Προς το περιεχόμενο

Inalan Black Friday 1gps 10,2€ Download!/Upload

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, TheDay2012 είπε

Η εγκατάσταση τους είναι για γέλια. Κρεμάνε καλώδια εξωτερικά απο κτήριο σε κτήριο. Εμένα έρχεται απ τη διπλανή πολυκατοικία, περνάει κάτω απ τα μπαλκόνια κ όταν φτάνει στο διαμέρισμα μου έχει τρύπα στο μπαλκόνι μου και φτάνει μέχρι το ρούτερ. Όλα ακάλυπτα, χύμα να κρέμονται.

Αυτό ακριβώς. 

Τεχνικός άλλης εταιρίας  μου έχει πει ότι όπου βρει γραμμές της Ina τις κόβει. 

• Confused 5
  • Sad 3
  • Haha 7
Δημοσ.

Εντάξει δεν περιμενα να ακουσω ολα αυτα, για γελια η για κλαματα δεν ξερω!!!

Από το οτι πεταει τα καλωδια χυμα απο μπαλκονι σε μπαλκονι απλα να γινεται η δουλεια και χρηση εξτρα και για μπουγαδα με ρουχα μέχρι και το ότι αλλος τεχνικος που λεει ότι οπου βρει καλωδια της Ινα τα κοβει γιατι και αυτουνου ετσι του αρέσει!!!

Αφωνος!!!

• Like 2
Δημοσ.

Όσοι έτυχε και δεν έχετε προβλήματα, ή έτυχε και νομίζετε ότι έγιναν νόμιμα οι εργασίες, ή έτυχε και νομίζετε ότι τα καλώδια είναι όλα υπόγεια κλπ κλπ, καλύτερα πριν από φράσεις τύπου "παντού/πάντα/νόμος/δε γίνεται" να τσεκάρετε συνολικά τι ισχύει εκεί έξω ;)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, riegour είπε

Άρα εν συντομία, πρέπει να κάνεις συμβόλαιο για 24 μήνες και η έκπτωση θα εφαρμοστεί για τους πρώτους 6 μήνες. Δηλαδή τους πρώτους 6 μήνες δίνεις 10,2€ το μήνα και τους υπόλοιπους 18 μήνες δίνεις 34€ το μήνα; Σωστά; 

Αν δε κάνω λάθος βγαίνει κατά μέσο όρο 28€ το μήνα;

38.5euro ο μήνας... Δεν θα το λεγα και προσφορά αυτό

• Like 2
Δημοσ.

Εγω ενα χρονο εχω inalan, 16.5 ευρώ 200αρα με σταθερο με λεπτα προς εξωτερικο. Φουλ ευχαριστημένος, ποτέ ξανα wind/vodafone

• Like 2
Δημοσ.

Ωραία, γρήγορη και φτηνή αλλά... σε τέσσερα χρόνια που είμαι συνδρομητής έχουν κοπεί καλώδια και έχω χάσει το δίκτυο για κάποιες ώρες μέχρι και μία ημέρα γύρω στις 5-6 φορές! Η ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ, ο δήμος που ασφαλτοστρώνει, η Cosmote... Δεν λυπάται κανείς, κόβουν αβέρτα οτιδήποτε περνάει!!!
Παρόλα αυτά, ειδικά τελευταία, η αποκατάσταση είναι πολύ γρήγορη. Τα συνεργεία της Inalan έχουν πάρει το κολάι πλέον!

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Styl7 said:

Εγω ενα χρονο εχω inalan, 16.5 ευρώ 200αρα με σταθερο με λεπτα προς εξωτερικο. Φουλ ευχαριστημένος, ποτέ ξανα wind/vodafone

Αυτό δεν αναιρεί το ότι ειναι κωμικοτραγικός ο τρόπος υλοποίησης!!

• Like 1
Δημοσ.

Στην οικοδομή μας η ίνα περνάει πίσω από την θέση του κάδου απορριμμάτων. Ακριβώς στην άκρη της εσοχής και την καλύψαν με πολύ λεπτό στρωμα τσιμέντου. Αποτέλεσμα σε λιγότερο από εβδομάδα οι τροχοί του κάδου απορριμμάτων έσπασαν το τσιμέντο και έκοψαν την ινα. Πραγματικά πολύ πρόχειρη δουλειά.

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, zurabik είπε

38.5euro ο μήνας... Δεν θα το λεγα και προσφορά αυτό

αν είσαι ο πρώτος στην πολυκατοικία τότε έχει καλύτερες προσφορές

https://inalan.gr/prosfores-paketwn-internet/

14€ / μήνα 200 Mbps

24€ / μήνα 1 Gbps

Επεξ/σία από PETROS13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμεις κοντα στο κεντρο δεν εχουμε παντως ιναλαν..

βασικα τι λεω... ουτε οπτικη δεν εχουμε.  τωρα αρχισαν να περνανε 1-2 χλμ απο το σπιτι μου... 
Κοντα στο 1ο επαλ δαφνης για οποιον ξερει

Επεξ/σία από rical
Δημοσ.
1 hour ago, vali said:

Στην οικοδομή μας η ίνα περνάει πίσω από την θέση του κάδου απορριμμάτων. Ακριβώς στην άκρη της εσοχής και την καλύψαν με πολύ λεπτό στρωμα τσιμέντου. Αποτέλεσμα σε λιγότερο από εβδομάδα οι τροχοί του κάδου απορριμμάτων έσπασαν το τσιμέντο και έκοψαν την ινα. Πραγματικά πολύ πρόχειρη δουλειά.

Χαθηκε οι αστειοι να βαλουν σε εκεινο το σημειο την ινα μεσα σε πλαστικο/μεταλλικο καναλακι (σωληνα) πριν ριξουν απο πανω τσιμεντο? Και με το τσιμεντο ρε τσιπηδες πες τους ριξτε και λιγο χαλικακι να πιασει καλα να μην τρωγεται ευκολα/γρηγορα 😅

Δημοσ.

Παρόλο που δεν την θέλω κι εγώ λόγω πρόχειροδουλειάς,αναγκαστικά θα πάω σε αυτούς γιατί ενώ είμαι κέντρο Αθήνας,είναι η μόνη που πέρασε οπτικές ίνες.

Οι άλλοι μας θεωρούν επαρχία μάλλον και μας αφήνουν για το τέλος κι άμα...

Δημοσ.

Πιθανώς βλέπουν πόσο καθυστέρησαν κ καθυστερούν δημοτικές άδειες για άλλους παρόχους, πχ HCN, και την απογοήτευση της αναμονής χωρίς σαφές χρονοδιάγραμμα για τους πελάτες και παλεύουν να επεκτείνουν τη κάλυψη με κάθε τρόπο...

Πάντως Θεσσαλονίκη, όπου έχει τύχει να δω κουτί/αναμονή της Inalan, το καλώδιο φτάνει εκεί από εκσκαφή στον δρόμο, όπως συμβαίνει και με HCN, που δεν έχει κάνει τέτοια κόλπα που διαβάζω εδώ...

...πάντως τα καλώδια, πέρα από εκεί που φτάνει ανθρώπινο χέρι να κάνει ζημιά από το ύψος του δρόμου όπου μπορέι να υπάρχει προστατευτική σωλήνα (όχι πάντα, πχ στη δική μου πολυκατοικία βγαίνει κατευθείαν από το κουτί το καλω΄διο κ ανεβαίνει, χωρίς προστασία), μένουν αναγκαστικά γυμνά...δλδ τί να έκανε κάθε εταιρεία, να περνούσε σωλήνωση σ' όλο το ύψος των πολυκατοικιών; Σαφώς μπορεί κάθε περίεργος να το τραβήξει και να το κόψει (αλλά κάπως θα προδοθεί και δεν ξέρω τί νομικές συνέπειες μπορεί να έχει)

Το Cosmote Fiber πάντως ακολούθησε άλλο δρόμο...φέρνει το καλώδιο εσωτερικά στην πολυκατοικία (προστατευμένο με σωλήνωση) και μετά ανεβαίνει στους ορόφους τρυπώντας μέσα στις μεταλλικές προστατευτικές ράγες του κλιμακοστασίου, εγκαθιστώντας μια αναμονή σε κάθε όροφο...
...το πρόβλημα είναι μετά ότι θα έχεις εκτεταμένη καλωδίωση εσωτερικά του σπιτιού, ενώ σε HCN/Inalan έρχεται απ' έξω πιο διακριτικά στο σημείο που θες (στη περίπτωση της HCN, μαζί με το ομοαξονικό για κάθε συσκευή τηλεόρασης)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Nickfoxjr είπε

Αυτό ακριβώς. 

Τεχνικός άλλης εταιρίας  μου έχει πει ότι όπου βρει γραμμές της Ina τις κόβει. 

Φιλαράκι σου; Αν όχι κρίμα να χάνονται τέτοια αστέρια επαγγελματίες.

Ιναλάνιος κι εγώ, όταν οι άλλοι φτάσουν το επίπεδο υπηρεσιών/κόστος τότε θα αλλάξω. Έχω βαρεθεί να κάνω τεστ μήπως και πέσει κάτω από τα 200/200 αλλά δε λέει να κουνηθεί η άτιμη. Και όντως τα καλώδια είναι στο έλεος κάθε τεχνικού(και μη) καραγκιόζη, αλλά οι χρόνοι αντίδρασης σε βλάβες φαίνεται να είναι πολύ μικροί

Επεξ/σία από schumifer
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...