Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

εφόσον έχεις πάρκινγκ δεν υπάρχει επόμενη λύση.

ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ. ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΧΩΡΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΟΥ.

ήμαρτον τι διαβάζουμε.

Έστω ότι κάποιος έχει δύο αυτοκίνητα και μια θέση πάρκινγκ, με ποιο τρόπο δεν επιβαρύνει καθόλου τους άλλους;

Το ένα μέσα στο πάρκινγκ και το άλλο μπροστά στην είσοδο του πάρκινγκ.

Ακόμα κι ένα αμάξι και ένα πάρκινγκ να έχει κάποιος είναι το ίδιο να παρκάρει μέσα ή ακριβώς μπροστά, δεν επιβαρύνει κανέναν.

3 λεπτά πριν, greekfragma είπε

εφόσον έχεις πάρκινγκ δεν υπάρχει επόμενη λύση.

ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ. ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΧΩΡΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΟΥ.

ήμαρτον τι διαβάζουμε.

Και επίσης δεν είναι υποχρεωτικό κάποιος που έχει πάρκινγκ να παρκάρει και πάντα μέσα σε αυτό.

• Like 2
  • Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 minute ago, zio10 said:

Και επίσης δεν είναι υποχρεωτικό κάποιος που έχει πάρκινγκ να παρκάρει και πάντα μέσα σε αυτό.

μαθήματα καλής γειτονίας λέγεται και ενσυναίσθηση για τους γύρω μας. αλλιώς είναι γαϊδουριά να έχεις ελεύθερη θέση ιδιόκτητη και να το βάζεις αλλού στερώντας από γείτονα μια άλλη υποψήφια.

για τα 2 αμάξια θα συμφωνήσω εν μέρει αλλά αυτό αποτελεί την εξαίρεση και όχι τον κανόνα και πας σε υπο περίπτωση. αν ο νόμος λέει αυτό ακόμα και στα 2 αμάξια είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ. Ελλάδαρα; ΝΑΙ. 

αλλά να δουλεύει λίγο η γκλάβα μας...επίσης ναι;

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greekfragma είπε

μαθήματα καλής γειτονίας λέγεται και ενσυναίσθηση για τους γύρω μας. αλλιώς είναι γαϊδουριά να έχεις ελεύθερη θέση ιδιόκτητη και να το βάζεις αλλού στερώντας από γείτονα μια άλλη υποψήφια.

για τα 2 αμάξια θα συμφωνήσω εν μέρει αλλά αυτό αποτελεί την εξαίρεση και όχι τον κανόνα και πας σε υπο περίπτωση. αν ο νόμος λέει αυτό ακόμα και στα 2 αμάξια είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ. Ελλάδαρα; ΝΑΙ. 

αλλά να δουλεύει λίγο η γκλάβα μας...επίσης ναι;

Σχολίασα το ότι είναι παράδοξο να μην μπορεί να παρκάρει ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ μπροστά σε αυτό αφού δεν στερεί καμιά θέση από κανέναν, σε κάποιες περιπτώσεις κιόλας τους συμφέρει όλους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, zio10 said:

Σχολίασα το ότι είναι παράδοξο να μην μπορεί να παρκάρει ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ μπροστά σε αυτό αφού δεν στερεί καμιά θέση από κανέναν, σε κάποιες περιπτώσεις κιόλας τους συμφέρει όλους.

το μπροστά από το παρκινγκ όταν δε περνάει όχημα αποτελεί 9 στις 10 φορές συνέχεια πεζοδρομίου.

οπότε ΟΧΙ δεν είναι παράδοξο να αφήνεις ελεύθερο διέλευσης το χώρο.

σε παρακαλώ μη το ξεχειλώσεις και μου πεις "ναι αλλά υπάρχουν και πάρκινγκ που φτάνουν μέχρι μέσα σε ιδιόκτητη πρασιά και δε μπλοκάρουν πεζούς."

Επεξ/σία από greekfragma
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, greekfragma είπε

το μπροστά από το παρκινγκ όταν δε περνάει όχημα αποτελεί 9 στις 10 φορές συνέχεια πεζοδρομίου.

σε παρακαλώ μη το ξεχειλώσεις και μου πεις "ναι αλλά υπάρχουν και πάρκινγκ που φτάνουν μέχρι μέσα σε ιδιόκτητη πρασιά και δε μπλοκάρουν πεζούς."

Μέσα στο πάρκινγκ ή μπροστά στο πάρκινγκ είναι ακριβώς το ίδιο, με αποδεικτικό ιδιοκτησίας του πάρκινγκ θα έπρεπε να σβήνουν την κλήση.

Τέλος πάντων, κάπου διαφωνούμε δεν πειράζει. :)

Δημοσ.
14 minutes ago, zio10 said:

Μέσα στο πάρκινγκ ή μπροστά στο πάρκινγκ είναι ακριβώς το ίδιο, με αποδεικτικό ιδιοκτησίας του πάρκινγκ θα έπρεπε να σβήνουν την κλήση.

Τέλος πάντων, κάπου διαφωνούμε δεν πειράζει. :)

22 minutes ago, greekfragma said:

δε διαφωνούμε πουθενά. εσύ δε κατανοείς γιατί εμποδίζεις.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greekfragma είπε

δε διαφωνούμε πουθενά. εσύ δε κατανοείς γιατί εμποδίζεις.

Όχι δεν μπορώ να καταλάβω που εμποδίζει κάποιος, δεν μου πάει στο μυαλό τέτοια περίπτωση. 

Δημοσ.
2 minutes ago, zio10 said:

Όχι δεν μπορώ να καταλάβω που εμποδίζει κάποιος, δεν μου πάει στο μυαλό τέτοια περίπτωση. 

έλα εντάξει θα στο κάνω απλό

image.png.48cc16a77eacd6a051e7d591835b56b5.png

η φωτογραφία είναι το 90% των πάρκινγκ σε πολυκατοικίες πυλωτές.

βρες μου ΠΟΥ μπορείς να παρκάρεις εκτός από μέσα όπως είναι το τζιπάκι χωρίς να εμποδίζεις.

και τυφλός να μην είμαι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μου δημιουργείς θέμα να πρέπει να κάνω ελιγμό για να περπατήσω ευθεία στο πεζοδρόμιο.

εντάξει ή να ανεβάσω κι άλλα παραδείγματα με περαιτέρω επεξήγηση;

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, greekfragma είπε

έλα εντάξει θα στο κάνω απλό

image.png.48cc16a77eacd6a051e7d591835b56b5.png

η φωτογραφία είναι το 90% των πάρκινγκ σε πολυκατοικίες πυλωτές.

βρες μου ΠΟΥ μπορείς να παρκάρεις εκτός από μέσα όπως είναι το τζιπάκι χωρίς να εμποδίζεις.

και τυφλός να μην είμαι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μου δημιουργείς θέμα να πρέπει να κάνω ελιγμό για να περπατήσω ευθεία στο πεζοδρόμιο.

εντάξει ή να ανεβάσω κι άλλα παραδείγματα με περαιτέρω επεξήγηση;

Μπροστά στο δρόμο αν παρκάρεις ποιον ενοχλείς;

Δημοσ.
Just now, zio10 said:

Μπροστά στο δρόμο αν παρκάρεις ποιον ενοχλείς;

λοιπόν επειδή θα με σκάσεις θα στα γράψω και αυτά που δε περνάνε από το μυαλό σου.

στη συγκεκριμένη φωτογραφία ενοχλείς όσους θέλουν στη πολυκατοικία να φορτώσουν ξεφορτώσουν πράγματα.

επειδή περιμένω τι θα μου πεις όμως (μονοκατοικία όλα δικά σου και δε υπάρχει άλλο όχημα)

το να βγάζεις ένα όχημα 3.5μέτρα επί 2 από το πεζοδρόμιο και να το βάζεις εντός του χώρου σου, δίνει την ευκαιρία για καλύτερη ορατότητα σε οδηγούς και πεζούς.

όσο λιγότερα αντικείμενα εμποδίζουν τη θέα σε δρόμους τόσο πιο ασφαλής είμαστε ως χρήστες είτε ως πεζοί είτε ως οδηγοί.

μπορείς να ανοίξεις googlemaps να πας κάπου κεντρική βόρεια ευρώπη και να δεις τι σημαίνουν δρόμοι και παθητική ασφάλεια λόγω σεβασμού στους νόμους περί στάσης στάθμευσης και χωροταξίας.

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Menelaos83 είπε

Πληρωνεις την κληση και δεν το ξαναβαζεις ειναι απλο. Το αν εχει πεθανει η βρισκεται σε αλλη χωρα ειναι τελειως αδιαφορο.

Μου θυμιζει φιλο  που παρκαρε σε αναπηρου την θεση επειδη ηξερε οτι δεν ζει πλεον. Αν ερθει ομως η αστυνομια δεν ξερει τι και πως οποτε θα ριξει την κληση.

Καμια σχεση, αν έχει πεθάνει ο αναπηροσ δεν ισχύει η θέση του και πρέπει να βγουν άμεσα οι πινακίδες. Το παρκινκ ειναι ιδιοκτησια

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, greekfragma είπε

λοιπόν επειδή θα με σκάσεις θα στα γράψω και αυτά που δε περνάνε από το μυαλό σου.

στη συγκεκριμένη φωτογραφία ενοχλείς όσους θέλουν στη πολυκατοικία να φορτώσουν ξεφορτώσουν πράγματα.

επειδή περιμένω τι θα μου πεις όμως (μονοκατοικία όλα δικά σου και δε υπάρχει άλλο όχημα)

το να βγάζεις ένα όχημα 3.5μέτρα επί 2 από το πεζοδρόμιο και να το βάζεις εντός του χώρου σου, δίνει την ευκαιρία για καλύτερη ορατότητα σε οδηγούς και πεζούς.

όσο λιγότερα αντικείμενα εμποδίζουν τη θέα σε δρόμους τόσο πιο ασφαλής είμαστε ως χρήστες είτε ως πεζοί είτε ως οδηγοί.

μπορείς να ανοίξεις googlemaps να πας κάπου κεντρική βόρεια ευρώπη και να δεις τι σημαίνουν δρόμοι και παθητική ασφάλεια λόγω σεβασμού στους νόμους περί στάσης στάθμευσης και χωροταξίας.

Ο θέμα μας είναι οι θέσεις πάρκινγκ. Αν ο ιδιοκτήτης ενός πάρκινγκ κλείνει ο ίδιος την είσοδό του όλη η γειτονιά κερδίζει μια θέση.

• Confused 1
Δημοσ.

Απιστευτη η κακια που ξεχειλιζει απο τοσο πολυ κοσμο, με προφαση το νομο. Λες και ο νομος ειναι θεοσταλτος, και οποιος τον παραβιαζει ειναι αυτοματα αμαρτωλος. Τη διαφορα του νομιμου με το δικαιο την εχετε ακουστα;

Ο ανθρωπος λεει ξεκαθαρα οτι ζει εκει και ξερει οτι το παρκινγκ δε χρησιμοποιειται, αγανακτησε επειδη καποιος καλος γειτονας τον καρφωσε, και πεσατε ολοι να τον φατε επειδη δηθεν ειναι παρανομος. Τι σχεση εχει το αν ειναι παρανομος ή οχι, με το αν ενοχλει ή εμποδιζει; Στην προκειμενη περιπτωση φαινεται οτι ο μονος που ενοχληθηκε απο τον "παρανομο" ηταν καποιος αλλος επιδοξος "παρανομος" που ηθελε τη θεση για παρτη του.

Φιλε βουνισιε, εγω στη θεση σου θα εκανα το ιδιο, με το που εβλεπα αλλον να εχει παρκαρει εκει, θα καλουσα τροχαια για τον ιδιο λογο, μεχρι να τη φαει ο ρουφιανος.

ΥΓ. Το οτι ο νομος μπορει να ειναι ηλιθιος σε περιπτωσεις, αποδεικνυεται με την περιπτωση που απαγορευεται να κλεισεις το δικο σου παρκινγκ. Σε βγαζουν δηλαδη παρανομο χωρις λογο. 

• Like 9
Δημοσ.

Για διάβασε λίγο καλύτερα την κλήση. Μήπως κάπου γράφει να παραδώσεις τις πινακίδες κυκλοφορίας σου. 

Σε αντίστοιχη περίπτωση που είχα κλείσει πάρκινγκ έπρεπε να τις παραδώσω καθώς το όργανο δεν μπορούσε/ δεν είχε εργαλεία / βαριόταν να τις αφαιρέσει. 

Σε καμία περίπτωση δεν είναι απαράδεκτη η κλήση πάντως. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...