elfot6 Δημοσ. Τρίτη στις 02:27 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:27 μμ 11 λεπτά πριν, vounisios είπε Τώρα ειλικρινά μιλάς για παιδεία όταν παρκάρεις μπροστά σε πάρκινγκ που δε σου ανήκει ? 1
Menelaos83 Δημοσ. Τρίτη στις 02:31 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:31 μμ 15 ώρες πριν, Plebas86 είπε Καμια σχεση, αν έχει πεθάνει ο αναπηροσ δεν ισχύει η θέση του και πρέπει να βγουν άμεσα οι πινακίδες. Το παρκινκ ειναι ιδιοκτησια O μπατσος δεν το ξερει αυτο και δεν ειναι και υποχρεωμενος. Θα περασει ,θα δει αμαξι και θα κοψει κληση, μετα τρεχα εσυ να αποδειξεις οτι εχει πεθανει και να αναρωτιεσαι γτ δεν βγηκαν οι πινακιδες. 20 ώρες πριν, Ntinaras είπε Δεν ειναι καθολου παραδοξο. Απαγορευεται γιατι την αδεια για παρκινγκ τη βγαζεις για να αποσυμφορησεις το δρομο και οχι για να παρκαρεις απεξω. Πως ακριβως δημιουργω συμφορηση αν παρκαρω εξω απο το παρκιγκ μου?
vounisios Δημοσ. Τρίτη στις 02:33 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 02:33 μμ Μόλις τώρα, elfot6 είπε Ποιο παρκινγκ ? Δρομος ειναι η Σουλιου, και στο βαθος ενα κλειστο υποτιθεται-μια πορτα ρολο που πριν 50 χρονια το ειχε να βγαζει το οχημα του οταν ερχοταν για 15 μερες Ελλαδα απο το εξωτερικο...Αν ξερεις απο Αιγαλεω διπλα στο ΚΙΟΣΚΥ Σ...Περνα να δεις πως ειναι & μετα πες τις ιδεες σου...μη τρελαθουμε...ακου Παρκινγκ...και να πω & κατι ? πολυ κακως που εβαλα το θεμα...λυπαμαι πολυ, ειλικρινα.... 1
elfot6 Δημοσ. Τρίτη στις 02:34 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:34 μμ Φίλε βουνίσιε πρέπει να καταλάβεις ότι η αιτία του προβλήματος ήσουνα εσύ και η έλλειψη παιδείας σου και όχι ρουφιάνος φιλος μας. Εάν εσύ δεν είχες παρκάρει εκεί δεν θα είχε γίνει τίποτα από όλα αυτά που αναφέρεις Για να σου δώσω ένα πόιντ.... Θα έπρεπε να στείλεις φωτογραφία του παρκαρισμενου οχήματος ώστε να εξάγουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα 1 1 1
vounisios Δημοσ. Τρίτη στις 02:40 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 02:40 μμ 3 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε O μπατσος δεν το ξερει αυτο και δεν ειναι και υποχρεωμενος. Θα περασει ,θα δει αμαξι και θα κοψει κληση, μετα τρεχα εσυ να αποδειξεις οτι εχει πεθανει και να αναρωτιεσαι γτ δεν βγηκαν οι πινακιδες. Πως ακριβως δημιουργω συμφορηση αν παρκαρω εξω απο το παρκιγκ μου? Θα περασει, θα δει αμαξι στο δρομο-σιγα το χορταριασμενο παρκινγκ,αφου εδω & χρονια ειναι εφτασφραγιστο-ο χαφιες ο γειτονας δουλεψε-και ολα μια χαρα....Για να δουμε ομως θα ξαναπερασουν απο τη Σουλιου να μοιραζουν κλησεις σε ολα τα οχηματα που ειναι παρκαρισμενα δεξια & αριστερα της Σουλιου ? εμενα μου λες ? Εδω ειμαι χρονια & τα βλεπω...παντα υπαρχουν σε καθε περισταση & οι χαφιεδες....να τους χαιρομαστε...τιμη & δοξα σε τετοια αποβρασματα... 1
Ntinaras Δημοσ. Τρίτη στις 02:40 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:40 μμ 7 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε O μπατσος δεν το ξερει αυτο και δεν ειναι και υποχρεωμενος. Θα περασει ,θα δει αμαξι και θα κοψει κληση, μετα τρεχα εσυ να αποδειξεις οτι εχει πεθανει και να αναρωτιεσαι γτ δεν βγηκαν οι πινακιδες. Πως ακριβως δημιουργω συμφορηση αν παρκαρω εξω απο το παρκιγκ μου? Δηλαδη θεωρεις οτι αν βαλεις το αμαξι σου μεσα, θα ειναι το ιδιο για τον δρομο απο το να το εχεις εξω?
vounisios Δημοσ. Τρίτη στις 02:42 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 02:42 μμ 6 λεπτά πριν, elfot6 είπε Φίλε βουνίσιε πρέπει να καταλάβεις ότι η αιτία του προβλήματος ήσουνα εσύ και η έλλειψη παιδείας σου και όχι ρουφιάνος φιλος μας. Εάν εσύ δεν είχες παρκάρει εκεί δεν θα είχε γίνει τίποτα από όλα αυτά που αναφέρεις Για να σου δώσω ένα πόιντ.... Θα έπρεπε να στείλεις φωτογραφία του παρκαρισμενου οχήματος ώστε να εξάγουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα Δεν εχω να πω τιποτα αλλο....ο νοων νοειτο...ευτυχως-οχι ολοι-καταλαβατε το νοημα & την ουσια της αναρτησης μου....κριμα...δεν αξιζει να ξαναγραψω κατι... 1
chrisxkar Δημοσ. Τρίτη στις 02:43 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:43 μμ 16 hours ago, greekfragma said: έλα εντάξει θα στο κάνω απλό η φωτογραφία είναι το 90% των πάρκινγκ σε πολυκατοικίες πυλωτές. βρες μου ΠΟΥ μπορείς να παρκάρεις εκτός από μέσα όπως είναι το τζιπάκι χωρίς να εμποδίζεις. και τυφλός να μην είμαι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μου δημιουργείς θέμα να πρέπει να κάνω ελιγμό για να περπατήσω ευθεία στο πεζοδρόμιο. εντάξει ή να ανεβάσω κι άλλα παραδείγματα με περαιτέρω επεξήγηση; ΑΡΘΡΟΝ-4. "3. Σε κάθε κτίριο που προβλέπεται χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων η πρόσβαση σ' αυτόν πρέπει να επιτυγχάνεται με είσοδο - έξοδο πλάτους τουλάχιστον 2,25 μ. Το άθροισμα των ανοιγμάτων εισόδων εξόδων των χώρων στάθμευσης σε κάθε πρόσωπο του οικοπέδου, δεν μπορεί να υπερβαίνει το ήμισυ του μήκους του προσώπου, το οποίο πάντως δύναται να φθάνει τα 6 μέτρα εάν το προκύπτον άθροισμα είναι μικρότερο από τον αριθμό αυτόν. Κατ' εξαίρεση και ύστερα από έγκριση της αρμόδιας Επιτροπής Πολεοδομικού και Αρχιτεκτονικού Ελέγχου (ΕΠΑΕ), το ανωτέρω άθροισμα μπορεί να είναι μεγαλύτερο, όταν τούτο επιβάλλεται για λόγους κτιριοδομικής διαμόρφωσης του κτιρίου ή κυκλοφοριακούς λόγους". (Σ.Σ Η παρ.3 τίθεται ως αντικατεστάθη με την παρ.2 Αρθ-10 του ΠΔ-111/04 ΦΕΚ-76/Α/5-3-04) Ξεκίνα να κάνεις μυνήσεις σε όσες πολυκατοικίες το παραβιάζουν για να πάρεις το αίμα σου πίσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις