Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην ξεχνάτε πως με την επιστροφή του Public, είχε 416.5 ευρώ το Series X κανά μήνα πριν:

Επεξ/σία από John_on_PC
  • Like 2
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, safridia είπε

Ποτε εγινε αυτο;

Για xbox δε θυμάμαι, κάτι 100ευρες gift cards τις είχε δώσει όμως. Αν θυμάμαι καλά έδινες 100 € και έπαιρνες 100 € σε πόντους και 2 50ευρες gift cards στην πλατφόρμα που επιθυμούσες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, safridia είπε

Ποτε εγινε αυτο;

Πρόπερσυ. Είναι το θρεντ που ανέβασε ο φίλος πιο πάνω. Έπαιρνες microsoft gift card και σου επεστρεφαν το 100% της αξιας σε ποντους. Πήρα έτσι Series S με 2ο controller και για ένα μήνα πήγαινα σκλαβενίτη με πόντους. Η ταμίας την πρώτη φορά που πήγα και είδε υπόλοιπο ενα 100ρι σε πόντους τα είδε όλα με ρώταγε πως το έκανα :P (είχε όριο 100 ευρω ανα πελάτη οπότε χρειαζόταν και η στρατολόγηση φίλων)

Επεξ/σία από tonyz21
  • Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ να κάνω την ερώτηση....

Γιατί να μη το πάρεις μεταχειρισμένο? legit υπάρχει κόσμος που όντως παίρνει μια κονσόλα και απλά δεν έχει χρόνο οπότε απλά του μένει. Και τη δίνει.
Αν βρεις να είναι και σε ενεργή εγγύηση, και δε σε πολυ ενδιαφέρει κιόλας, νομίζω πάει άκλαφτο.
Τις κοιτάω και εγώ γιατί σκέφτομαι κάνα racing sim για το χαβαλέ, αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει σε τέτοιες τιμές.

Οι φετινές BF προσφορές σε αυτά είναι απλά αστείες

Δημοσ.
18 ώρες πριν, skylanakias είπε

Ρε παιδιά εγώ να κάνω την ερώτηση....

Γιατί να μη το πάρεις μεταχειρισμένο? legit υπάρχει κόσμος που όντως παίρνει μια κονσόλα και απλά δεν έχει χρόνο οπότε απλά του μένει. Και τη δίνει.
Αν βρεις να είναι και σε ενεργή εγγύηση, και δε σε πολυ ενδιαφέρει κιόλας, νομίζω πάει άκλαφτο.
Τις κοιτάω και εγώ γιατί σκέφτομαι κάνα racing sim για το χαβαλέ, αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει σε τέτοιες τιμές.

Οι φετινές BF προσφορές σε αυτά είναι απλά αστείες

Τα φθηνά μεταχειρισμένα που είναι στα 250-300 είναι συνήθως χωρίς εγγύηση.

Με πρόσφατη εγγύηση τα πουλάνε 400-500 ευρώ !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...