Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σύμφωνα με isystem θέλει αλλαγή μητρικής και.... επανέλεγχο. 

Αυτό το τελευταίο δεν το πολυκατάλαβα 

Ασύμφορο κόστος. 

Διάβασα ότι οι μητρικές τους επισκευαζοντε. 

Έχει κάποιος εμπειρία από κάτι τέτοιο; 

Δεν είναι δικό μου το imac. 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Μήπως εννοείς τον iMac 5k με την Radeon ? Γιατί συνήθως αυτοί έχουν πρόβλημα με την κάρτα γραφικών.

Δωσε περισσότερες λεπτομερείς για το τι έχει το μηχάνημα . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, atheatos είπε

Μήπως εννοείς τον iMac 5k με την Radeon ? Γιατί συνήθως αυτοί έχουν πρόβλημα με την κάρτα γραφικών.

Δωσε περισσότερες λεπτομερείς για το τι έχει το μηχάνημα . 

Το χαρτί από isystem λέει ότι 

Messenger_creation_63115582-BEF8-49E7-AF8A-721D5B9F3C91.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, atheatos είπε

Ωραία, τώρα δωσε και λίγες παραπάνω λεπτομερείες με τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Τι μέγεθος σκληρού εχει ?  Τι λειτουργικό τρέχει?  Υποθέτω ότι μιλάμε πάντα για τον 5k 

https://support.apple.com/en-us/111969

σωστα?

Θα ρωτήσω γιατί όπως έγραψα δεν είναι δικό μου αλλά μέλους της οικογένειας 

Όχι έχει πιο μικρή οθόνη όμως είναι του 2017

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν είναι μητρική επισκευάζεται; 

Ίσως επισκευάζεται από κάποιον πολύ καλό τεχνικο. Αλλά πριν φτάσουμε εκεί πρέπει να ξέρουμε ποιο imac 2017 είναι. Υπάρχουν πιθανότητες την ζημιά να την κάνει ο μηχανικός σκληρός που είναι μέσα ,καθώς επίσης να τα έχει παίξει ο fusion ssd.

Κάντε εγκατάσταση του mac os σε ένα εξωτερικό ssd και μπουταρετε από εκεί να δούμε τι παίζει. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, atheatos είπε

Ίσως επισκευάζεται από κάποιον πολύ καλό τεχνικο. Αλλά πριν φτάσουμε εκεί πρέπει να ξέρουμε ποιο imac 2017 είναι. Υπάρχουν πιθανότητες την ζημιά να την κάνει ο μηχανικός σκληρός που είναι μέσα ,καθώς επίσης να τα έχει παίξει ο fusion ssd.

Κάντε εγκατάσταση του mac os σε ένα εξωτερικό ssd και μπουταρετε από εκεί να δούμε τι παίζει. 

Δεν ανοίγει καθόλου τώρα για να δούμε τεχνικά χαρακτηριστικά 

Είναι το 4k με οθόνη 21.5 

Άρα γις θέμα μητρικής που λέει η isystem μπορεί να λέει λάθος; 

Αν ξέρεις κάποιο καλό τεχνικο στείλε μου μήνυμα. 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν ανοίγει καθόλου τώρα για να δούμε τεχνικά χαρακτηριστικά 

Είναι το 4k με οθόνη 21.5 

Άρα γις θέμα μητρικής που λέει η isystem μπορεί να λέει λάθος; 

Αν ξέρεις κάποιο καλό τεχνικο στείλε μου μήνυμα. 

Μπορεί να είναι το τροφοδοτικό αν δεν ανοίγει καθόλου.  Κάποιος τεχνικός που να έχει όρεξη να τον ανοίξει Μπορεί να το δει αυτό. Φαντάζομαι η isystem δεν στον ανοίξε και έβγαλε πόρισμα μόνο από την συμπεριφορά,  όταν δούλευε κουτσά στραβά το τροφοδοτικό.

Το τροφοδοτικό πάλι δεν υπάρχει σαν ανταλλακτικό και μόνο επισκευασμενα μπορείς να βρεις στο еbay . Αν θυμάμαι καλά γύρω στα 200 ευρώ είναι. Η μητρική σε αυτό το μοντέλο είναι λίγο σπάνιο να χαλάσει αλλά όχι απίθανο. 

Πιστεύω ότι είναι το τροφοδοτικό. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, atheatos είπε

Μπορεί να είναι το τροφοδοτικό αν δεν ανοίγει καθόλου.  Κάποιος τεχνικός που να έχει όρεξη να τον ανοίξει Μπορεί να το δει αυτό. Φαντάζομαι η isystem δεν στον ανοίξε και έβγαλε πόρισμα μόνο από την συμπεριφορά,  όταν δούλευε κουτσά στραβά το τροφοδοτικό.

Το τροφοδοτικό πάλι δεν υπάρχει σαν ανταλλακτικό και μόνο επισκευασμενα μπορείς να βρεις στο еbay . Αν θυμάμαι καλά γύρω στα 200 ευρώ είναι. Η μητρική σε αυτό το μοντέλο είναι λίγο σπάνιο να χαλάσει αλλά όχι απίθανο. 

Πιστεύω ότι είναι το τροφοδοτικό. 

Άνοιγε κάποιες στιγμές ο υπολογιστής και μπόρεσε να πάρει κάποια αρχεία από μέσα 

Λογικά δεν θα άνοιγε αν ήταν τροφοδοτικό. Σωστά; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Άνοιγε κάποιες στιγμές ο υπολογιστής και μπόρεσε να πάρει κάποια αρχεία από μέσα 

Λογικά δεν θα άνοιγε αν ήταν τροφοδοτικό. Σωστά; 

Αν το τροφοδοτικό βρισκόταν στα τελευταία του μπορει να ανοίγε κάποιες στιγμές. Ο υπολογιστής θέλει άνοιγμα για να βγει συμπέρασμα.  Είτε αυτό είναι τροφοδοτικό είτε μητρική.  Δεν μπορείς να πεις ότι είναι μόνο το ένα ή μόνο το άλλο από μερικές στιγμές που δούλεψε. Και ποιος μου λει εμένα ότι δεν βραχυκλωνει κάποιος σκληρός και προκαλεί το πρόβλημα στο τροφοδοτικό και στην μητρική?

Ξεκίνηστε με αφαίρεση των εσωτερικων σκληρών για αρχή και μετά βλέπετε.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, atheatos είπε

Ξεκίνηστε με αφαίρεση των εσωτερικων σκληρών για αρχή και μετά βλέπετε.

Επειδή δεν είμαστε σχετικοί με τέτοια ξέρεις κάποιον καλό τεχνικο; 

Δημοσ.

Δεν ξέρω. Συνήθως τα φτιάχνω μόνος μου....αλλά και τεχνικός της γειτονιάς αν έχει όρεξη να ασχοληθεί μπορεί να τον ανοίξει. Βάλτε αγγελία  εδώ μήπως κάποιος μπορεί να σας βοηθήσει και ας μην είναι επαγγελματίας τεχνικός. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...