Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, ma3stros said:

Σε σπιτι που δεν εχει τηλεφωνικη γραμμη και ενδιαφερεται να βαλει μαζι με σταθερο/ιντερνετ & TV μπορει να συνδυαστει με το voucher?

Πχ το προγραμμα που εχει η cosmote με τα 55,90€ 100αρι με αθλητικα καναλια της νοβα

Πρέπει να είναι με 300Mbps κι άνω.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια εγω το εκανα το αιτημα.Πηρα και το voucher.

Μετα μιλησα με Vodafone που ειναι ο παροχος μου.Τους εδωσα κατι στοιχεια και μου ειπαν θα με παρουν τηλ σε κανα δυο μερες.

Οταν με παρουν θα σας πω τι παιζει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η γραμμή είναι στο όνομα μου και είχα πάρει επιδότηση sfbb. Γίνεται να πάρουν το κουπόνι οι δικοί μου και να χρησιμοποιηθεί στην γραμμή μου;

Επεξ/σία από Savvas765
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Savvas765 said:

Η γραμμή είναι στο όνομα μου και είχα πάρει επιδότηση sfbb. Γίνεται να πάρουν το κουπόνι οι δικοί μου και να χρησιμοποιηθεί στην γραμμή μου;

Λογικά αν πάρουν την γραμμή στο όνομα/αφμ τους.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πότε ανανεώνεται ο χάρτης; στο ΧΕΜΔ  ενεργοποιηθηκε, ενώ στο σαιτ του κουπονιού ακόμα όχι 

(Η έστω που να ρωτήσω) 

• Like 1
Δημοσ.

Οποιος εχει ηδη συμβολαιο που τρεχει και αργει να ληξει (λχ εκανε 24μηνη ανανεωση το καλοκαιρι ή το Σεπτεμβρη) μπορει να περιμενει μεχρι τα τελη του 2025 ή αρχες 2026 να το εξαργυρωσει.

Τοτε πιστευω και θα εχει πεσει η πιεση εργασιων και θα κανουν πιο γρηγορα τις συνδεσεις (λχ οχι 1 μηνα που λεει τωρα η Κοτε ή 3 μηνες αν δεν εχεις καθετοποιημενη) και το πιθανοτερο ειναι οτι μολις ξεφουσκωσει λιγο το κουπονι και εξαργυρωθουν τα περισσοτερα το επομενο 6μηνο οι τιμες θα αποκλιμακωθουν για να τραβηξει σταδιακα και τους μη κουπονατους.

Εκτος και αν κανουν κουτοπονηρια και κρατησουν τις τιμες τεχνητα ψηλα για ολους με ή χωρις κουπονι, ζημιωνοντας ετσι οσους δεν το παρουν, μεχρι να παρελθει ο Φλεβαρης του 2026 και μετα να ριξουν τις τιμες.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Giuseppe είπε

Αυτό το τμήμα της φόρμας το συμπληρώνει αυτόματα από το πρώτο βήμα στον χάρτη.
Στην αρχή στον χάρτη θα επιλέγουμε την βούλα που αντιστοιχεί στο κτήριο που βρίσκεται εγκατεστημένη η γραμμή για την οποία γίνεται η αίτηση.
Στο αναδυόμενο παράθυρο πατάμε επιλογή.
Ακολούθως από κάτω πατάς επόμενο και προχωράμε στο επόμενο βήμα...

Το χάρτη με τον έλεγχο διαθεσιμότητας μπορούμε να τον ανοίγουμε και χωρίς να έχουμε κάνει εγγραφή στην εφαρμογή.
Μόνο για να κάνουμε έλεγχο διαθεσιμότητας χωρίς συμπλήρωση αίτησης.
https://gigabit-voucher.gov.gr/go-beyond/map

Το εχω κανει κανονικα το πρωτο βημα, εβαλα τη διευθυνση μου, εδειξε στο χαρτη τη περιοχη μου, διαλεξα το σημειο και εκανα επιλογη.
Προσεξα ομως στο χαρτη οτι στα γυρω στενα υπαρχουν κοκκινες κοκκιδες και υποθετω οτι ειναι τα στενα που εχει περασει fiber.
Σε εμας δεν εχει περασει και δεν ειχε κουκιδες στο στενο μου. 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, feelihipo said:

Ξέρει κανείς πότε ανανεώνεται ο χάρτης; στο ΧΕΜΔ  ενεργοποιηθηκε, ενώ στο σαιτ του κουπονιού ακόμα όχι 

(Η έστω που να ρωτήσω) 

Όταν λες ανανεώνεται εννοείς εμφανισιακά ή για τις κουκίδες? Γιατί νομίζω ότι και στο ΧΕΜΔ παρέμειναν ίδιες με πριν...

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Thresh είπε

Όταν λες ανανεώνεται εννοείς εμφανισιακά ή για τις κουκίδες? Γιατί νομίζω ότι και στο ΧΕΜΔ παρέμειναν ίδιες με πριν...

Ναι, ενεργοποιηθηκε κουκίδα στο ΧΕΜΔ αλλά δεν εμφανίζεται στο Voucher

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, feelihipo said:

Ναι, ενεργοποιηθηκε κουκίδα στο ΧΕΜΔ αλλά δεν εμφανίζεται στο Voucher

Με τι ημερομηνία κάλυψης όμως?

• Super Moderators
Δημοσ.

Υποθέτω σύντομα, αλλά και λίγο παραπάνω να πάρει είσαι safe, δεν θα εξαντληθούν τόσο γρήγορα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Thresh είπε

Υποθέτω σύντομα, αλλά και λίγο παραπάνω να πάρει είσαι safe, δεν θα εξαντληθούν τόσο γρήγορα.

Οκει, ευχαριστώ 

Επεξ/σία από feelihipo
Δημοσ.

Αντιμετωπίζει κανένας άλλος πρόβλημα με το κουμπί της δημιουργίας αίτησης; Δεν λειτουργεί. Δοκίμασα και με διαφορετικό browser και δεν κάνει τίποτα. Φταίει που έχει πέσει λαός στην πλατφόρμα ή να είναι κάτι άλλο (έχω Mac).

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SpectralQ είπε

Αντιμετωπίζει κανένας άλλος πρόβλημα με το κουμπί της δημιουργίας αίτησης; Δεν λειτουργεί. Δοκίμασα και με διαφορετικό browser και δεν κάνει τίποτα. Φταίει που έχει πέσει λαός στην πλατφόρμα ή να είναι κάτι άλλο (έχω Mac).

Request failed with status code 500 εμένα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...