Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το σύστημα με αφήνει να κάνω αίτηση (αν και η περιοχή μου δεν είναι κόκκινη στον χάρτη), αλλά μου λέει να δηλώσω ότι δεν έχω ευρυζωνική σύνδεση πάνω από 100mbps. Εννοεί και το vdsl ή μόνο το fiber; Γιατί αν εννοεί το δεύτερο, μπορώ να κάνω αίτηση. Να σημειώσω ότι δεν έχω πάρει κάποιο κουπόνι στο παρελθόν.

edit: μάλλον άκυρο, βάζω τα στοιχεία του προσώπου που έχει στο όνομά του το σπίτι, αλλά είτε δεν με αφήνει να βάλω την διεύθυνση κτλ. είτε βγάζει μια επιχείρηση που είχε παλιότερα.

Επεξ/σία από Nate
  • Απαντ. 284
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
54 minutes ago, Nate said:

Εννοεί και το vdsl ή μόνο το fiber;

Πρέπει να έχεις μέχρι 100αρα, VDSL ή FTTH.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DownUNDERground είπε

Πώς γίνεται αυτό;:huh:

Πάτησα επόμενο και γινόταν, με άφησε να πάω στα στοιχεία, αλλά μετά κάνει αυτά που είπα στο μήνυμα.

Δημοσ.

Και οι εταιρίες ίντερνετ και τηλεφωνίας ακολουθούνε το ίδιο τροπάρι όπως όλα τα μαγαζιά στην Ελλάδα σε περίοδο black friday.

Δηλαδή ανεβάζουν την τιμή πριν την black friday για να την κατεβάσουν στα κανονικά της επίπεδα όταν ξεκινήσει η περίοδος black firday.

Εν ολιγης Ελλάς το μεγαλείο σου.

Απλά δεν έχουν καταλάβει ότι πλέον στα προϊόντα οι γνωστές μηχανές αναζητήσεις έχουν και ιστορικό τιμής που το δείχνει ξεκάθαρα αυτό.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
Just now, Paragontas-x said:

Και οι εταιρίες ίντερνετ και τηλεφωνίας ακολουθούνε το ίδιο τροπάρι όπως όλα τα μαγαζιά στην Ελλάδα σε περίοδο black friday.

Η Vodafone πάντως τις έχει σταθερές εδώ και πολλούς μήνες στα 300/500/1000.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και το έχω πει ήδη 2 φορές αλλά θα το ξαναπώ.

Και όλα αυτά γίνονται εδώ για κέρδος 200 ευρώ σε μια συνδρομή των 2 ετών που θα φτάσει περίπου τα 900 ευρώ στη 300αρα ταχύτητα.

3 λεπτά πριν, Thresh είπε

Η Vodafone πάντως τις έχει σταθερές εδώ και πολλούς μήνες στα 300/500/1000.

Σιγά τα οα και αυτή αντί για τα περίπου 900 ευρώ η 300 σύνδεση 2 ετών αυτή το έχει 829,2. Μεγάλη διαφορά.

Αντί να κάτσουν να κάνουν πραγματικές προσφορές λόγο black friday/χριστουγεννων ώστε να έρθει περισσότερος κόσμος αυτοί κοιτάνε να κάνουν χάλια προσφορές του ύψους 50-100 ευρώ σε ένα σύνολο των 900 ευρώ περίπου για 2 χρόνια.

Επεξ/σία από Paragontas-x
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Paragontas-x said:

Σιγά τα οα και αυτή αντί για τα περίπου 900 ευρώ η 300 σύνδεση 2 ετών αυτή το έχει 850. Μεγάλη διαφορά.

Ναι και την 50αρα τιμή καταλόγου στα 26 ευρώ/μηνα, 624 ευρώ τα 2 χρόνια.

Οπότε στη μία πληρώνεις 12.48 ευρώ το Mbps στην 2ετία και στην άλλη 2.87 ευρώ.

Congrats...

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Nate είπε

Δεν είναι το κατάλληλο θέμα μάλλον για να ρωτήσω αυτό που θέλω, αλλά δεν ήθελα να ανοίξω θέμα μόνο για αυτήν την απορία.

Μένω στο Ηράκλειο Κρήτης, στην περιοχή του Πόρου. Στον δρόμο που μένω, αυτήν την στιγμή, κάνουν έργα για ίντερνετ (έτσι είπαν σε μέλος της οικογένειάς μου). Έχουν κομπρεσέρ και τέτοια. Λέτε να είναι για fiber; Μπορώ να το δω κάπου; Είχα δει έναν χάρτη παλιότερα, αλλά η περιοχή μου δεν είχε fiber.

Σε εμένα έγιναν έργα για οπτική ίνα τέλη Ιουνίου και εμφανίστηκε στο χάρτη πριν λίγες μέρες κουκίδα, η οποία λέει οτι θα έχω κάλυψη από τέλη Νοεμβρίου. Μακάρι να γίνει πιο γρήγορα σε σένα.

• Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, xatzosd είπε

Για όσους βγάζει να κάνουν αίτηση μόνο ως επιχείρηση, πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι σε 2-3 μέρες θα υπάρχει επιλογή να κάνεις και αίτηση ως ιδιώτης.

Οκ το λάθος τους είναι ότι ελέγχει τι είναι και σε βάζει αυτόματα χωρίς να ρωτάει. Πρέπει να βάλουν να επιλέγεις. Με βάση το js(https://gigabit-voucher.gov.gr/go-beyond/static/js/main.d5be699f.js) (είναι 11MB) τους:

submitNP:"business",submitFP:"individuals"

n.acceptable&&n.isGreekAfm&&n.isActive?(h(x?Ss.submitNP:Ss.submitFP)

Οπότε απλώς θα πρέπει να ρωτάει, αφού επαληθευτεί ότι είναι επιχείρηση, αν θες να συνεχίσεις σε NP ή FP(nomiko/fysiko)

Πάντως λίγο συμμάζεμα το θέλει ο κώδικας τους.

• Super Moderators
Δημοσ.

1.jpg.ce1e909446439f3bb58f523536b8d08c.jpg

"Οι εγκεκριμένες προσφορές των Παρόχων θα αναρτηθούν στην πλατφόρμα του Προγράμματος εντός των επόμενων ημερών."

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/11/2024 στις 11:43 ΜΜ, fablazed90 είπε

Εγώ στο SFFB είχα κάνει το εξής , ξεκίνησα στην Cosmote με 200αρα με την επιδότηση , μετά από 1-2 μήνες είδα στο site τους που έβαλαν την 300αρα στην ίδια τιμή που έδινα για τη 200αρα. Τους πήρα τηλ. και με αναβάθμισαν χώρις επιπλέον κόστος με νέο συμβόλαιο . Μετά από 3-4 μήνες η 500αρα είχε πέσει περίπου όσο είχε η 300αρα και έκανα την ίδια διαδικασία. Η επιδότηση μεταφερόταν κανονικά. Όποτε 4 μήνες μετά που είχα ενεργοποιήσει το κουπόνι είχα 500αρα με τιμή ίδια της 200αρας. Αν είχα πάει από την αρχή στην 500αρα θα με είχαν διαλύσει και θα είχα κολλήσει στην αρχική πανάκριβη τιμή. Όποτε αυτή είναι μια καλή τεχνική. Πχ 300αρα ή 500αρα τώρα και μόλις λογικευτούν με τις τιμές , τότε αναβάθμιση! Και μεταφέρετε κανονικά η έκπτωση! Τώρα το 53,90 για 1000αρα είναι απλά αστείο.

Είχα κάνει τότε κάτι παρόμοιο στο ιατρείο μου. Ξεκίνησα με 100άρα και SFBB και μετά από κανένα 3μηνο επειδή έριξαν τις τιμές ανανέωσα στην ίδια τιμή για 300άρα. Θυμάμαι σκεφτόμουν τότε ότι όταν λήξει το κουπόνι θα μείνω στην 300άρα κάνα 2μηνο χωρίς κουπόνι. Το αστείο είναι ότι αυτή τη στιγμή πληρώνω για 300άρα στην Cosmote 38€ ενώ για νέο συμβόλαιο θες 41€. Κατα τ'άλλα πέφτουν οι τιμές. Έλεγα νταξει μέχρι να τελειώσει το κουπόνι θα πέσουν οι τιμές. Θα πληρώσω την 300άρα κάνα 2μηνο πιο ακριβή και λογικά μετά θα ανανεώσω στις πιο φθηνές τιμές που θα παίζουν στο μέλλον. Αμ δε. Μας κοροϊδεύουν και δεν τους ελέγχει κανείς 

Στις 20/11/2024 στις 10:39 ΠΜ, feelihipo είπε

Και σε περιοχες της έχω την εντύπωση ότι 48 τα χρεώνει, αλλιώς θα ανέφερε κάπου αλλη τιμή

Η Nova έδινε τις μεγαλύτερες ταχύτητες ΜΟΝΟ στις δικές τις περιοχές. Ως εκ τούτου μπορούσε να χρεώνει 33€ την 1000άρα και δεν θυμάμαι πόσο τις άλλες. Για να μπορεί να συμμετέχει στο κουπόνι είναι υποχρεωμένη να δίνει ταχύτητες >200Mbps παντου. Και αν δεν κανω λαθος δεν μπορει να δινει αλλες τιμες στις περιοχες της και αλλες στις περιοχες των αλλων. Δεν της το επιτρεπει η ΕΕΤΤ. Επομενως τουλαχιστον οσο διαρκει το κουπονι ειναι αναγκασμενη να δινει αυτες τις τιμες σε ολους. Δεν ξερω τι θα κανει μετα. Αν θα συνεχισει με το σημερινο μοντελο ή με το πρηγουμενο 

Επεξ/σία από Choulio
Δημοσ.

Μέχρι πότε θα μπορούμε να κάνουμε την αίτηση?

Εγώ μόλις που έκανα καινούριο συμβόλαιο στα 100mbps. Σήμερα πήρα τον εξοπλισμό. Ακόμα δεν ήρθε τεχνικός να με συνδέσει.

Θα μπορέσω να την αλλάξω σε 300mbps με το voucher?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...