vagmouk Δημοσ. χθες στις 11:28 πμ Δημοσ. χθες στις 11:28 πμ (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Vasileios26 είπε Ακριβώς, 60-61 ΜΕ ΦΠΑ θα πάει ΜΕ την χρήση του κουπονιού, και ΧΩΡΙΣ τέλη ενεργοποίησης. Πήρα προσφορά 53 ευρώ τελική για τη 1000άρα με EOΝ full pack.Ελπίζω να μην έκαναν λάθος....Τον έβαλα να το επαναλάβει τρεις φορές.Τώρα περιμένω να το δω και στο συμβόλαιο.2105100200 το τηλέφωνο που με πήρανε μετά από αίτημα μου στη φόρμα της σελίδας τους.Η μόνη παγίδα που φοβάμαι είναι για 12μηνη διάρκεια σύμβασης και σπάσιμο του voucher σε 12 αντί για 24 μήνες.Θα φανεί στο συμβόλαιο που θα στείλουν Επεξ/σία χθες στις 11:40 πμ από vagmouk
stavrakas112 Δημοσ. χθες στις 11:59 πμ Δημοσ. χθες στις 11:59 πμ Για Cosmote υφιστάμενη γραμμή και αναβάθμιση τσεκάρεται και το cosmote app δίνει άλλη τιμή π.χ. σε μένα για upgrade σε 300 μου το δίνει 31,55 (από 32,57 που αναφέρει στην σελίδα του κουπονιού). Βέβαια θα προτιμούσα πρόσφορα για 500 & 1000 sto app αλλά δεν ξέρω πως αλλάζει αυτό.
vagmouk Δημοσ. χθες στις 12:01 μμ Δημοσ. χθες στις 12:01 μμ 37 λεπτά πριν, spiros219 είπε Αυτη τη στιγμή είμαι σε Vodafone σε απλο 100αρι πρόγραμμα. Το συμβόλαιο λήγει σε 2 μήνες και λογικά θα παραμείνω vodafone. Να πάρω τώρα τηλέφωνο να δω τι τιμές θα προσφέρουν με το κουπόνι ή μια και καλή όταν πλησιαζεί πιο πολύ η ημερομηνία ανανέωσης? Επίσης έχει ανακοινώσει κάπου η vodafone τα πακέτα της με το κουπόνι ? https://www.vodafone.gr/statheri-prosfora-full-fiber-thessaloniki?i_source=homepage-tile&i_medium=banners&i_term=may&i_content=hp-statheri-internet&i_owner=mk-fm&i_name=fiber100mbps-offer-vodafone-statheri 1
Vasileios26 Δημοσ. χθες στις 12:06 μμ Δημοσ. χθες στις 12:06 μμ (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, vagmouk είπε Πήρα προσφορά 53 ευρώ τελική για τη 1000άρα με EOΝ full pack.Ελπίζω να μην έκαναν λάθος....Τον έβαλα να το επαναλάβει τρεις φορές.Τώρα περιμένω να το δω και στο συμβόλαιο.2105100200 το τηλέφωνο που με πήρανε μετά από αίτημα μου στη φόρμα της σελίδας τους.Η μόνη παγίδα που φοβάμαι είναι για 12μηνη διάρκεια σύμβασης και σπάσιμο του voucher σε 12 αντί για 24 μήνες.Θα φανεί στο συμβόλαιο που θα στείλουν Εάν ισχύει η προσφορά που σου έκαναν, με full pack στη συνδρομητική (σου πρόσθεσαν και τα αθλητικά της κοσμοτε; είναι +3€ στη Νόβα), τότε είναι τρομερή προσφορά. Γιατί κι εγώ με το τμήμα προσφορών μίλησα, και μου έδωσαν τη τιμή που έχω αναφέρει, δηλαδή μου είπαν τη τιμή του πακέτου που αναγράφεται στο site τους (59€) για την 300άρα, και έπειτα μου αφαίρεσαν το ποσό της επιδότησης, δηλαδή πήγα τελική τιμή 50€. Δε ξέρω εάν ανήκεις σε ιδιόκτητο δίκτυο της Νόβα και σου έκαναν αυτή τη τιμή. Καθότι το πακέτο της 1000άρας είναι 69€ ΧΩΡΙΣ επιδότηση, και ΜΕ αυτήν πάει 60-61€. Δε γνωρίζω απο που προκύπτει αυτή η μεγάλη έκπτωση που σου έκαναν, εάν ισχύει, καλοδεχούμενη. Επεξ/σία χθες στις 12:07 μμ από Vasileios26
spiros219 Δημοσ. χθες στις 12:31 μμ Δημοσ. χθες στις 12:31 μμ 29 λεπτά πριν, vagmouk είπε https://www.vodafone.gr/statheri-prosfora-full-fiber-thessaloniki?i_source=homepage-tile&i_medium=banners&i_term=may&i_content=hp-statheri-internet&i_owner=mk-fm&i_name=fiber100mbps-offer-vodafone-statheri Ευχαριστώ αδερφέ δεν το ειχα παρατηρήσει.
vagmouk Δημοσ. χθες στις 12:37 μμ Δημοσ. χθες στις 12:37 μμ 25 λεπτά πριν, Vasileios26 είπε Εάν ισχύει η προσφορά που σου έκαναν, με full pack στη συνδρομητική (σου πρόσθεσαν και τα αθλητικά της κοσμοτε; είναι +3€ στη Νόβα), τότε είναι τρομερή προσφορά. Γιατί κι εγώ με το τμήμα προσφορών μίλησα, και μου έδωσαν τη τιμή που έχω αναφέρει, δηλαδή μου είπαν τη τιμή του πακέτου που αναγράφεται στο site τους (59€) για την 300άρα, και έπειτα μου αφαίρεσαν το ποσό της επιδότησης, δηλαδή πήγα τελική τιμή 50€. Δε ξέρω εάν ανήκεις σε ιδιόκτητο δίκτυο της Νόβα και σου έκαναν αυτή τη τιμή. Καθότι το πακέτο της 1000άρας είναι 69€ ΧΩΡΙΣ επιδότηση, και ΜΕ αυτήν πάει 60-61€. Δε γνωρίζω απο που προκύπτει αυτή η μεγάλη έκπτωση που σου έκαναν, εάν ισχύει, καλοδεχούμενη. Δεν είμαι στο ιδιόκτητο τους.Ο ΟΤΕ έχει την εγκατάσταση.Αρχικά μου είπε για 60 με έβαλε στην αναμονή και μετά από λίγο μου είπε ότι επειδή είμαι παλιος συνδρομητής, δικαιούμαι καλύτερη τιμή και μου έδωσε τα 53 ευρώ.Δε συγκράτησα βέβαια αν μου είπε για διετή διάρκεια σύμβασης , αλλά θα δω τι θα μου στείλουν και θα το ξεκαθαρίσω.
transport_planner Δημοσ. χθες στις 12:55 μμ Δημοσ. χθες στις 12:55 μμ (επεξεργασμένο) Insomnia gurus το feedback σας. Μόλις έλαβα προσφορά από NOVA με χρήση του voucher για 500mbps (απλό όχι tv) 34€ / μήνα - 24 μήνες συμβόλαιο - 6 πάγια δώρο τελικά 1 πάγιο δώρο... Βγαίνει 32,5€ / μήνας για το 24 μηνο. Επεξ/σία χθες στις 05:18 μμ από transport_planner
vaggos88 Δημοσ. χθες στις 01:03 μμ Δημοσ. χθες στις 01:03 μμ 5 λεπτά πριν, transport_planner είπε Insomnia gurus το feedback σας. Μόλις έλαβα προσφορά από NOVA με χρήση του voucher για 500mbps (απλό όχι tv) 34€ / μήνα - 24 μήνες συμβόλαιο - 6 πάγια δώρο Βγαίνει 25.5€ / μήνας για το 24 μηνο. πως σας φαίνεται; Και ο οτε εχει το ιδιο 12.50€ πανω 😕 κριμα που δεν μπορω να σπασω το συμβολαιο μιας και ανανεωσα οταν εβαλα την οπτικη πριν 4 μηνες.
thanos_sy Δημοσ. χθες στις 01:10 μμ Δημοσ. χθες στις 01:10 μμ 12 λεπτά πριν, transport_planner είπε Insomnia gurus το feedback σας. Μόλις έλαβα προσφορά από NOVA με χρήση του voucher για 500mbps (απλό όχι tv) 34€ / μήνα - 24 μήνες συμβόλαιο - 6 πάγια δώρο Βγαίνει 25.5€ / μήνας για το 24 μηνο. πως σας φαίνεται; Πλάκα κάνεις; Με κλειστά μάτια. Χθες.
iorant Δημοσ. χθες στις 01:23 μμ Δημοσ. χθες στις 01:23 μμ 1 ώρα πριν, stavrakas112 είπε Για Cosmote υφιστάμενη γραμμή και αναβάθμιση τσεκάρεται και το cosmote app δίνει άλλη τιμή π.χ. σε μένα για upgrade σε 300 μου το δίνει 31,55 (από 32,57 που αναφέρει στην σελίδα του κουπονιού). Βέβαια θα προτιμούσα πρόσφορα για 500 & 1000 sto app αλλά δεν ξέρω πως αλλάζει αυτό. Ναι αλλά βλέπω 200mbps . Ήρθε και σε μένα η παρούσα προσφορά και στο συγκεκριμένο πρόγραμμα 200mbps ευρυζωνική πρόσβαση. Για να γλυτώσουν τα ενοίκια στην βονταφον (κατασκευάστρια στην περιοχή μου.) από ψέμα καλά πάμε. Άσε που δεν είναι και τόσο προσφορά , μέχρι εχθές είχα πρόταση 28.7 fiber 100. Άσε που δεν έχει μέσα χρόνο ομιλίας κτλπ.. οι ψεύτες και οι κλέφτες είναι εδώ.
thanos_sy Δημοσ. χθες στις 01:32 μμ Δημοσ. χθες στις 01:32 μμ Εγώ υφιστάμενος πελάτης nova, 24μηνη σύνδεση. Τιμή με voucher για 300αρα, χωρίς τέλη ενεργοποίησης, με δωρεάν εξοπλισμό, 29€. Σε δίκτυο που δεν είναι δικό της. 15 εργάσιμες θέλουν (έχει γίνει ήδη η εγκατάσταση στο κτίριο) Η τιμή είναι καλή, αξίζει. Επίσης αν δεν είσαι πελάτης nova σου κάνουν και δώρο κάποια πάγια.
feelihipo Δημοσ. χθες στις 01:51 μμ Δημοσ. χθες στις 01:51 μμ 54 λεπτά πριν, transport_planner είπε Insomnia gurus το feedback σας. Μόλις έλαβα προσφορά από NOVA με χρήση του voucher για 500mbps (απλό όχι tv) 34€ / μήνα - 24 μήνες συμβόλαιο - 6 πάγια δώρο Βγαίνει 25.5€ / μήνας για το 24 μηνο. πως σας φαίνεται; Το δώρο το δίνουν σε όλους; Με υπάρχουσες συνδέσεις/μεταφορά κλπ ή τι;
stavrakas112 Δημοσ. χθες στις 01:54 μμ Δημοσ. χθες στις 01:54 μμ (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, iorant είπε Ναι αλλά βλέπω 200mbps . Ήρθε και σε μένα η παρούσα προσφορά και στο συγκεκριμένο πρόγραμμα 200mbps ευρυζωνική πρόσβαση. Για να γλυτώσουν τα ενοίκια στην βονταφον (κατασκευάστρια στην περιοχή μου.) από ψέμα καλά πάμε. Άσε που δεν είναι και τόσο προσφορά , μέχρι εχθές είχα πρόταση 28.7 fiber 100. Άσε που δεν έχει μέσα χρόνο ομιλίας κτλπ.. οι ψεύτες και οι κλέφτες είναι εδώ. Νομίζω είναι τυπογραφικό λάθος διότι σε 2 άλλα σημεία αναφέρει για 300 (COSMOTE DP_300 UNL_24 ΜΗΝΕΣ & Fiber 300 Unlimited). Άλλωστε σε 200mbps δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κουπόνι. Επεξ/σία χθες στις 01:57 μμ από stavrakas112 1
takislz Δημοσ. χθες στις 02:05 μμ Δημοσ. χθες στις 02:05 μμ 300άρα, 34,65 cosmote https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/gigabit-voucher-ftth.html 28,30 vodafone https://www.vodafone.gr/statheri-prosfora-full-fiber-thessaloniki?i_source=homepage-tile&i_medium=banners&i_term=may&i_content=hp-statheri-internet&i_owner=mk-fm&i_name=fiber100mbps-offer-vodafone-statheri#clicktocall και 29 nova https://nova.gr/statheri-tilefonia/programmata/stathero-internet#package=3 cosmote, αντίο! 1
feelihipo Δημοσ. χθες στις 02:12 μμ Δημοσ. χθες στις 02:12 μμ Δηλαδή οποίος έχει σύνδεση nova ήδη πληρώνει 42€; Τραγικοί 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα