Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Ioannis12567890 είπε

Βγηκαν τα προγραμματα αλλα και παλι ψιλοακριβα τα βλεπω καλα η cosmote οτι και επιδοτηση να παρεις οι τιμες θα ειναι πανω,βλεπω να πηγαινω προς nova,βλεπω Πρόγραμμα Fiber 1Giga Τιμή προσφοράς μετά την επιδότηση: 39€ / μήνα απο 47 ψιλοκαλο,θελω να ρωτησω εχεις καποιος εμπειρια απο nova αξιζει ή να κοιταξω προς cosmote και την αλλη που μου βγαζει ειναι η hcn;

Έχω Nova 3 χρόνια, στον Πειραιά. Εάν ενδιαφέρεσαι για πλήρες πακέτο, δηλαδή ΚΑΙ δορυφορικό, προσωπικά είμαι ευχαριστημένος πολύ με τις υπηρεσίες που παρέχουν. Πιο συγκεκριμένα, έχω χαλκό 100αρι, με καμπίνα στο οικοδομικό μου τετράγωνο, ελάχιστα μέτρα απο το σπίτι μου, το λέω για να καταλάβεις εάν σε συμφέρει να βάλεις, γιατί εάν πχ έχεις μακριά τη καμπίνα ή είσαι σε κάποιο ορεινό χωριό, τότε αλλάζει. Πάντα λοιπόν μου δίνει ίντερνετ 110/10, με σπάνιες αποσυνδέσεις μέσα σε ένα έτος. Τώρα βέβαια, δε μου έχει τύχει ευτυχώς μεγάλη βλάβη στο δίκτυο, το οποίο να οφείλεται στον ΟΤΕ, μιας που δική του είναι η καμπίνα. Σε αυτή τη περίπτωση, δεν έχω δοκιμάσει εάν θα με "γράψουν" στην εξυπηρέτηση πελατών, ή εάν με γειωσουν σε μεγάλες αναμονές, όπου εκεί δείχνει το σεβασμό και τα κότσια στο πελάτη, δε το γνωρίζω. Γενικά και το ρουτερ τους ένα ΖΤΕ είναι τίμιο, κλειδωμένο όμως απο τη Nova για superuser παραμετροποίηση αυτού. Επίσης όταν πέρασα απο cosmote σε nova, δεν είχα καθυστέρηση στην σύνδεση, όμως σε συγγενή μου έχει τύχει στην ίδια μετάβαση, ο ΟΤΕ επίτηδες να του καθυστερεί εκδικητικά τη μετάβαση στη Nova περισσότερες ημέρες απο το καθορισμένο, επομένως παίζουν γενικά κι αυτά, σε εμένα ευτυχώς δεν έτυχε. Πριν 2 χρόνια περίπου, είχα κάτι λίγες αποσυνδέσεις, αλλά ήταν πρόβλημα περιοχής προσωρινό, και επειδή έχω και συναγερμό κάτι που τους τόνισα, τους πήρα τηλέφωνο και άμεσα επιλύθηκε. Δεν φεύγω με τα υπάρχοντα δεδομένα απο τη Nova. 

Επεξ/σία από Vasileios26
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, feelihipo said:

Κάποιος ένα eli5 τι εννοεί η Nova με τα τέλη ενεργοποίησης; 

Μάλλον ότι τα χρεώνουμε "γενικά", αλλά τώρα με το voucher σας τα κάνουμε δώρο? 

Σίγουρα θα το διευκρινήσουν στο τηλέφωνο, που έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να πάρεις.

Δημοσ.

Δεν είναι πολύ κακές οι τιμές της Nova με την επιδότηση αν δεν έχουμε τίποτα δυσάρεστες εκπλήξεις με το 50ρικο.Εγώ που έχω 100vdsl μαζί με την τηλεόραση και θέλω να αναβαθμίσω σε 1000αρα τώρα βλέπω τιμή μαζί με Tv full pack 69 ευρώ.Αν πέσει γύρω στα 60 με το voucher θα είναι αρκετά καλό....

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Thresh είπε

Yeah, τυχεροί αυτοί οι συνδρομητές Cosmote που πήγαν σε FTTH 100αρι τους προηγούμενους μήνες, έχουν λίγο παραπάνω όφελος και γλυτώνουν το φόρτο εργασίας των συνεργείων αυτό τον καιρό...

Κατα τα άλλα, κάλλιστα μπορεί να επιλέξει πλέον κάποιος HCN, Nova, Vodafone (δεν έχουν βγάλει ακόμα τιμές) από δίκτυo OTE ώστε να είναι αρκετά φτηνότερα από τις τραγικές τιμές της Cosmote...

Μπορούμε να βάλουμε Inalan σε δίκτυο ΟΤΕ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Hcn και inalan ισχύουν οι τιμές και για περιοχές εκτός δικτύου τους?

Επεξ/σία από giorgosxax
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Σήμερα έκανα αίτημα ενεργοποίησης για το Voucher με παροχο τη Nova, και το αναφέρω στο παρόν νήμα ενημερωτικά επειδή νομίζω ότι είμαι ο πρώτος που το αναφέρει εδώ μέσα ότι χρησιμοποίησε το κουπόνι, για να γνωρίζει όποιος το επιθυμεί, τουλάχιστον τι γίνεται με τη Νόβα και την χρήση του κουπονιού. Το τέλος ενεργοποίησης λοιπόν μου είπαν ότι είναι δωρεάν. Επίσης δεν υπάρχει κόστος για τις τεχνικές εργασίες για την εγκατάσταση της οριζόντιας καλωδίωσης-σύνδεσης απο το box στον όροφο μέχρι το διαμέρισμά μου. Την κάθετη εγκατάσταση την έχει κάνει ο ΟΤΕ, επομένως το λέω ώστε να γίνει γνωστό ότι πλέον η Νόβα για να συμμετάσχει στο πρόγραμμα των κουπονιών, είναι υποχρεωμένη να ενοικιάζει τις γραμμές του παροχου που έχει περάσει την οπτική ίνα. 10 εργάσιμες μου είπαν ότι απαιτείται μέχρι την ενεργοποίηση της γραμμής, θα μου δώσουν ρουτερ με Wi-Fi 6, και το τελικό κόστος ΜΕ ΦΠΑ για 300άρα ταχύτητα, είναι ΜΕ το κουπόνι στα 50€, όπου να σημειώσω ότι είμαι υφιστάμενος πελάτης της Nova και η τιμή είναι για full pack με δορυφορικό, και απεριόριστες κλήσεις προς κινητά (χωρίς αυτό στα 59€ ήταν το ίδιο πακέτο).  Στέλνουν επιβεβαιωτικό  email εντός 72 ωρών, στο οποίο πρέπει να κάνω reply ότι συμφωνώ με την ενεργοποίηση, την ταυτότητά μου, και τον κωδικό του voucher. Ελπίζω να βοήθησα. 

Επεξ/σία από Vasileios26
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Vasileios26 είπε

Καλημέρα. Σήμερα έκανα αίτημα ενεργοποίησης για το Voucher με παροχο τη Nova, και το αναφέρω στο παρόν νήμα ενημερωτικά επειδή νομίζω ότι είμαι ο πρώτος που το αναφέρει εδώ μέσα ότι χρησιμοποίησε το κουπόνι, για να γνωρίζει όποιος το επιθυμεί, τουλάχιστον τι γίνεται με τη Νόβα και την χρήση του κουπονιού. Το τέλος ενεργοποίησης λοιπόν μου είπαν ότι είναι δωρεάν. Επίσης δεν υπάρχει κόστος για τις τεχνικές εργασίες για την εγκατάσταση της οριζόντιας καλωδίωσης-σύνδεσης απο το box στον όροφο μέχρι το διαμέρισμά μου. Την κάθετη εγκατάσταση την έχει κάνει ο ΟΤΕ, επομένως το λέω ώστε να γίνει γνωστό ότι πλέον η Νόβα για να συμμετάσχει στο πρόγραμμα των κουπονιών, είναι υποχρεωμένη να ενοικιάζει τις γραμμές του παροχου που έχει περάσει την οπτική ίνα. 10 εργάσιμες μου είπαν ότι απαιτείται μέχρι την ενεργοποίηση της γραμμής, θα μου δώσουν ρουτερ με Wi-Fi 6, και το τελικό κόστος ΜΕ ΦΠΑ για 300άρα ταχύτητα, είναι ΜΕ το κουπόνι στα 50€, όπου να σημειώσω ότι είμαι υφιστάμενος πελάτης της Nova και η τιμή είναι για full pack με δορυφορικό, και απεριόριστες κλήσεις προς κινητά (χωρίς αυτό στα 59€ ήταν το ίδιο πακέτο).  Στέλνουν επιβεβαιωτικό  email εντός 72 ωρών, στο οποίο πρέπει να κάνω reply ότι συμφωνώ με την ενεργοποίηση, την ταυτότητά μου, και τον κωδικό του voucher. Ελπίζω να βοήθησα. 

Αυτό είναι με nova TV; Επίσης γνωρίζει κανείς τι wifi δίνουν; 

• Super Moderators
Δημοσ.
20 minutes ago, Choulio said:

Μπορούμε να βάλουμε Inalan σε δίκτυο ΟΤΕ;

Nope μόνο HCN

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Vasileios26 είπε

Βοήθησες πολύ.Ετοιμάζομαι για την ίδια ακριβώς διαδικασία για αναβάθμιση σε 1000αρα.Άρα σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο  και την προσφορά που πήρες θα πάει στα 60 ευρώ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, feelihipo είπε

Αυτό είναι με nova TV; Επίσης γνωρίζει κανείς τι wifi δίνουν; 

Ναι φίλε είναι με Nova ΤV, δίνουν στη τιμή αυτή το full pack, δηλαδή nova cinema, και όλα τα αθλητικά, συμπεριλαμβανομένου και των αθλητικών καναλιών της cosmote μέσα στη τιμή αυτή. Αφού ΔΕΝ έχει τέλος ενεργοποίησης όπως μου είπαν στο αίτημα σύνδεσής μου, θεωρώ ότι είναι αρκετά τίμια τιμή, καθότι πλήρωνα ακριβώς το ίδιο ποσό για την 100άρα, και ΧΩΡΊΣ τα nova cinema, όπου με την ίδια τιμή αναβαθμίζω σε 300άρα, και μου προσθέτουν και τα cinema. Για εμένα, τίμιο. 

• Super Moderators
Δημοσ.
12 minutes ago, giorgosxax said:

Hcn και inalan ισχύουν οι τιμές και για περιοχές εκτός δικτύου τους?

Για την HCN βγαίνουν διαφορετικές όταν είσαι σε περιοχή τους από ότι όταν είσαι σε περιοχή ΟΤΕ.

Inalan μόνο σε δικές της.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vagmouk είπε

Βοήθησες πολύ.Ετοιμάζομαι για την ίδια ακριβώς διαδικασία για αναβάθμιση σε 1000αρα.Άρα σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο  και την προσφορά που πήρες θα πάει στα 60 ευρώ.

Ακριβώς, 60-61 ΜΕ ΦΠΑ θα πάει ΜΕ την χρήση του κουπονιού, και ΧΩΡΙΣ τέλη ενεργοποίησης. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/11/2024 στις 2:24 ΜΜ, xatzosd είπε

Για όσους βγάζει να κάνουν αίτηση μόνο ως επιχείρηση, πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι σε 2-3 μέρες θα υπάρχει επιλογή να κάνεις και αίτηση ως ιδιώτης.

Ξαναπήρα τηλέφωνο και μου είπαν "Σε λίγες μέρες θα επιλυθεί το ζήτημα", οπότε από βδομάδα μάλλον.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτη τη στιγμή είμαι σε Vodafone σε απλο 100αρι πρόγραμμα. Το συμβόλαιο λήγει σε 2 μήνες και λογικά θα παραμείνω vodafone. Να πάρω τώρα τηλέφωνο να δω τι τιμές θα προσφέρουν με το κουπόνι ή μια και καλή όταν πλησιαζεί πιο πολύ η ημερομηνία ανανέωσης? Επίσης έχει ανακοινώσει κάπου η vodafone τα πακέτα της με το κουπόνι ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...