John_on_PC Δημοσ. 18 Νοεμβρίου Δημοσ. 18 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Μην ξεχνάτε πως με την επιστροφή του Public, είχε 416.5 ευρώ το Series X κανά μήνα πριν: Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου από John_on_PC 2
tonyz21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου Δημοσ. 18 Νοεμβρίου Που ειναι οι εποχες που παιρναμε το xbox δωρεάν με την πειραιώς.... 3
safridia Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 18 ώρες πριν, tonyz21 είπε Που ειναι οι εποχες που παιρναμε το xbox δωρεάν με την πειραιώς.... Ποτε εγινε αυτο;
Arkin Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Στις 18/11/2024 στις 4:40 ΜΜ, Tigio13 είπε 509 δεν έκανε το series x όταν πρωτοβγήκε? 1
Tigio13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 53 λεπτά πριν, safridia είπε Ποτε εγινε αυτο; Για xbox δε θυμάμαι, κάτι 100ευρες gift cards τις είχε δώσει όμως. Αν θυμάμαι καλά έδινες 100 € και έπαιρνες 100 € σε πόντους και 2 50ευρες gift cards στην πλατφόρμα που επιθυμούσες.
cd2matheos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Με τετοιες προσφορες -20 στo nintendo και -50 στα xbox παμε για την ποιο <<μαυρη Παρασκευη>> στην κυριολεξια EVER 3 5
tonyz21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου Δημοσ. 19 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, safridia είπε Ποτε εγινε αυτο; Πρόπερσυ. Είναι το θρεντ που ανέβασε ο φίλος πιο πάνω. Έπαιρνες microsoft gift card και σου επεστρεφαν το 100% της αξιας σε ποντους. Πήρα έτσι Series S με 2ο controller και για ένα μήνα πήγαινα σκλαβενίτη με πόντους. Η ταμίας την πρώτη φορά που πήγα και είδε υπόλοιπο ενα 100ρι σε πόντους τα είδε όλα με ρώταγε πως το έκανα (είχε όριο 100 ευρω ανα πελάτη οπότε χρειαζόταν και η στρατολόγηση φίλων) Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου από tonyz21 1
skylanakias Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Ρε παιδιά εγώ να κάνω την ερώτηση.... Γιατί να μη το πάρεις μεταχειρισμένο? legit υπάρχει κόσμος που όντως παίρνει μια κονσόλα και απλά δεν έχει χρόνο οπότε απλά του μένει. Και τη δίνει. Αν βρεις να είναι και σε ενεργή εγγύηση, και δε σε πολυ ενδιαφέρει κιόλας, νομίζω πάει άκλαφτο. Τις κοιτάω και εγώ γιατί σκέφτομαι κάνα racing sim για το χαβαλέ, αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει σε τέτοιες τιμές. Οι φετινές BF προσφορές σε αυτά είναι απλά αστείες
The_Judas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 18 ώρες πριν, skylanakias είπε Ρε παιδιά εγώ να κάνω την ερώτηση.... Γιατί να μη το πάρεις μεταχειρισμένο? legit υπάρχει κόσμος που όντως παίρνει μια κονσόλα και απλά δεν έχει χρόνο οπότε απλά του μένει. Και τη δίνει. Αν βρεις να είναι και σε ενεργή εγγύηση, και δε σε πολυ ενδιαφέρει κιόλας, νομίζω πάει άκλαφτο. Τις κοιτάω και εγώ γιατί σκέφτομαι κάνα racing sim για το χαβαλέ, αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει σε τέτοιες τιμές. Οι φετινές BF προσφορές σε αυτά είναι απλά αστείες Τα φθηνά μεταχειρισμένα που είναι στα 250-300 είναι συνήθως χωρίς εγγύηση. Με πρόσφατη εγγύηση τα πουλάνε 400-500 ευρώ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα