Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sebu είπε

Εννοειται σωθηκες αυτες οι τιμες δεν υπαρχουν πλεον.

Αυτό τσέκαρα μόλις! Δεν είχα ιδέα, τι συμβαίνει! 43€ για την ίδια ταχύτητα που πληρώνω τώρα 26€;! Όντως;! Κάτι πάει πολύ στραβά νομίζω ή πήρα την προσφορά της 10ετιας! 

Δημοσ.

λέει το αρχικό κείμενο του θέματος
"Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι εξαιρούνται από το πρόγραμμα όσοι έχουν ήδη λάβει επιδότηση μέσω του προγράμματος Super-Fast Broadband (SFBB) για υφιστάμενη σύνδεση"

Πως το καταλαβαίνετε αυτό; Δηλαδή αν κάποιος έχει λάβει επιδότηση μέσω του SFBB αλλά σε άλλη σύνδεση/όχι υφιστάμενη, που πριν ένα χρόνο έχει διακοπεί;(σε άλλη διεύθυνση)

Δημοσ.

Έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στη περιοχή αλλά δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στο χάρτη, γνωρίζει κανείς αν βάλω "καταλαθος" του δίπλα στενού (2 αριθμοί διαφορά, δηλαδή 32>34) υπάρχει θέμα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πήρα το κουπόνι και μετά πήρα τηλέφωνο την Cosmote για να ρωτήσω πως προχωράμε. Δεν ήξεραν τίποτα, ούτε είχαν κάποια ενημέρωση. Η κοπέλα εψαχνε στο ίντερνετ να δει τι είναι το gigabit voucher γιατί δεν ήξεραν απολύτως τίποτα!

Επεξ/σία από Kork
  • Haha 14
Δημοσ.

Μήπως έχουν adsl και για αυτό δεν μπορούμε να μπούμε; να τους ενημερώσει κάποιος για το gigabit voucher μήπως βάλουν και διορθωθεί; 😝

αν κάποιος γνωρίζει θα ήθελα απάντηση σε αυτό:

λέει το αρχικό κείμενο του θέματος
"Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι εξαιρούνται από το πρόγραμμα όσοι έχουν ήδη λάβει επιδότηση μέσω του προγράμματος Super-Fast Broadband (SFBB) για υφιστάμενη σύνδεση"

Πως το καταλαβαίνετε αυτό; Δηλαδή αν κάποιος έχει λάβει επιδότηση μέσω του SFBB αλλά σε άλλη σύνδεση/όχι υφιστάμενη, που πριν ένα χρόνο έχει διακοπεί;(σε άλλη διεύθυνση)

• Haha 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
14 minutes ago, salmp7 said:

Μέσω του ΑΦΜ γίνεται αυτή η ταυτοποίηση.

15 minutes ago, Kork said:

Εγώ πήρα το κουπόνι και μετά πήρα τηλέφωνο την Cosmote για να ρωτήσω πως προχωράμε. Δεν ήξεραν τίποτα, ούτε είχαν κάποια ενημέρωση. Η κοπέλα εψαχνε στο ίντερνετ να δει τι είναι το gigabit voucher γιατί δεν ήξεραν απολύτως τίποτα!

5 minutes ago, giorgosxax said:

Από νόβα μου είπαν δεν έχουν ακόμα ενημέρωση, μετά την Πέμπτη 

Αναμενόμενο, προφανώς κι οι πάροχοι περίμεναν να σηκωθεί πρώτα η πλατφόρμα για να αρχίσουν τις ενημερώσεις...

Λογικά τις επόμενες μέρες θα ανέβουν και τα διαθέσιμα πακέτα στην πλατφόρμα...

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Heartl3ss είπε

Υπάρχει περίπτωση η επιδότηση να καλύπτει προγράμματα όπως το Starlink; Μένω σε χωριό στο βουνό και υπάρχει τραγική κάλυψη, τουλάχιστον 2-3 μέρες κάθε μήνα έχουμε διακοπή υπηρεσίας στο ίντερνετ, μέγιστη ταχύτητα 50mpbs VDSL και θα ήθελα κάτι καλύτερο. 

Κοίταξε αν καλύπτεσαι με αυτό ,γιατί να δίνεις παραπάνω για οπτική.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pepis13 είπε

Όταν έβγαλα αφμ, είχα μια μικρή επιχείρηση, όμως εδώ και 32 χρόνια, είμαι υπάλληλος. Το σύστημα με βλέπει, σαν εταιρία, μου ζητάει γεμη κλπ. Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση; 

Παλιες "αμαρτιες"  μαλλον δεν εκανες διακοπη ,  επομενη  ενεργεια :  Κλεισε ραντεβου με το Μητρωο της ΔΟΥ που ανηκεις.

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, Artman13 said:

Κοίταξε αν καλύπτεσαι με αυτό ,γιατί να δίνεις παραπάνω για οπτική.

Τα ψιλά γράμματα τα διαβάζουμε η μπά; ...

• Μετά την κατανάλωση των 300GB σε πλήρη ταχύτητα ισχύει απεριόριστη χρήση Internet με μειωμένη ταχύτητα:

• Vodafone Wireless Home Via 4G: έως 8 Μbps

• Giga WiFi Home Unlimited: έως 12 Μbps

Για το έτος 2007 ήταν μια καλή ιδέα, για το 2024 απλά καμία επαφή με την πραγματικότητα.

• Like 1
  • Sad 2
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τυγχάνει να είναι κάποιος ελεύθερος επαγγελματίας (π.χ. δικηγόρος ατομικά) να μου πει αν συμπλήρωσε όλα τα έγγραφα που ζητάει στο τελευταίο βήμα (ισολογισμούς κλπ κλπ);

Επεξ/σία από MiJ16

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...