Super Moderators Thresh Δημοσ. Δευτέρα στις 07:22 μμ Super Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 07:22 μμ 14 minutes ago, BadIronTree said: Τραγικοί απλά... θα σκάσουμε πάνω από 1000+€ σε 24 μήνες και θα μας δώσουν τα "μισά" 200€.... Αρχικά (πριν 2 χρόνια) έλεγαν για 16/μήνα, αλλά διπλασίασαν τους δικαιούχους. 6 minutes ago, Dr_Pepper said: Άντε πες παίρνω το κουπόνι, πρόσβαση όμως πως θα πάρω; μάλλον τα papam θα πάρω εγώ και οι οι περισσότεροι Δεν νομίζω ότι μπορείς να το πάρεις αν το σπίτι σου δεν είναι σε περιοχή κάλυψης.
giorgosxax Δημοσ. Δευτέρα στις 07:28 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:28 μμ 4 λεπτά πριν, Sebu είπε Μα δεν κανει τιποτα το κουμπι για Δημιουργία Αιτησης 😂 Το πατας και δεν προχωραει πουθενα ουτε ανοιγει νεα αιτηση ή νεα πεδια Μπορεί να έπεσε. Επίσης στο πρώτο βήμα βγάζει χάρτη και επιλέγεις ακριβώς το σπίτι σου όπου λέει συγκεκριμένα αν υπάρχει υποδομή για οπτική ιννα. Ζητάει και τελευταίο λογαριασμό.
Sebu Δημοσ. Δευτέρα στις 07:34 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:34 μμ 7 minutes ago, nvel said: αρχίσαμε... Ελλαδα -0.0 ουτε πλατφορμα να σηκωσει την αυξημενη ζητηση δεν μπορεσαν να βγαλουν. Που δηλαδη να το ειχαν βγαλει λαιβ νυχτα τελη Σεπτεμβρη, θα ειχε καταρρευσει ολη η ΓΓΠΣ 😂 Απροετοιμαστοι τελειως Αχαμπαροι που λεει και μια ψυχη 😋 2 1 4
nepomuk Δημοσ. Δευτέρα στις 07:35 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:35 μμ 25 minutes ago, Sebu said: Εχω μπει μεσα στο Taxis, παταω Δημιουργια Αιτησης και δεν κανει απολυτως τιποτα. Εχει κανεις αλλος αυτο το θεμα? αλλς ενας , μαλλον την πεσανε σαν ακριδες οι ινσομνιακς ... υπομονη , πιο βραδυ ισως ανοιξει και παλι. 2
Pepis13 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:37 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:37 μμ Όταν έβγαλα αφμ, είχα μια μικρή επιχείρηση, όμως εδώ και 32 χρόνια, είμαι υπάλληλος. Το σύστημα με βλέπει, σαν εταιρία, μου ζητάει γεμη κλπ. Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση;
Sebu Δημοσ. Δευτέρα στις 07:38 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:38 μμ 502 bad gateway 😂 Οι Ελληνες δεν εχουν λεφτα για ρευμα και σουπερμαρκετ αλλα εριξαν σε χρονο dt την πλατφορμα για το gigabit voucher 😋 2 1 2
tsibosp Δημοσ. Δευτέρα στις 07:42 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:42 μμ Καλά, δεν υποστηριζομαι δυστυχώς από ότι καταλαβαίνω από τα γραφόμενα θα κάτσω με την 500αρα μου με 26€ το μήνα 1
Dr_Pepper Δημοσ. Δευτέρα στις 07:43 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:43 μμ 4 6 λεπτά πριν, Sebu είπε Ελλαδα -0.0 ουτε πλατφορμα να σηκωσει την αυξημενη ζητηση δεν μπορεσαν να βγαλουν. και φαντάσου ότι η ζήτηση ειναι μικρότερη ή ίση εκείνων που έχουν πρόσβαση άρα ψίχουλα άντε καμιά 1000 άτομα (και πολλά λέω) να μπήκαν και έπεσε το σύστημα και το ειρωνικό ειναι ότι όσο παλιός και αν ειναι ο server 1000 άτομα τα σηκώνει και 15 χρονών xeon να ειναι .... το πρόβλημα ειναι στην δικτυακή υποδομή θα ειναι σε σημείο χωρίς FTTH (ίσως και χωρίς FTTC ) και δεν θα μπορεί να εξυπηρετήσει χρήστες για αυτόν τον λόγο
Sebu Δημοσ. Δευτέρα στις 07:44 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:44 μμ 1 minute ago, tsibosp said: Καλά, δεν υποστηριζομαι δυστυχώς από ότι καταλαβαίνω από τα γραφόμενα θα κάτσω με την 500αρα μου με 26€ το μήνα Μην το πεις ουτε του παπα, αλλοι με αυτα τα χρηματα εχουν 100αρα vdsl ή 50 ή ακομα adsl. Just now, Dr_Pepper said: 4 και φαντάσου ότι η ζήτηση ειναι μικρότερη ή ίση εκείνων που έχουν πρόσβαση άρα ψίχουλα άντε καμιά 1000 άτομα (και πολλά λέω) να μπήκαν και έπεσε το σύστημα και το ειρωνικό ειναι ότι όσο παλιός και αν ειναι ο server 1000 άτομα τα σηκώνει και 15 χρονών xeon να ειναι .... το πρόβλημα ειναι στην δικτυακή υποδομή θα ειναι σε σημείο χωρίς FTTH (ίσως και χωρίς FTTC ) και δεν θα μπορεί να εξυπηρετήσει χρήστες για αυτόν τον λόγο Να κανει το υπουργειο αιτημα να μπει η ΓΓΠΣ στο gigiabit voucher 😂 🤪 10
Dr_Pepper Δημοσ. Δευτέρα στις 07:44 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:44 μμ 5 λεπτά πριν, Sebu είπε 502 bad gateway 😂 Οι Ελληνες δεν εχουν λεφτα για ρευμα και σουπερμαρκετ αλλα εριξαν σε χρονο dt την πλατφορμα για το gigabit voucher 😋 μετά σου λέει δεν υπάρχει ζήτηση γιαυτό δεν περνάμε ίνες 6
Heartl3ss Δημοσ. Δευτέρα στις 07:48 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:48 μμ Υπάρχει περίπτωση η επιδότηση να καλύπτει προγράμματα όπως το Starlink; Μένω σε χωριό στο βουνό και υπάρχει τραγική κάλυψη, τουλάχιστον 2-3 μέρες κάθε μήνα έχουμε διακοπή υπηρεσίας στο ίντερνετ, μέγιστη ταχύτητα 50mpbs VDSL και θα ήθελα κάτι καλύτερο. 1 1
Sebu Δημοσ. Δευτέρα στις 07:51 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:51 μμ 2 minutes ago, Heartl3ss said: Υπάρχει περίπτωση η επιδότηση να καλύπτει προγράμματα όπως το Starlink; Μένω σε χωριό στο βουνό και υπάρχει τραγική κάλυψη, τουλάχιστον 2-3 μέρες κάθε μήνα έχουμε διακοπή υπηρεσίας στο ίντερνετ, μέγιστη ταχύτητα 50mpbs VDSL και θα ήθελα κάτι καλύτερο. Θα ηταν καλη περιπτωση αλλα δεν θα ειχε ψωμι για τους παροχους 😜 Θα μας επαιρνε τα κοινοτικα κονδυλια ο κακος Μασκ? 3 1
tsibosp Δημοσ. Δευτέρα στις 07:56 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:56 μμ (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Sebu είπε Μην το πεις ουτε του παπα, αλλοι με αυτα τα χρηματα εχουν 100αρα vdsl ή 50 ή ακομα adsl. Φίλε μου την έβαλα τον 11ο του 2023 nova και κυριολεκτικά σώθηκα. Πλήρωνα 35€ στον ΟΤΕ για 50αρα. Χωρίς υπερβολές, έριξα αίτηση την 1η ημέρα που ενεργοποιηθηκε, μου θυμησα κάτι τύπους που στήνονται απέξω από το μαγαζί από την προηγούμενη νύχτα με σκηνή και περιμένουν να ανοίξει. Όταν μπήκα μέσα ούτε ο υπάλληλος δεν ήξερε ότι έχει ενεργοποιηθεί στην περιοχή μου και όταν του είπα να τσεκάρει το Μάιλ του με το excel που τους έχουν στείλει από τα κεντρικά γέλαγε ( μου το είχε σφυρίξει γνωστός από Θεσσαλονίκη που τους το είχαν στείλει από το προηγούμενο βράδυ 😂) είδε ότι όντως είναι μέσα η διεύθυνση μου και το προχωρήσαμε! Επεξ/σία Δευτέρα στις 07:57 μμ από tsibosp 3
Sebu Δημοσ. Δευτέρα στις 07:58 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:58 μμ Εννοειται σωθηκες αυτες οι τιμες δεν υπαρχουν πλεον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα