Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 hours ago, Thresh said:

Κάποια άρθρα είχαν γράψει ότι η έναρξη του giga voucher θα είχε και ταυτόχρονη έναρξη/εφαρμογή των νέων/χαμηλότερων τιμών χονδρικής, τώρα κατά πόσο ισχύει αυτό δεν γνωρίζω.

Λες να περιμένουμε λίγο μπας και επωφεληθούμε από καλύτερες τιμές;

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, thanos_sy είπε

Τι εννοείς όταν λες τηλεόραση; Επίσης τι ακριβώς σου έβγαλε αν θες να μοιραστείς. Εμένα πχ δε μου έβγαλε τίποτα σχετικά με παρόχους.

Εγώ θέλω 300Μbps χωρίς τηλεόραση... Ήταν 40.5 € μέχρι χθες , με τη. Επιδότηση πρέπει να πάει στα 32.  Που είναι οεεεοοο;

Screenshot_20241119-084840.png

• Sad 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, iorant είπε

Εγώ θέλω 300Μbps χωρίς τηλεόραση... Ήταν 40.5 € μέχρι χθες , με τη. Επιδότηση πρέπει να πάει στα 32.  Που είναι οεεεοοο;

Screenshot_20241119-084840.png

Ναι δεν είναι σωστό αυτό, προφανώς δεν το έχουν φτιάξει σωστά. Αλλά μην ασχολείσαι με αυτό, εσύ στον πάροχο απευθείας θα απευθυνθείς.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, thanos_sy είπε

Τι εννοείς όταν λες τηλεόραση; Επίσης τι ακριβώς σου έβγαλε αν θες να μοιραστείς. Εμένα πχ δε μου έβγαλε τίποτα σχετικά με παρόχους.

Λοιπόν έχουν δίκιο τα παιδιά , δεν είναι δεσμευτικό .  Άρχισε λειτουργεί η πλατφόρμα , για να προχωρήσει πρέπει να γινεονσωστη επιλογή του κτηρίου. Αργεί λίγο. Υπομονή . Και εγώ μόλις κατάφερα να την υποβάλω. Αρ. 112χιλ και κάτι 

Ζητάει και τους λογαριασμούς των δύο τελευταίων μηνών οπότε καλά θα είναι να τους έχετε έτοιμους

Επεξ/σία από iorant
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λειτουργεί η σελίδα, κάπως αργά, αλλά είναι τραγικοί. Ο πατέρας μου έχει βγει 2 χρόνια στη σύνταξη και το ΑΦΜ του δείχνει ακόμα ότι έχει την επιχείρηση που είχε...ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!

Μπορει να εκδοθεί το κουπόνι σε εμένα επάνω και να γίνει η μεταφορά της γραμμής σε εμένα?

Edit για να απαντήσω:

Κάλεσα την εξυπηρέτηση πελατών που έχουν:

1) μου είπαν το γνωρίζουν το πρόβλημα ότι βγάζει κόσμο που είτε είναι σε σύνταξη είτε όχι σαν εταιρίες και περιμένουν να φτιαχτεί τις επόμενες μέρες 

2) Μπορώ να βγάλω το κουπόνι σε εμένα και να μεταφέρω τη γραμμή στο όνομα μου.

3) Για το ότι δεν εμφανίζει κόκκινη κουκίδα το σπίτι μας ενώ τριγύρω έχει, είπαν ότι "θα φτιαχτεί" με διάφορες γειτονιές να έχουν αυτό το πρόβλημα...

Γενικά όλα φτιάχνονται σε αυτή τη χώρα.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

Εμένα βγάζει σαν πάροχο την ΔΕΗ.

Θα βγάλει άραγε και λιανική, ή κάποιος πάροχος θα αγοράζει από την ΔΕΗ για να μου το πουλάει....?

8 ευρώ το μήνα είναι η έκπτωση εε?

• Super Moderators
Δημοσ.
53 minutes ago, Risky said:

Λες να περιμένουμε λίγο μπας και επωφεληθούμε από καλύτερες τιμές;

Αγνωστο αν θα πέσουν φέτος, αν ήταν σίγουρο θα το είχαν γράψει οι πάντες

Δημοσ.

Αν δεν πέσουμε με τα μούτρα , ίσως κάνουν κάτι για μείωση ώστε να πάρουν συμβόλαια. Το κουπόνι μπορώ να το ενεργοποίησω έως 27/2/26 που σημαίνει ότι υπάρχει χρόνος... 

Δημοσ.

Καλημέρα λόγω του δεν είχα καθόλου σταθερό ίντερνετ σπίτι πριν μια εβδομάδα ακριβώς ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ και έβαλα καινούργια σύνδεση adsl προσωρινά μέχρι να βγει το voucher να είναι έτοιμη. Ακόμα δεν μου έχει βγεί κανέναν λογαριασμός προφανός. :( Τώρα όταν κάνω αίτηση στο voucher μου ζητάει να ανεβάσω λογαριασμούς, όπου όμως δεν έχω ακόμα. Οπότε τι κάνω περιμένω κανα 2μηνο να μου έρθουν λογαριασμοί κι ελπίζω στο υπάρχουν ακόμα θέσεις στο voucher;; Κάτι άλλο κάπως μπορώ να κάνω κάτι;!;! :unsure:

Δημοσ.

Κοροϊδία η όλη φάση.. για ένα χρόνο θα δώσουν 200 ευρώ...
Οι τιμές για 1Gbps απ όλους τους παρόχους ήταν κοντά στα 33 ευρώ (μέχρι και τις 13/9/2024) εκτός της cosmote που ήταν λίγο πιο ακριβή, ως συνήθως.
Στη nova είχα κάνει αίτηση στις 6/9/2024 για 1Gbps στα 33 ευρώ, αλλά δεν προχωρούσε η αίτηση για κάποιο λόγο... στις 18/9/2024 με κάλεσαν για να προχωρήσουμε την αίτηση αλλά πλέον με νέα τιμή γιατί η παλιά προσφορά δεν ίσχυε πλέον...
Το screenshot που επισυνάπτω είναι λίγο πιο παλιό.

nova_1g.png

• Like 4
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
21 minutes ago, UncleKim said:

Εμένα βγάζει σαν πάροχο την ΔΕΗ.

Θα βγάλει άραγε και λιανική, ή κάποιος πάροχος θα αγοράζει από την ΔΕΗ για να μου το πουλάει....?

8 ευρώ το μήνα είναι η έκπτωση εε?

Αποκλείεται φέτος η ΔΕΗ.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Sebu είπε

Εχω μπει μεσα στο Taxis, παταω Δημιουργια Αιτησης και δεν κανει απολυτως τιποτα.

Εχει κανεις αλλος αυτο το θεμα?

εμενα με παει σε μια επιχειρηση με στοιχεια που ειχα πριν 13 χρονια χωρις να μπορω κανω καμμια αλλαγη ακυρο απο μονο του  οτι ναναι,,,

• Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, ngoagr said:

Οι τιμές για 1Gbps απ όλους τους παρόχους ήταν κοντά στα 33 ευρώ (μέχρι και τις 13/9/2024) εκτός της cosmote που ήταν λίγο πιο ακριβή, ως συνήθως.

Από τους 3 μεγάλους μονο η Nova είχε την 1Gbps στα 33 ευρώ, αλλά μόνο για τις δικές της περιοχές. Η υψηλότερη τιμή τώρα ειναι για χρέωση και σε περιοχές άλλων που μέχρι πρότινος δεν έδινε πάνω από 200Mbps.

Η Vodafone την κράτησε σταθερή στα 45.9 κι η Cosmote 50.9->53.9.

10 minutes ago, ngoagr said:

Κοροϊδία η όλη φάση.. για ένα χρόνο θα δώσουν 200 ευρώ...

Θα ήταν 400 αλλά διπλασίασαν τους δικαιούχους.

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...