Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, great είπε

ασχετο, αλλα δεν γίνονται τόσες εκτελέσεις όσες νομίζεις.

Απο δικαστηρια μπορει οχι, αλλα στο δρομο μια χαρα γινονται.

1 λεπτό πριν, MaIdoror είπε

Ότι δεν έχεις δει ας πούμε άνθρωπο να κινείται χωρίς πινακίδες στην Ελλάδα...

Όλα αυτά τα ακραία μέτρα είναι προσωρινή λύση, αποδεδειγμένα.

Οποτε τι προτεινεις? Κατασχεση και πρεσα?

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
15 minutes ago, great said:

το να ξερεις ανωτερα μαθηματικα και παλι μπορεις να παρκαρεις σε θεση ΑΜΕΑ γιατι ξερεις οτι δεν θα σε πειραξει κανεις.

Δεν είπα αυτό.

Είπα ότι αν δεν έχεις βάσεις δεν γίνεται τίποτα ακόμα και να σε απειλούν με γκιλοτίνα.

16 minutes ago, Ntinaras said:

Απο δικαστηρια μπορει οχι, αλλα στο δρομο μια χαρα γινονται.

Οποτε τι προτεινεις? Κατασχεση και πρεσα?

Το ακριβώς αντίθετο.
Αν δεν ξεκινήσεις από τη ρίζα (παιδεία) δεν θα λύσεις το πρόβλημα.

Αν αρχίσεις να αναλύεις το πρόβλημα θα δεις ότι δεν ξεφύτρωσαν ξαφνικά παραβατικές συμπεριφορές.

Το πρώτο βήμα στη ανάλυση είναι η ατιμωρησία.

Μετά το πώς παίρνει η πλειοψηφία τα διπλώματα.

Μετά το πώς το ίδιο το κράτος έχει αντίστοιχες συμπεριφορές (βλ. ρυμοτομία, προχειροδουλειές κλπ κλπ).

Μετά πηγαίνεις πιο πίσω και βλέπεις ότι δεν υπάρχει καλλιεργεια σωστών συμπεριφορών από σχολείο/σπίτι και κανείς δεν ασχολείται με αυτό ποτέ. Αλλά όταν γίνει κάτι, πέφτουν όλοι από τα σύννεφα. Screen_Shot_2018-10-25_at_11.02.15_AM.png (1354×784)

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, MaIdoror είπε

Δεν είπα αυτό.

Είπα ότι αν δεν έχεις βάσεις δεν γίνεται τίποτα ακόμα και να σε απειλούν με γκιλοτίνα.

Το ακριβώς αντίθετο.
Αν δεν ξεκινήσεις από τη ρίζα (παιδεία) δεν θα λύσεις το πρόβλημα.

Αν αρχίσεις να αναλύεις το πρόβλημα θα δεις ότι δεν ξεφύτρωσαν ξαφνικά παραβατικές συμπεριφορές.

Το πρώτο βήμα στη ανάλυση είναι η ατιμωρησία.

Μετά το πώς παίρνει η πλειοψηφία τα διπλώματα.

Μετά το πώς το ίδιο το κράτος έχει αντίστοιχες συμπεριφορές (βλ. ρυμοτομία, προχειροδουλειές κλπ κλπ).

Μετά πηγαίνεις πιο πίσω και βλέπεις ότι δεν υπάρχει καλλιεργεια σωστών συμπεριφορών από σχολείο/σπίτι και κανείς δεν ασχολείται με αυτό ποτέ. Αλλά όταν γίνει κάτι, πέφτουν όλοι από τα σύννεφα. 

Μιλαμε για 10 γενιες μετα να διορθωθει το προβλημα. Οποτε μεχρι τοτε, θα παρκαρουν και θα οδηγανε ολοι οπως γουσταρουν.

seems legit.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Μιλαμε για 10 γενιες μετα να διορθωθει το προβλημα.

και αμα 

Θα μπουν καμερες τωρα οποτε ολα καλα (θα φανε καποιοι μιζες και σε 5 μερες θα ειναι σπασμενες)

https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/athina_se_aytoys_tous_dromous_tha_mpoun_oi_1_000_nees_kameres_tis_troxaias-7836391/

Καμια καμερα δε χρειαζεται και κανενα εξοδο 

Περιπολιες με συμβατικα αυτοκινητα σε τυχαιους δρομους τυχαιες ωρες και σε μια βδομαδα ολοι παναγιες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, adi32 είπε

και αμα 

Θα μπουν καμερες τωρα οποτε ολα καλα (θα φανε καποιοι μιζες και σε 5 μερες θα ειναι σπασμενες)

https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/athina_se_aytoys_tous_dromous_tha_mpoun_oi_1_000_nees_kameres_tis_troxaias-7836391/

Καμια καμερα δε χρειαζεται και κανενα εξοδο 

Περιπολιες με συμβατικα αυτοκινητα σε τυχαιους δρομους τυχαιες ωρες και σε μια βδομαδα ολοι παναγιες

Δηλαδη χρειαζεται περιπολιες για να δεις οτι καθε φορα που εχει αγωνα στο ΣΕΦ τα ζωα παρκαρουν πανω στην ποσειδωνος και στην στροφη στην εθνικη.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Δηλαδη χρειαζεται περιπολιες για να δεις οτι καθε φορα που εχει αγωνα στο ΣΕΦ τα ζωα παρκαρουν πανω στην ποσειδωνος και στην στροφη στην εθνικη.

Γενικα για καθε παρανομια που γινεται σε ολη την Αττικη και οχι μονο σε 10 μεγαλους δρομους οπου θα μπουν οι καμερες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα αν ειχε μπει μεσα στο parking να παρκαρει κανονικα σαν ανθρωπος δε θα γινοταν τοσο θεμα και δε θα τον εγραφαν κιολας :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Τελικα αν ειχε μπει μεσα στο parking να παρκαρει κανονικα σαν ανθρωπος δε θα γινοταν τοσο θεμα και δε θα τον εγραφαν κιολας :P

Πλακα πλακα, αν ελεγε στην αυστραλεζα θα σου δινω 50 ευρω το μηνα για το παρκινγκ, θα το βαζε και μεσα.

• Like 1
Δημοσ.
9 minutes ago, Ntinaras said:

[Offtopic] Αυτό με το ΣΕΦ είναι ντροπή. Έχουν πάει και έχουν βάλει πλαστικά κολωνάκια παντού, ενώ θα μπορούσαν να παρκάρουν πολλά αυτοκίνητα εκεί μέσα χωρίς ουσιαστικά να ενοχλούν. Ποιος ξέρει γιατί το έκαναν... [/Offtopic]

Δημοσ.

Παραθέτω μερικά από τα σκεπτικά ανθρώπων στην ελληνική κοινωνία (πολλά όχι μόνο στην ελληνική). Και είναι η πραγματικότητα. 

- Θα παρκάρω στο πεζοδρόμιο αφού δεν εμποδίζω την κυκλοφορία, τώρα εάν εμποδίσω και μερικούς πεζούς δεν έγινε και κάτι.

- Θα παρκάρω στο parking του γείτονα που έχει το σπίτι εγκαταλειμμένο κι ας μην μου ανήκει. Με την ίδια φιλοσοφία άλλος πιο τολμηρός θα πεί, ας μείνω και στο σπίτι του γείτονα κι ας μην μου ανήκει. 

- Θα ανάψω αλάρμ και θα πάω αντίθετο ρεύμα (προσποιούμενος ότι έκανα λάθος και έχω τα αλάρμ) επειδή στον δρόμο αυτόν δεν υπάρχει κίνηση, αλλά θα βολευτώ να γλιτώσω 10-20 δευτερόλεπτα να πάω από τον πιο κάτω δρόμο.

- Θα πάω ανάποδα σε εθνική οδό για να πάρω την έξοδο που μου ξέφυγε.

- Θα πάω να κατουρήσω δημόσια (ή και να αφοδεύσω) δίπλα από σχολεία, σπίτια, σε πάρκα και όπου αλλού μου έρθει, έτσι απλά γιατί μπορώ και γιατί με έπιασε η ανάγκη μου. Υποχρεώνω τους συνανθρώπους μου στο θέαμα του υπερτιτάνιου μορίου μου και της αφεντιάς μου. Φυσικά δεν είναι δική μου δουλειά να μαζέψω τις ακαθαρσίες μου. Από τη στιγμή που εγώ ξαλάφρωσα, τελείωσε. Μεταθέτω την ευθύνη στον κάτοικο, οδοκαθαριστή, γιατί έτσι μπορώ. 

- Θα περάσω με κόκκινο και από STOP γιατί ξέρεις ποιός είμαι εγώ, ο ΚΟΚ δεν με αγγίζει και τα κόκκινα και τα STOP είναι για τους φλώρους. (έχω μια τέτοια απάντηση οδηγού καταγεγραμμένη από την dashcam μου, κι ενώ κόντεψε να παρασύρει πεζούς και οχήματα).

- Θα ρυπάνω το περιβάλλον με τις ακαθαρσίες του σκύλου μου γιατί "έλα μωρέ τώρα, λίπασμα είναι" ή "έλα μωρέ τώρα, εγκαταλειμμένο μέρος είναι" ή "στη φύση είμαστε, πόσα άλλα ζώα το κάνουν, εγώ γιατί να τα μαζέψω" ή το ακόμη καλύτερο "έλα μωρέ γιατί να τα μαζέψω, οι άλλοι τα μαζεύουν???? ". Θα πετάω τις βρωμιές μου μέσα από το αμάξι εν κινήσει και θα πώ "έλα μωρέ θα βρέξει και θα καθαρίσει και τι έγινε???" αδιαφορώντας για το αν θα βουλώσουν οι υπόνομοι ή αν συμβάλλω στο πρόβλημα με την νοοτροπία μου.

- Θα τρέξω στο φανάρι ενώ ξέρω ότι θα με σταματήσει το επόμενο κόκκινο, καίγοντας καύσιμα χωρίς λόγο, περνώντας και με κόκκινο με κίνδυνο να παρασύρω πεζούς που περνούν από τη διάβαση εκείνη τη στιγμή, μα όμως θα αισθανθώ την γλύκα της πρωτιάς που τα κατάφερα και έφτασα στον προορισμό μου 10 δευτερόλεπτα γρηγορότερα και ίσως και να λέω πολλά.

- Θα πάω στον "περιπτερά" και θα του πώ "πιάσε ένα Μάρλμπορο" και στον "βενζινά" "βάλε 20 ευρώ αμόλυβδη" στην προστακτική έτσι απλά επειδή είναι ο σκλάβος μου. Φυσικά με καταιγίδες και αστραπές θα παραγγείλω την πίτσα μου ή το καφεδάκι μου αδιαφορώντας για τον υπάλληλο που θα διακινδυνεύσει τη ζωή του να μου το φέρει με το μηχανάκι του. Κι επειδή θα έρθει κρύα η πίτσα ή ο καφές, θα τον βρίσω, θα τον καταραστώ και θα ρίξω και αρνητικές αξιολογήσεις βρίζοντας θεούς και δαίμονες, επειδή έχω δίκιο. 

- Θα είμαι μάγκας και θα μιλάω με ασέβεια, χυδαία και με τσαμπουκά γιατί έτσι γουστάρω και μπορώ. Θα αγνοώ κάθε κανόνα ευγενούς συμπεριφοράς και ψύχραιμων τρόπων αντιμετώπισης καταστάσεων.

- Θα μένω θεατής όταν διαπράττονται εγκλήματα και θα βγάζω και το κινητό να τα βιντεοσκοπώ γιατί είναι μόδα πλέον. Και το πιο εντυπωσιακό? Θα ενοχλούμαι και θα επιτίθεμαι στους άλλους που μου κάνουν τα ίδια που κάνω εγώ, εγκαλώντας τους στην τάξη γιατί οι μαγκιές και οι παρανομίες προβλέπονται μόνο για μένα που είμαι ο Θεός του σύμπαντος. 

- Αντίστοιχα θα παραβιάσω κάθε κανόνα και νόμο γιατί απλά δεν με αγγίζουν, θα παρενοχλήσω και θα καταστρέψω.

- Αντίστοιχα θα παραβιάσω δικαιώματα συνανθρώπων μου γιατί εγώ είμαι ο καλύτερος (του χωριού).

- Αντίστοιχα θα κλέψω, θα υφαρπάξω, θα εκμεταλλευτώ γιατί "ο Θεός είναι το χρήμα".

- Αντίστοιχα θα κακοποιήσω ζώα και ανθρώπους γιατί είμαι σε θέση ισχύος. Θα σπάσω στο ξύλο τη γυναίκα μου επειδή μπορώ και θα επιβάλω τον δικό μου νόμο στη σχέση μου, οικογένειά μου, νοικοκυριό μου. 

Μας αρέσει αυτός ο κόσμος? Είναι πανέμορφος ε? What a wonderful world που λέει και ο μέγας Σάτσμο!

Και στο τέλος τι μένει? Που είναι η ανθρώπινη εξέλιξη? Είτε ως ατομική ύπαρξη είτε σε συλλογικό επίπεδο κοινωνίας?

Είναι η νοοτροπία του νάρκισσου εγωπαθή εγωιστή αλαζόνα τοξικού ανθρώπου με τις άπειρες ανασφάλειες του που δεν λογαριάζει τίποτε και που μπροστά στην αφεντιά του δεν αναγνωρίζει ήθη, αξίες, δικαιοσύνη και ανθρωπιά σε μια μάταιη προσπάθεια να βρεί το νόημα της ζωής μέσα από τη δική του "αξία" που ποτέ δεν θα έχει πραγματική βάση.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Στο τέλος της κάθε παράβασης που περιγράφεις θα βάλω και το εξής 

...και αν διαμαρτυρηθεί κάποιος, ανάπηρος, πεζός, ιδιοκτήτης πάρκιν θα του πω "άντε γ@ ρε μ@"🤣🤣🤣

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, zio10 είπε

Έστω ότι κάποιος έχει δύο αυτοκίνητα και μια θέση πάρκινγκ, με ποιο τρόπο δεν επιβαρύνει καθόλου τους άλλους;

Το ένα μέσα στο πάρκινγκ και το άλλο μπροστά στην είσοδο του πάρκινγκ.

Ακόμα κι ένα αμάξι και ένα πάρκινγκ να έχει κάποιος είναι το ίδιο να παρκάρει μέσα ή ακριβώς μπροστά, δεν επιβαρύνει κανέναν.

Και επίσης δεν είναι υποχρεωτικό κάποιος που έχει πάρκινγκ να παρκάρει και πάντα μέσα σε αυτό.

νομίζω οτι δεν δικαιούσαι θεση παρκινγκ εαν ειναι μονο για μια, από 2 και πάνω για να εχει νοημα η δεσμευση δημοσιου χωρου 

Δημοσ.

Οκ φιλοι μου...σας ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σας. Πηγα σημερα πολεοδομια,εκανα αιτηση οπως μου ειπαν, αφησα μειλ & τηλεφωνο, θα δουν λεπτομερως το θεμα για το παρατημενο παρκινγκ εδω & χρονια & θα με ενημερωσουν. Γεια σας.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, zio10 είπε

Άρα καλύτερα να πάει να πιάσει μία ή δύο κανονικές θέσεις στο δρόμο;

Ναι, γιατί θα πρέπει να παλέψει γι' αυτές επί ίσοις όροις με όλους τους υπόλοιπους. Αν τώρα έχει ένα αμάξι, στην πράξη το ίδιο πράγμα είναι να το έχει μέσα ή έξω, αλλά δε γίνεται να σκάει η τροχαία και να κάθεται να ακούει την κάθε ειδική περίπτωση "μα άδειο είναι μέσα" "θα ήταν καλύτερα αν πάρκαρα αλλού" "έχει πεθάνει στην αυστραλία ο ένοικος" και τέτοια. Όπως αν πας και παρκάρεις σε διαγράμμιση στο δρόμο δε τους νοιάζει αν βιαζόσουν, είχες κόψιμο, ήσουν έγκυος κτλ. Δεν παρκάρει κανείς εδώ και τέλος.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, megapaixtaras είπε

για να το διαπιστωσει αυτο πρεπει να κανει το ιδιο,ετσι θα διαπιστωσει αν υπαρχει ο ιδιος ζηλος για κληση και αν ειναι δικος τους.

Σημερα ο δρομος αυτος εξω απο το περι ουν ο λογος,ειναι γεματος αυτοκινητα....θα ερθει  η τροχαια να τους γραψει ? Θα βρεθει καποιος <<καποιος κακος>> γειτονας-οχι ο ιδιοκτητης,αυτος δεν υπαρχει, εχει αποδημησει, να <<καρφωσει>>τα κακως κειμενα? Ψιλα γραμματα....Χρονια παρκαρουν εκει στο δρομο-οδος Σουλιου-ποτε δεν γραψανε κανεναν, τι να γινει φιλοι μου, εγω ημουν ο <<τυχερος>>....καλο μεσημερι.

15 ώρες πριν, elfot6 είπε

Όταν ψοφαει η κατσίκα μας .... Δε θέλουμε καινούρια κατσίκα θέλουμε απλά να ψηφίσει η κατσίκα του γείτονα. 

Έτσι λοιπόν.... Πληρώνεις την κλήση των 20€ και στήνεσαι στο παράθυρο να δεις ποιος θα παρκάρει εκεί ώστε να είσαι εσύ αυτή τη φορά ο καλοθελητης που θα πάρει τηλέφωνο την αστυνομία 

Τι λες τωρα ?   ουτε το εκανα ουτε προκειται ποτε να το κανω...θεμα παιδειας αγαπητε, αυτο μας λειπει...δεν περιμενω ειλικρινα το λεω,τιποτα να διορθωθει σ αυτο τον τοπο...ειμαστε αξιοι της μοιρας μας....και ενα σχετικο τραγουδακι που το λεει ο Δημ.Μητροπανος: ΜΑΝΝΑ ΠΟΥ ΖΩ, του Κορακακη....αξιζει να το ακουσετε....

• Haha 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...