνε όμως από τα 26 € στα 40-50 με αυτόν τον τρόπο.

Το πρόγραμμα αυτό ισχύει και γι αυτούς που δεν έχουν καν σταθερό τώρα? 

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, adi32 said:

Θα σε πάνε όμως από τα 26 € στα 40-50 με αυτόν τον τρόπο.

Γιατί όχι στα 80-100?

• Super Moderators
Δημοσ.

Μείνε χαλκό τότε μέχρι να γίνει το switch-off, με ότι "αντι-κίνητρα" βάλουν σιγά σιγά...

Δημοσ.

Δεν με αφηνει να κανω την υποβολη, κολαει στην διευθυνση... κλπ.. έχουν σκαψει, υπαρχει καθετη μεχρι το πεζοδρομιο, αλλα η NOVA δεν βλεπει τιποτε .. τι κανω???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...