Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους θέλω να ρωτήσω το σπίτι είναι στο όνομα της γυναίκας μου οι σύνδεση που έχω με την ιναλαν είναι στο όνομά μου σε ποιο αφμ πρέπει να γίνει η αίτηση για το voucher; επίσης δεν υπάρχει σταθερό τηλέφωνο στο σπίτι τι πρέπει να κάνω; 

• Απαντ. 284
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημερα, παιδια, μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος. Η γραμμη στο σπιτι μου ειναι στο ονομα του πατερα μου. αλλα εγω μενω και πληρωνω τους λογαριασμους. Ειμαι εκτος συμβολαιου και θα κανω νεα αιτηση με το voucher τωρα. Επειδη θελω να αλλαξω και το ονομα και να βαλω το δικο μου, πρεπει να πρωτα να αλλαξω το ονομα και μετα να παρω το voucher με τα δικα μου στοιχεια ταξις; Ή πρεπει να γινει πρωτα το voucher με το ταξις του πατερα μου και μετα η αλλαγη ονοματος; Ευχαριστω!!

• Super Moderators
Δημοσ.
15 minutes ago, Dark_Beast_John_Gr said:

τώρα π το κουπόνι το πήρα πρέπει να κάνω αίτηση κ για το Smart Readiness ? τι φάση τι είναι αυτό το Smart διότι λέει:  διάθεση 200.000 κουπονιών συνδεσιμότητας Gigabit, κατά την οποία πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί 60.000 συνδέσεις κτιρίων του Smart Readiness..

Δεν είναι απαραίτητο, αν θες κάνεις.

Λέει ότι στην πρώτη φαση δίνουν 200.000 Giga Vouchers και πως θα για δώσουν άλλα 100.000 θα πρέπει να έχουν εξαργυρωθεί πρώτα και 60.000 από το Smart Readiness. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, octap79 είπε

Πόσο μπανανία ρε γαμώτο....

Προσπαθώ και γω θυμηθώ γιατί ήμουν σίγουρος οτι οι τιμές μέχρι και πρόσφατα δεν ήταν τόσο υψηλές. Δώρο....άδωρο......καλύτερα να μην υπήρχε κανεάν κουπόνι και να περναμε 30-35 Ευρω το 1Gbit.....τώρα τρέχουμε να συμπληρώνουμε αιτήσεις και παρααιτήσεις για να βγάλουν αυτοί εκατομμύρια ευρώ παραπάνω. Τραγικό.

Ξέρει κάποιος ΠΟΤΕ και αν θα επιστρέψουν οι τιμές στα προηγούμενα επίπεδα ή τώρα τις παντρευτήκαμε μέχρι να εξαργυρωθούν όλα τα vouchers?

Έτσι γίνεται κάθε φορά με τα κουπόνια, τα voucher, εξοικονομώ, αλλαζω συσκευή κλπ που μας έχουν πήξει τα τελευταία 3-4 χρόνια. Χαίρεται ο κοσμάκης από την ιδέα και μόνο της έκπτωσης αλλά τελικά άλλοι τα βγάζουν χοντρά.

Οι τιμές ανεβαίνουν στα ύψη οι μεγάλες εταιρίες πλουτίζουν κι εμείς μένουμε με τη χαρά. Το κακό από τέτοιες ενέργειες είναι ότι οι τιμές συνήθως παγιώνονται και δεν ξαναπέφτουν, όπως έγινε και με τα σπίτια. Μην ελπίζεις να αλλάξει κάτι σύντομα αφού όλοι με αυτό το μαγικό τρόπο είναι χαρούμενοι.

• Like 4
Δημοσ.

Παίδες κάλεσα Cosmote για να πάω από 100άρα VDSL σε 1Gbps και μου είπαν οτι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η "διασύνδεση των συστημάτων" ώστε να μπορώ να εξαργυρώσω το voucher μου. Επίσης ρώτησα αν μπορώ να πάω απο τώρα και να το εξαργυρώσουμε μετά όταν με το καλό ολοκληρωθεί η διασύνδεση και η απάντηση ήταν αρνητική.

Από την στιγμή που θα ενεργοποιηθεί θα με καλέσουν αυτοί για να υπογράψω τα σχετικά (θέλει κ 1 μήνα για την ολοκλήρωση μιας και έχω κουτί-αναμονή έξω από το διαμέρισμα μου, αν δεν έχετε η αναμονή μπορεί να φτάσει τους 3 μήνες). Η έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο μου είπαν οτι θα είναι 6,25€.  Με απλή αριθμητική αυτό σημαίνει οτι παρέχουν 150€ (24 μήνες x 6.25€) στο πάγιο και τα άλλα 50€ θα είναι για το τέλος ενεργοποίησης. 

Εν αναμονή λοιπόν και όταν με καλέσουν θα σας ενημερώσω αντίστοιχα.

• Haha 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
34 minutes ago, teopanta1 said:

Καλημέρα σε όλους θέλω να ρωτήσω το σπίτι είναι στο όνομα της γυναίκας μου οι σύνδεση που έχω με την ιναλαν είναι στο όνομά μου σε ποιο αφμ πρέπει να γίνει η αίτηση για το voucher; επίσης δεν υπάρχει σταθερό τηλέφωνο στο σπίτι τι πρέπει να κάνω; 

Για σιγουριά ρωτάς στο help του voucher, στη χειρότερη την Inalan.

34 minutes ago, gppapado said:

Καλημερα, παιδια, μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος. Η γραμμη στο σπιτι μου ειναι στο ονομα του πατερα μου. αλλα εγω μενω και πληρωνω τους λογαριασμους. Ειμαι εκτος συμβολαιου και θα κανω νεα αιτηση με το voucher τωρα. Επειδη θελω να αλλαξω και το ονομα και να βαλω το δικο μου, πρεπει να πρωτα να αλλαξω το ονομα και μετα να παρω το voucher με τα δικα μου στοιχεια ταξις; Ή πρεπει να γινει πρωτα το voucher με το ταξις του πατερα μου και μετα η αλλαγη ονοματος; Ευχαριστω!!

Θα έλεγα πρώτα αλλαγή, αλλά δεν βάζω και το χέρι στη φωτιά. Οπότε καλύτερα στο help του voucher.

18 minutes ago, nickem7 said:

Το κακό από τέτοιες ενέργειες είναι ότι οι τιμές συνήθως παγιώνονται και δεν ξαναπέφτουν, όπως έγινε και με τα σπίτια. Μην ελπίζεις να αλλάξει κάτι σύντομα αφού όλοι με αυτό το μαγικό τρόπο είναι χαρούμενοι.

Μην συγκρίνεις ISP με καταστήματα λιανικής όμως, διαφορετικές περιπτώσεις αν και προφανώς θέλουν να φάνε κι οι πρώτοι. Οι τιμές θα πέσουν γιατί θέλουν να μας μεταφέρουν στο FTTH, δυστυχώς όμως το voucher κλασικά καθυστερεί την πτώση τους.

• Like 2
Δημοσ.

Μολις εκανα αιτηση και πηρα κουπονι. Ειχα λαβει για το SFBB με το ιδιο ΑΦΜ αλλα για αλλη γραμμη και διευθυνση στην οποια διεμενα. Δεν μου εμφανισε καποιο προβλημα.

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
17 minutes ago, Risky said:

Παίδες κάλεσα Cosmote για να πάω από 100άρα VDSL σε 1Gbps και μου είπαν οτι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η "διασύνδεση των συστημάτων" ώστε να μπορώ να εξαργυρώσω το voucher μου. Επίσης ρώτησα αν μπορώ να πάω απο τώρα και να το εξαργυρώσουμε μετά όταν με το καλό ολοκληρωθεί η διασύνδεση και η απάντηση ήταν αρνητική.

Από την στιγμή που θα ενεργοποιηθεί θα με καλέσουν αυτοί για να υπογράψω τα σχετικά (θέλει κ 1 μήνα για την ολοκλήρωση μιας και έχω κουτί-αναμονή έξω από το διαμέρισμα μου, αν δεν έχετε η αναμονή μπορεί να φτάσει τους 3 μήνες). Η έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο μου είπαν οτι θα είναι 6,25€.  Με απλή αριθμητική αυτό σημαίνει οτι παρέχουν 150€ (24 μήνες x 6.25€) στο πάγιο και τα άλλα 50€ θα είναι για το τέλος ενεργοποίησης. 

Εν αναμονή λοιπόν και όταν με καλέσουν θα σας ενημερώσω αντίστοιχα.

Καταπληκτική η Cosmote, πέρα από τα +3 ευρώ που έβαλε 31 Ιουλίου, στα όλως τυχαίως προγράμματα που θα έπαιρναν επιδότηση, άρχισε να χρεώνει και τέλος ενεργοποίησης που μέχρι πρότινος δεν χρέωνε...σιχτίρια.

• Like 2
  • Sad 2
Δημοσ.

Εγώ μέχρι χθες βράδυ που προσπάθησα, μου είχε ανοίξει η αίτηση αλλά ήταν κλειδωμένα τα πεδία για συμπλήρωση (Όνομα κλπ) όχι όλα. 

• Moderators
Δημοσ.
13 minutes ago, lefwar said:

Εγώ μέχρι χθες βράδυ που προσπάθησα, μου είχε ανοίξει η αίτηση αλλά ήταν κλειδωμένα τα πεδία για συμπλήρωση (Όνομα κλπ) όχι όλα. 

Και κλειδωμένα θα παραμείνουν. Τα παίρνει από το εμεπ.

• Like 1
Δημοσ.

Η Vodafone έπειτα από επικοινωνία με το live chat μέσω της εφαρμογής, μου απάντησε πως από τις 25/11 θα ενεργοποιηθεί η δυνατότητα εξαργύρωσης των κουπονιών και με έβαλαν σε λίστα αναμονής ώστε να επικοινωνήσουν αυτοί μαζί μου.

• Thanks 1
Δημοσ.

κανονικά θα έπρεπε να ονομάζεται το κουπόνι δωράκι από την κυβέρνηση στην Cosmote αν δεν θέλουμε να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας δλδ.

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ.

Είναι τρελό, κι εμένα με βγάζει ως επιχείρηση και ζηταέι τα άπαντα για να πάρω το κουπούνι, μέχρι και μια δήλωση για ΜΜΕ θέλει,χαχαχα και ΓΕΜΗ και κάτι για ΠΔ και μετόχους, δεν έχω ιδέα τι είναι όλα αυτά και γιατί τα ζητάει...

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Σχετικά με το θέμα των ΑΦΜ που αντιστοιχούν σε επιτηδευματίες, ΜΜΕ, ατομικές επιχειρήσεις κτλ. που θέλουν να κάνουν αίτηση για άλλη σύνδεση πέρα της επαγγελματικής, μόλις μίλησα με το Κέντρο Εξυπηρέτησης της δράσης και η ευγενέστατη κυρία μου απάντησε να περιμένω μέχρι αύριο γιατί γίνονται κάποιες αναβαθμίσεις στο σύστημα.

• Like 3
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...