octap79 Δημοσ. Τρίτη στις 10:05 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:05 πμ 7 λεπτά πριν, ngoagr είπε Κοροϊδία η όλη φάση.. για ένα χρόνο θα δώσουν 200 ευρώ... Οι τιμές για 1Gbps απ όλους τους παρόχους ήταν κοντά στα 33 ευρώ (μέχρι και τις 13/9/2024) εκτός της cosmote που ήταν λίγο πιο ακριβή, ως συνήθως. Στη nova είχα κάνει αίτηση στις 6/9/2024 για 1Gbps στα 33 ευρώ, αλλά δεν προχωρούσε η αίτηση για κάποιο λόγο... στις 18/9/2024 με κάλεσαν για να προχωρήσουμε την αίτηση αλλά πλέον με νέα τιμή γιατί η παλιά προσφορά δεν ίσχυε πλέον... Το screenshot που επισυνάπτω είναι λίγο πιο παλιό. Πόσο μπανανία ρε γαμώτο.... Προσπαθώ και γω θυμηθώ γιατί ήμουν σίγουρος οτι οι τιμές μέχρι και πρόσφατα δεν ήταν τόσο υψηλές. Δώρο....άδωρο......καλύτερα να μην υπήρχε κανεάν κουπόνι και να περναμε 30-35 Ευρω το 1Gbit.....τώρα τρέχουμε να συμπληρώνουμε αιτήσεις και παρααιτήσεις για να βγάλουν αυτοί εκατομμύρια ευρώ παραπάνω. Τραγικό. Ξέρει κάποιος ΠΟΤΕ και αν θα επιστρέψουν οι τιμές στα προηγούμενα επίπεδα ή τώρα τις παντρευτήκαμε μέχρι να εξαργυρωθούν όλα τα vouchers? 6 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. Τρίτη στις 10:21 πμ Super Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 10:21 πμ 15 minutes ago, octap79 said: Πόσο μπανανία ρε γαμώτο.... Προσπαθώ και γω θυμηθώ γιατί ήμουν σίγουρος οτι οι τιμές μέχρι και πρόσφατα δεν ήταν τόσο υψηλές. Δώρο....άδωρο......καλύτερα να μην υπήρχε κανεάν κουπόνι και να περναμε 30-35 Ευρω το 1Gbit.....τώρα τρέχουμε να συμπληρώνουμε αιτήσεις και παρααιτήσεις για να βγάλουν αυτοί εκατομμύρια ευρώ παραπάνω. Τραγικό. Ξέρει κάποιος ΠΟΤΕ και αν θα επιστρέψουν οι τιμές στα προηγούμενα επίπεδα ή τώρα τις παντρευτήκαμε μέχρι να εξαργυρωθούν όλα τα vouchers?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. Τρίτη στις 10:24 πμ Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 10:24 πμ 1 hour ago, iorant said: Εγώ θέλω 300Μbps χωρίς τηλεόραση... Ήταν 40.5 € μέχρι χθες , με τη. Επιδότηση πρέπει να πάει στα 32. Που είναι οεεεοοο; Εμένα δείχνει αυτό. Ό,τι διευθυνση κι αν επιλέξω. Μάλλον θα τους δώσω κι άλλες μέρες να το στρώσουν...
vaggos88 Δημοσ. Τρίτη στις 10:27 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:27 πμ 2 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Εμένα δείχνει αυτό. Ό,τι διευθυνση κι αν επιλέξω. Μάλλον θα τους δώσω κι άλλες μέρες να το στρώσουν... Προχωρα να παρεις το κουπονι. ενδεικτικές θα ειναι οι προσφορες που θα βγαζει ετσι και αλλιως. 1
iorant Δημοσ. Τρίτη στις 10:46 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:46 πμ Σημάσια έχει να πάρετε το κουπόνι. Μετά θα γίνει το παιχνίδι με τους παρόχους. Το κουπόνι έχει προθεσμία ενεργοποίησης 27/02/26 οπότε υπάρχει αρκετός χρόνος . Σίγουρα θα βγάλουν και άλλες προσφορές 1
feelihipo Δημοσ. Τρίτη στις 11:07 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:07 πμ 1 ώρα πριν, ngoagr είπε Κοροϊδία η όλη φάση.. για ένα χρόνο θα δώσουν 200 ευρώ... Οι τιμές για 1Gbps απ όλους τους παρόχους ήταν κοντά στα 33 ευρώ (μέχρι και τις 13/9/2024) εκτός της cosmote που ήταν λίγο πιο ακριβή, ως συνήθως. Στη nova είχα κάνει αίτηση στις 6/9/2024 για 1Gbps στα 33 ευρώ, αλλά δεν προχωρούσε η αίτηση για κάποιο λόγο... στις 18/9/2024 με κάλεσαν για να προχωρήσουμε την αίτηση αλλά πλέον με νέα τιμή γιατί η παλιά προσφορά δεν ίσχυε πλέον... Το screenshot που επισυνάπτω είναι λίγο πιο παλιό. Εγώ θα έκανα καταγγελία σε ΕΕΤΤ
goliathv92 Δημοσ. Τρίτη στις 11:30 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:30 πμ Τιμούλα για δήμο τιμημένο Καλλιθέας ;
Ioannis12567890 Δημοσ. Τρίτη στις 11:32 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:32 πμ Τις προσφορές ακομα δεν τις βγαζει,γραφει No Data
EchiDNA Δημοσ. Τρίτη στις 11:33 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:33 πμ Δορυφορικό από τον Elon και αφήστε τους διαπλεκόμενους κουπονάκηδες να κουρεύονται. 3 2
melidonm Δημοσ. Τρίτη στις 11:58 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:58 πμ 24 λεπτά πριν, Ioannis12567890 είπε Τις προσφορές ακομα δεν τις βγαζει,γραφει No Data Όπως είπαν παραπάνω προχωράει η αίτηση και χωρίς να διαλέξεις πάροχο. Χρειάζεται να κάνεις επιβεβαίωση κινητού και email και μετά σε αφήνει να κάνεις υποβολή και να πάρεις το κουπόνι.
Ioannis12567890 Δημοσ. Τρίτη στις 12:03 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:03 μμ 4 λεπτά πριν, melidonm είπε Όπως είπαν παραπάνω προχωράει η αίτηση και χωρίς να διαλέξεις πάροχο. Χρειάζεται να κάνεις επιβεβαίωση κινητού και email και μετά σε αφήνει να κάνεις υποβολή και να πάρεις το κουπόνι. Ναι οντως μπορεις να το παρεις και χωρις να δεις τις προσφορες,να ρωτησω μετα πρεπει να παρω την εταιρια που θελω εγω και λεω απλα εχω κουπονι για ποιο φθηνο παγιο;
melidonm Δημοσ. Τρίτη στις 12:05 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:05 μμ 1 λεπτό πριν, Ioannis12567890 είπε Ναι οντως μπορεις να το παρεις και χωρις να δεις τις προσφορες,να ρωτησω μετα πρεπει να παρω την εταιρια που θελω εγω και λεω απλα εχω κουπονι για ποιο φθηνο παγιο; Φαντάζομαι πως ναι, κάπως έτσι θα γίνει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. Τρίτη στις 12:05 μμ Super Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 12:05 μμ 32 minutes ago, EchiDNA said: Δορυφορικό από τον Elon και αφήστε τους διαπλεκόμενους κουπονάκηδες να κουρεύονται. Αν είσαι σε περιοχή που δύσκολα θα αποκτήσει FTTH ναι, αλλά αν έχεις ήδη δυνατότητα, δύσκολα θα πας σε Starlink. 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. Τρίτη στις 12:32 μμ Moderators Δημοσ. Τρίτη στις 12:32 μμ 28 minutes ago, Ioannis12567890 said: Ναι οντως μπορεις να το παρεις και χωρις να δεις τις προσφορες,να ρωτησω μετα πρεπει να παρω την εταιρια που θελω εγω και λεω απλα εχω κουπονι για ποιο φθηνο παγιο; Ναι, αλλά δεν έχουν κάποια ενημέρωση προς το παρόν. Μίλησα με Cosmote και μου είπαν να αναμένω επίσημη ενημέρωση στο site τους "το συντομότερο δυνατόν"...
Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. Τρίτη στις 12:40 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:40 μμ (επεξεργασμένο) τώρα π το κουπόνι το πήρα πρέπει να κάνω αίτηση κ για το Smart Readiness ? τι φάση τι είναι αυτό το Smart διότι λέει: διάθεση 200.000 κουπονιών συνδεσιμότητας Gigabit, κατά την οποία πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί 60.000 συνδέσεις κτιρίων του Smart Readiness.. Επεξ/σία Τρίτη στις 12:44 μμ από Dark_Beast_John_Gr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα