Προς το περιεχόμενο

Inalan Black Friday 1gps 10,2€ Download!/Upload

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Inalan με ίσως την πιο black Friday προσφορά

https://inalan.gr/form-black-friday-2024-facebook/

*Η Προσφορά ισχύει με δεσμευτικό συμβόλαιο 24 μηνών, και η εκπτωτική τιμή εφαρμόζεται τους πρώτους 6 μήνες.

*Η λήψη της προσφοράς γίνεται MONO μέσω συμπλήρωσης της σχετικής φόρμας του site από 29/11 έως και 1/12, και με την προυπόθεση άμεσου προγραμματισμού σύνδεσης.

*Ισχυει μόνο για οικιακούς πελάτες & οικιακούς χώρους.

ΥΓ: Τα σποιλερ αφαιρούνται; 

Spoiler

Spoiler
Spoiler

Επεξ/σία από feelihipo
Δημοσ.

Άρα εν συντομία, πρέπει να κάνεις συμβόλαιο για 24 μήνες και η έκπτωση θα εφαρμοστεί για τους πρώτους 6 μήνες. Δηλαδή τους πρώτους 6 μήνες δίνεις 10,2€ το μήνα και τους υπόλοιπους 18 μήνες δίνεις 34€ το μήνα; Σωστά; 

Αν δε κάνω λάθος βγαίνει κατά μέσο όρο 28€ το μήνα;

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nickfoxjr είπε

Δεν έχει υπόγειο δίκτυο με αποτέλεσμα να μπορεί οποιοσδήποτε να κόψει τη γραμμή σας. 

Δεν την συνιστώ. 

Γιατί να κοψει κάποιος τυχαία γραμμή; 

Δημοσ.
9 minutes ago, Nickfoxjr said:

Δεν έχει υπόγειο δίκτυο με αποτέλεσμα να μπορεί οποιοσδήποτε να κόψει τη γραμμή σας. 

Δεν την συνιστώ. 

Τι εννοεις δεν έχει υπογειο δικτυο? έχει βαλει κολώνες με εναέριες οπτικές? Έχει πετάξει από σπίτι σε σπίτι στους τοίχους? wtf?

• Haha 11
Δημοσ.
2 minutes ago, agnostos99 said:

Τι εννοεις δεν έχει υπογειο δικτυο? έχει βαλει κολώνες με εναέριες οπτικές? Έχει πετάξει από σπίτι σε σπίτι στους τοίχους? wtf?

Μαλλον εννοει οτι σκαβει πολυ επιφανειακα στο δρομο και περναει τις οπτικες της. Οπως και αρκετα επιφανειακα στο πεζοδρομιο.

Με αποτελεσμα καποιος εργολαβος που θα κανει ασχετες εργασιες για κατι αλλο ειναι ευκολο να χτυπησει κατα λαθος και να κοψει την ινα.

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, Sebu said:

Μαλλον εννοει οτι σκαβει πολυ επιφανειακα στο δρομο και περναει τις οπτικες της. Οπως και αρκετα επιφανειακα στο πεζοδρομιο.

Με αποτελεσμα καποιος εργολαβος που θα κανει ασχετες εργασιες για κατι αλλο ειναι ευκολο να χτυπησει κατα λαθος και να κοψει την ινα.

Δεν ξερω αν αυτό εννοουσε αλλά σε ποιο βαθος σκαβει και τοποθετει το δικτυο καθε παροχος δηλωνεται μετά σε δημο πολεοδομια ξερω γω με χαρτογραφηση (ή ισως ειναι και υποχρεωμενοι σε συγκεκριμενο βαθος) ωστε να ειναι γνωστό αν καποιος κανει εργασίες. Δεν περιμενω να ειναι σε βαθος μετρό πάντως για να μην κοβει καποιος ετσι απλα το δικτυο.

• Like 4
Δημοσ.

Έχω στο κέντρο της Αθήνας 200αρά. Πιάνει με wifi 230 download και 220 upload. Δίνω 14 ευρώ τον μήνα. Η γραμμή είναι η πιο σταθερή που είχα ποτέ. 

Η εγκατάσταση τους είναι για γέλια. Κρεμάνε καλώδια εξωτερικά απο κτήριο σε κτήριο. Εμένα έρχεται απ τη διπλανή πολυκατοικία, περνάει κάτω απ τα μπαλκόνια κ όταν φτάνει στο διαμέρισμα μου έχει τρύπα στο μπαλκόνι μου και φτάνει μέχρι το ρούτερ. Όλα ακάλυπτα, χύμα να κρέμονται.

Όμως θα την ξαναέβαζα λόγω ταχύτητας, σταθερότητας και τιμής.

• Like 6
  • Thanks 1
  • Haha 7
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, agnostos99 είπε

Κι όμως σε εμένα έτσι έκαναν. Από σπίτι σε σπίτι μέχρι κάτω από το σπίτι στο κουτί και μετά στο μπαλκόνι μου

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, TheDay2012 είπε

Έχω στο κέντρο της Αθήνας 200αρά. Πιάνει με wifi 230 download και 220 upload. Δίνω 14 ευρώ τον μήνα. Η γραμμή είναι η πιο σταθερή που είχα ποτέ. 

Η εγκατάσταση τους είναι για γέλια. Κρεμάνε καλώδια εξωτερικά απο κτήριο σε κτήριο. Εμένα έρχεται απ τη διπλανή πολυκατοικία, περνάει κάτω απ τα μπαλκόνια κ όταν φτάνει στο διαμέρισμα μου έχει τρύπα στο μπαλκόνι μου και φτάνει μέχρι το ρούτερ. Όλα ακάλυπτα, χύμα να κρέμονται.

Χαχαχαχαχ 

• Haha 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, TheDay2012 είπε

αν ηταν ακαλυπτα και χυμα δεν θα ηταν σταθερη. προφανως ειναι οπτικα κακή και ίσως έυκολο να χαλάσει απο ανθρώπινο χερι αλλα παραμενη σταθερη.

Δημοσ.

Βύρωνα έγινε τσακ-μπαμ δουλειά στα κλεφτά γιατί δεν είχαν άδεια για τις εργασίες, οπότε πιθανόν να μην έχουν περαστεί καν σε σχέδια....έχει πέσει πολύ κουτί παντού εξωτερικά από σπίτια, πολυκατοικίες, ακόμα και σκέτα οικόπεδα χωρίς τίποτα μέσα, απλά σαν αναμονές....

Και για Δήμο Αθήνας διάβαζα πως έριξαν πρόστιμο σε εταιρεία για τις εργασίες χωρίς άδεια, πιθανόν να είναι και η ίδια...

• Haha 4
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, feelihipo είπε

Γιατί να κοψει κάποιος τυχαία γραμμή; 

Για τον ιδιο λογο που καποιος σκατοψυχος θα χαραξει ενα αμαξι χωρις λογο, που θα σου πεταξουν τη μοτο κατω χωρις λογο επισης κτλ. Κυκλοφορουν πολλοι αδιαγνωστοι εκει εξω.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε

αν ηταν ακαλυπτα και χυμα δεν θα ηταν σταθερη. προφανως ειναι οπτικα κακή και ίσως έυκολο να χαλάσει απο ανθρώπινο χερι αλλα παραμενη σταθερη.

Ακάλυπτα, μην το συζητάς. Το βλέπω το καλώδιο. Κι εμένα απίστευτο μπυ φαινόταν αλλά έτσι είναι. Αν κάνεις μια βόλτα στο κέντρο θα δείς πως κάνουν τις εγκαταστάσεις. Σχεδόν έτσι είναι παντού.

Δημοσ.
18 minutes ago, Sebu said:

Νομίζω ότι εννοεί - ας το επιβεβαιώσει αν θέλει - την κατακόρυφη όδευση από την ακμή συναρμογής πεζοδρομιου - τοίχου στήριξης έως το κεντρικό κουτί διανομής, η οποία είναι όμως, εντός CB. Εντός CB εάν θυμάμαι καλά (έχει η πολυκατοικία που έχω ιδιόκτητο γραφείο), είναι και η όδευση από το κεντρικό κουτί διανομής μέχρι την είσοδο της ιδιοκτησίας που αιτείται σύνδεση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...