Pwpwpw Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στην παρεα. Δεν ξερω αν εχω ανοιξει στο σωστο σημειο του site την ερωτηση που θελω να κανω σχετικα με ενα περιεργο προβλημα που αντιμετωπιζω. Πατωντας καποια site νομιζω κυριως ειδησιογραφικα (εκτος αν συμβαινει και σε αλλα site απλως αυτα ετυχε να παρατηρησω) γραφωντας απλα το ονομα του site στην μηχανη αναζητησης (χρησιμοποιω Google) δεν μου εμφανιζει το site ωστε να κανω κλικ και να μπω μεσα. Πρπει να το πατησω ολοκληρο δηλαδη www.xxxxx.gr για να εμφανισει το site και αυτο συμβαινει και στο Pc αλλα και στο κινητο μου που σημαινει οτι το θεμα ειναι καποια ρυθμιση τον google λογαριασμο μου που ειναι συγχρονισμενος με ολες τις συσκευες. Πχ αν γραψω στο google gazzeta, δεν μου εμφανιζει πρωτο πρωτο το site ωστε να κανω κλικ και να μπω μεσα. πρεπει να βαλω www μπροστα και gr στο τελος γι ανα το εμφανισει. Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι ειναι εκνευριστικο.Δοκιμασα και διαγραφη δεδεδομενο Περιηγησς cookies Κτλ αλλα δεν γινετε τιποτα. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2024 από Pwpwpw 1
Pwpwpw Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 51 λεπτά πριν, micos000 είπε Σε ποιον browser; Δοκίμασε σε άλλον; Στον chrome. Το θέμα είναι στον google account μου, σε ανώνυμη περιήγηση που δεν είναι συνδεμένος ο google account μου δεν υπάρχει αυτό το θέμα. 1
Vista32 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Ίσως να σχετίζεται με αυτό εδώ. Αν δεν απατώμαι, και σε μένα κάποια στιγμή δεν εμφάνισε το σύνδεσμο προς γνωστό ειδησεογραφικό website στα αποτελέσματα αναζήτησης. Υπό άλλες συνθήκες, είναι το πρώτο αποτέλεσμα που εμφανίζει.
micos000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Αυτό, απ' ότι καταλαβαίνω ότι αφορά το περιεχόμενο και το preview των ειδήσεων στην αναζήτηση, όχι την εμφάνιση της αρχικής ειδησεογραφικής σελίδας στα αποτελέσματα. Εκτός αν τα φίλτρα της google τα 'παιξαν.
Vista32 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Τι να πω, μπορεί να ισχύει μόνο αυτό που λες.
D___G Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2024 από D___G
Pwpwpw Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, Vista32 είπε Ίσως να σχετίζεται με αυτό εδώ. Αν δεν απατώμαι, και σε μένα κάποια στιγμή δεν εμφάνισε το σύνδεσμο προς γνωστό ειδησεογραφικό website στα αποτελέσματα αναζήτησης. Υπό άλλες συνθήκες, είναι το πρώτο αποτέλεσμα που εμφανίζει. 8 ώρες πριν, micos000 είπε Αυτό, απ' ότι καταλαβαίνω ότι αφορά το περιεχόμενο και το preview των ειδήσεων στην αναζήτηση, όχι την εμφάνιση της αρχικής ειδησεογραφικής σελίδας στα αποτελέσματα. Εκτός αν τα φίλτρα της google τα 'παιξαν. Μα το περίεργο είναι ότι αυτό συμβαίνει μόνο όταν είμαι συνδεμένος στον google λογαριασμό μου. Αν κάνω απόσύνδεση ή μπω σε ανώνυμη περιήγηση τα εμφανίζει κανονικά. Το κάνει μόνο με chrome και με συνδεμένο το google account. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα