geomrk Δημοσ. Δευτέρα στις 03:50 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:50 μμ 3 λεπτά πριν, vounisios είπε καλο σου βραδυ. ντάλια ήλιο έχει τώρα, μήπως είσαι και συ Αυστραλία μαζί με την υπερήλικη κυρία; 2
@pnea1973 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:59 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:59 μμ Μπορείς να επικοινωνήσεις και με τον δήμο για το αν υπάρχει άδεια πάρκινγκ. Την κλήση σωστά σου την έδωσαν.
vounisios Δημοσ. Δευτέρα στις 04:00 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 04:00 μμ 8 λεπτά πριν, geomrk είπε ντάλια ήλιο έχει τώρα, μήπως είσαι και συ Αυστραλία μαζί με την υπερήλικη κυρία; Απο ειρωνεια σκιζεις...σ ευχαριστω.ναι εκει ειμαι & εγω...πως το καταλαβες ? πανεξυπνος εισαι...
Dinos1973 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:03 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:03 μμ 23 minutes ago, vounisios said: Συγνωμη φιλε μου...ποιο γκαραζ? απλα ειναι κλειδωμανταλωμενο, δεν λειτουργει....η υπεργηρη κυρια λειπει ολο το χρονο στην Αυστραλια, δεν εχει αυτοκινητο,την οποια γνωριζω καλα....Τωρα να πω & τουτο: πηρε τηλ.ωρα 12 μεσανυχτα απο το εξωτερικο & ειπε γραφτε καποιον που εχει παρκαρει απ εξω? Ελεος..... Να τους πεις να σου δωσουν και τα κλειδια απο το αδειο διαμερισμα τους να βολεψεις κανα δυο τουριστες...... 1 8
vounisios Δημοσ. Δευτέρα στις 04:08 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 04:08 μμ 1 λεπτό πριν, @pnea1973 είπε Μπορείς να επικοινωνήσεις και με τον δήμο για το αν υπάρχει άδεια πάρκινγκ. Την κλήση σωστά σου την έδωσαν. Σ ευχαριστω....πριν λιγη ωρα εμαθα πως καλο θα ειναι να επισκεφτω τον δημο για την αδεια του παρκινγκ...πληροφορουμαι οτι δεν δεν εχει γινει ανανεωση[ποιος να την κανει εξ αλλου], εδω & χρονια...και με τον δημο & με την πολεοδομια. Οσο για την κληση,σιγουρα δεν φταινε τα παιδια της τροχαιας, αυτοι δεχτηκαν ωρα 12 τα μεσανυχτα ενα τηλ.που τους καλουσε να δωσουν κληση σε εναν <<κακο> παρανομα σταθμευμενο, & την πατησα εγω....ενω οταν εγω παρκαρω σε αλλη παραπλησια τοποθεσια, δεν πεφτει κληση, καταλαβαινετε τωρα ? δυστυχως....
SOCRATIS1000 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:08 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:08 μμ Φιλε μου μαλλον τα εγραψες στον εκνευρισμο σου πανω Η τροχαια σωστα εκανε και εγραψε[επισης λογικα ειναι 40 ευρω και οχι 20,αυτο το πληρωνω γρηγορα και πληρωνεις το μισο εχει καταργηθει] Τωρα αν ο αλλος ειναι περιεργος η κακος η οτιδηποτε ειναι αλλο θεμα Μπορει οπως ειπε ενας φιλος πιο πανω ,οταν ερχονται επισκεψεις στο σπιτι του δεν τους αφηνει να παρκαρουν εκει γιατι δεν του ανηκει,και σου λεει ποιος εισαι εσυ να καβατζωνεις παρκινγκ... Πληρωνεις το προστιμο οποτε και δεν το βαζεις,δικο σου ειναι το λαθος εξαρχης και τα λαθοι τα πληρωνουμε.. Θα μπορουσε αυριο να ερθει να σου πει μην το βαζεις εκει απαγορευεται και να μην το ξαναεβαζες ,αλλα δεν ειναι ολα τα ιδια,επισης οι καλοι ανρθωποι και οι καλοσυνες καλο ειναι να μην υπαρχουν στην χωρα μας,καλυτερα να γινουμε πρωτα σωστοι και μετα το βλεπουμε Θα σου πω μια μικρη ιστορα,εχω πυλωτη μπροστα μου αλλα ειχα παρκαρει το αμαξι μου εκτος,ξυπναω το πρωι και βλεπω ενα αμαξι στις ραγες της πυλωτης μου,αφου ειχα προσβαση στο αμαξι μου πηγα κανονικα στην δουλεια μου ,λεω σαν καλος ανρθωπος που ειμαι οτι δεν πειραζει ,οταν γυρισω θα το εχει παρει,αμμμ δεεεε..Το αφηνω εξω και περιμενω ,δεν εχω παρει την αστυνομια ακομα,δεν χρησιμοποιησα αλλο το αμαξι και δεν ηθελα να γραψω εναν ανθρωπο που μπορει να ειχε παθει κατι..Μετα απο 3 ωρες το ειχε παρει..Την επομενη το πρωι ξυπναω και βλεπω παλι το αμαξι του στις ραγες μου,,εε φωναξα τροχαια και του πηραν και τις πινακιδες Μια χαρα οι καλοσυνες αλλα εκτος απο καλους ανρθωπους εκει εξω υπαρχουν και μαλακες Just now, vounisios said: Σ ευχαριστω....πριν λιγη ωρα εμαθα πως καλο θα ειναι να επισκεφτω τον δημο για την αδεια του παρκινγκ...πληροφορουμαι οτι δεν δεν εχει γινει ανανεωση[ποιος να την κανει εξ αλλου], εδω & χρονια...και με τον δημο & με την πολεοδομια. Οσο για την κληση,σιγουρα δεν φταινε τα παιδια της τροχαιας, αυτοι δεχτηκαν ωρα 12 τα μεσανυχτα ενα τηλ.που τους καλουσε να δωσουν κληση σε εναν <<κακο> παρανομα σταθμευμενο, & την πατησα εγω....ενω οταν εγω παρκαρω σε αλλη παραπλησια τοποθεσια, δεν πεφτει κληση, καταλαβαινετε τωρα ? δυστυχως.... Αν δεν εχει αδεια να πας την κληση να στην σβησουν 3
vounisios Δημοσ. Δευτέρα στις 04:09 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 04:09 μμ 4 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Να τους πεις να σου δωσουν και τα κλειδια απο το αδειο διαμερισμα τους να βολεψεις κανα δυο τουριστες...... Δεν θα σου απαντησω...σκιζεις απο ευγενικο χαρακτηρα....γεια σου αγαπητε. 3 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε Φιλε μου μαλλον τα εγραψες στον εκνευρισμο σου πανω Η τροχαια σωστα εκανε και εγραψε[επισης λογικα ειναι 40 ευρω και οχι 20,αυτο το πληρωνω γρηγορα και πληρωνεις το μισο εχει καταργηθει] Τωρα αν ο αλλος ειναι περιεργος η κακος η οτιδηποτε ειναι αλλο θεμα Μπορει οπως ειπε ενας φιλος πιο πανω ,οταν ερχονται επισκεψεις στο σπιτι του δεν τους αφηνει να παρκαρουν εκει γιατι δεν του ανηκει,και σου λεει ποιος εισαι εσυ να καβατζωνεις παρκινγκ... Πληρωνεις το προστιμο οποτε και δεν το βαζεις,δικο σου ειναι το λαθος εξαρχης και τα λαθοι τα πληρωνουμε.. Θα μπορουσε αυριο να ερθει να σου πει μην το βαζεις εκει απαγορευεται και να μην το ξαναεβαζες ,αλλα δεν ειναι ολα τα ιδια,επισης οι καλοι ανρθωποι και οι καλοσυνες καλο ειναι να μην υπαρχουν στην χωρα μας,καλυτερα να γινουμε πρωτα σωστοι και μετα το βλεπουμε Θα σου πω μια μικρη ιστορα,εχω πυλωτη μπροστα μου αλλα ειχα παρκαρει το αμαξι μου εκτος,ξυπναω το πρωι και βλεπω ενα αμαξι στις ραγες της πυλωτης μου,αφου ειχα προσβαση στο αμαξι μου πηγα κανονικα στην δουλεια μου ,λεω σαν καλος ανρθωπος που ειμαι οτι δεν πειραζει ,οταν γυρισω θα το εχει παρει,αμμμ δεεεε..Το αφηνω εξω και περιμενω ,δεν εχω παρει την αστυνομια ακομα,δεν χρησιμοποιησα αλλο το αμαξι και δεν ηθελα να γραψω εναν ανθρωπο που μπορει να ειχε παθει κατι..Μετα απο 3 ωρες το ειχε παρει..Την επομενη το πρωι ξυπναω και βλεπω παλι το αμαξι του στις ραγες μου,,εε φωναξα τροχαια και του πηραν και τις πινακιδες Μια χαρα οι καλοσυνες αλλα εκτος απο καλους ανρθωπους εκει εξω υπαρχουν και μαλακες Αν δεν εχει αδεια να πας την κληση να στην σβησουν Αυτο θα κανω σιγουρα....σ ευχαριστω.
Mhlogiatros Δημοσ. Δευτέρα στις 04:18 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:18 μμ (επεξεργασμένο) Eγω σε μια περιπτωση ειχα πει ρε παιδια γιατι γραφετε μονο εμενα αμα ειστε σωστοι να τη φανε ολοι στη σειρα που σωστα παρκαρισμενο δε βρισκεις ετσι την εφαγε και ο ρουφιανος και τηλεφωνο δε ξαναεπεσε και ο δημος εβγαλε αλλες 10 κλησεις επιτοπου Εννοειται δεν ημουν σε αλλουνου παρκινγκ η να εμποδιζω ετσι τους ηρθε . Επεξ/σία Δευτέρα στις 04:25 μμ από Mhlogiatros
great Δημοσ. Δευτέρα στις 04:25 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:25 μμ 24 minutes ago, @pnea1973 said: Μπορείς να επικοινωνήσεις και με τον δήμο για το αν υπάρχει άδεια πάρκινγκ. Την κλήση σωστά σου την έδωσαν. δεν υπαρχει κατι άλλο, την κλήση καλα στην δωσαν αυτοι που ερχονται δεν θα κατσουν να ελενξουν αν ο ανθρωπος ζει, αν εχει αδεια και τετοια. Το πιο πιθανον ειναι να μην εχει αδεια, λιγοι εχουν αδεια, απλα κολλάνε μια ταμπελα No parking. Θα πας δημο/τροχαιο να δεις εαν εχει αδεια. Εαν δεν εχει η κληση ακυρωνετε. 2
vounisios Δημοσ. Δευτέρα στις 04:30 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 04:30 μμ 4 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Eγω σε μια περιπτωση ειχα πει ρε παιδια γιατι γραφετε μονο εμενα αμα ειστε σωστοι να τη φανε ολοι στη σειρα που σωστα παρκαρισμενο δε βρισκεις ετσι την εφαγε και ο ρουφιανος και τηλεφωνο δε ξαναεπεσε και ο δημος εβγαλε αλλες 10 κλησεις επιτοπου Η τροχαια την ωρα που μου αφηνε την κληση στις 12.15 μεσανυχτα, τηλ με βασει τον αριθμο του αυτοκινητου θα μπορουσε να παρει ενα τηλ. & οχι να εκτελει τις εντολες του πραγματι ρουφιανου της γειτονιας μας....αλλα τι περιμενεις ? η ρουφιανια δουλευει μια χαρα, κατι μηχανες & καποια αυτοκινητα εγκαταλελειμενα εδω στους διπλα δρομους, δεν ενδιαφερεται κανεις απο τους επισημους φορεις....Εγω τουλαχιστον τους εχω εδοποιησει πολλακις, αλλα ο ενας-δημος & τροχαια-σου λενε δεν ειναι δικο μας κλπ...κλπ....και οι γυρω δρομοι μεσα στη βρωμια...τι να πεις....δικιο δεν βρισκεις....το μπαλακι ο ενας στον αλλον μεχρι να να γινει κανα θανατηφορο ατυχημα....τι να λεμε τωρα...δεν τα ζουμε καθημερινα ? καλο σας βραδυ. 2
megapaixtaras Δημοσ. Δευτέρα στις 04:31 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:31 μμ οκ,παιδια και λιγο ευγενεια δεν πειραζει και ας εχει αδικο.ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.αν ηθελες να παρκαρεις εκει ,ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ μαζι τους να επαιρνες την αδεια απο αυτους πρωτα. εχεις αδικο,δεν παρκαρεις μπροστα σε παρκινγκ ακομα και αν δεν εχει αδεια.εφοσον μιλαμε για ευγενεια.το οτι ειναι αδειο δεν σημαινει κατι.και εμενα ειναι αδειο μερικες φορες παροτι αποκλειστικο,γιατι ειναι στενο και οταν εχω την μεση μου δεν με βολευει να μπω.αυτο δεν σημαινει οτι επειδη φαινεται αδειο παει ο αλλος και παρκαρει απο εξω.μπορει εγω να το δανειζα σε εναν φιλο η' σε ενα επισκεπτη μου κ.α σιγουρα δεν θα το εδινα σε κανεναν ομως. εσυ μπηκες εδω σαν αδικημενος,ομως αδικημενος αισθανεται ισως και καποιος που ειναι σωστος και δεν κανει την δικια σου πονηρη κινηση .εγω θα ελεγα να πληρωσεις την κληση γιατι στην χαρισαν κιολας,40 ειναι συνηθως το προστιμο. εγω πλαι απορω πως και σε εσενα και στον φιλο πιο πανω και ΗΡΘΕ η τροχαια και ΕΔΩΣΕ και κληση.εχω καλεσει πολλες φορες για τετοιο παρκαρισμα και ουτε που πατησαν ποτε.μπορει μονο να τους τηλεφωνησαν αλλα αυτο δεν το ξερω. για τον φιλο που ρωταει δεν ξερω αν απαγορευεται να παρκαρει καποιος εξω απο το παρκινγκ του αλλα μπορω να φανταστω τον λογο αν γινεται αυτο.γιατι συνηθως αυτα παρκινγκ,οταν μιλαμε για πυλωτη οπως εμας,μπαινοβγαινει κοσμος,ειναι ανοικτα δλδ,χωρις συρομενη πορτα.επισης οι περισοτεροι βλακες παρκαρουν τοσο κοντα στην περιφραξη του παρκινγκ που δεν μπορει να περασει πεζος αναμεσα.
vounisios Δημοσ. Δευτέρα στις 04:32 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 04:32 μμ 6 λεπτά πριν, great είπε δεν υπαρχει κατι άλλο, την κλήση καλα στην δωσαν αυτοι που ερχονται δεν θα κατσουν να ελενξουν αν ο ανθρωπος ζει, αν εχει αδεια και τετοια. Το πιο πιθανον ειναι να μην εχει αδεια, λιγοι εχουν αδεια, απλα κολλάνε μια ταμπελα No parking. Θα πας δημο/τροχαιο να δεις εαν εχει αδεια. Εαν δεν εχει η κληση ακυρωνετε. Αυτο ακριβως λεει....NO PARKING.....και ολα βαινουν μια χαρα.. 2 λεπτά πριν, megapaixtaras είπε οκ,παιδια και λιγο ευγενεια δεν πειραζει και ας εχει αδικο.ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.αν ηθελες να παρκαρεις εκει ,ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ μαζι τους να επαιρνες την αδεια απο αυτους πρωτα. εχεις αδικο,δεν παρκαρεις μπροστα σε παρκινγκ ακομα και αν δεν εχει αδεια.εφοσον μιλαμε για ευγενεια.το οτι ειναι αδειο δεν σημαινει κατι.και εμενα ειναι αδειο μερικες φορες παροτι αποκλειστικο,γιατι ειναι στενο και οταν εχω την μεση μου δεν με βολευει να μπω.αυτο δεν σημαινει οτι επειδη φαινεται αδειο παει ο αλλος και παρκαρει απο εξω.μπορει εγω να το δανειζα σε εναν φιλο η' σε ενα επισκεπτη μου κ.α σιγουρα δεν θα το εδινα σε κανεναν ομως. εσυ μπηκες εδω σαν αδικημενος,ομως αδικημενος αισθανεται ισως και καποιος που ειναι σωστος και δεν κανει την δικια σου πονηρη κινηση .εγω θα ελεγα να πληρωσεις την κληση γιατι στην χαρισαν κιολας,40 ειναι συνηθως το προστιμο. εγω πλαι απορω πως και σε εσενα και στον φιλο πιο πανω και ΗΡΘΕ η τροχαια και ΕΔΩΣΕ και κληση.εχω καλεσει πολλες φορες για τετοιο παρκαρισμα και ουτε που πατησαν ποτε.μπορει μονο να τους τηλεφωνησαν αλλα αυτο δεν το ξερω. για τον φιλο που ρωταει δεν ξερω αν απαγορευεται να παρκαρει καποιος εξω απο το παρκινγκ του αλλα μπορω να φανταστω τον λογο αν γινεται αυτο.γιατι συνηθως αυτα παρκινγκ,οταν μιλαμε για πυλωτη οπως εμας,μπαινοβγαινει κοσμος,ειναι ανοικτα δλδ,χωρις συρομενη πορτα.επισης οι περισοτεροι βλακες παρκαρουν τοσο κοντα στην περιφραξη του παρκινγκ που δεν μπορει να περασει πεζος αναμεσα. Αυτο που εμαθα σημερα ειναι το εξης: την ωρα που γραφανε την κληση στο οχημα μου, καθοταν μια κυρια απεναντι, ειδε τι γινοταν & απορησε & τους λεει: Βρεπαιδια γιατι γραφεται τον ανθρωπο ? αυτο ειναι κλειστο,κατι χρονια, δεν λειτουργει πλεον & η απαντηση : Μας πηραν τηλεφωνο και κανουμε την δουλεια μας...ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα...επεσε το καρφωτο τηλ.τα μεσανυχτα....
vidias.m Δημοσ. Δευτέρα στις 04:42 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:42 μμ Στην γεινονια μου καποιος εβαζε το 2ο αμαξι του μπροστα απο το παρκινγκ "του" δηλαδή στο δρόμο, με το σκεπτικό ότι δεν κλείνει κανεναν διότι είναι δικό του πάρκινγκ. Έτσι όμως εμποδιζε να βγουν τα αυτοκίνητα απο το απέναντι παρκινγκ διότι ο δρόμος ήταν στενός με παρκαρισμένα αυτοκίνητα, οπότε δεν είχαν χώρο για να στρίψουν. Μέχρι που βρήκε μια κλήση ένα πρωινό και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. 1
megapaixtaras Δημοσ. Δευτέρα στις 04:46 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:46 μμ 10 λεπτά πριν, vounisios είπε Αυτο ακριβως λεει....NO PARKING.....και ολα βαινουν μια χαρα.. Αυτο που εμαθα σημερα ειναι το εξης: την ωρα που γραφανε την κληση στο οχημα μου, καθοταν μια κυρια απεναντι, ειδε τι γινοταν & απορησε & τους λεει: Βρεπαιδια γιατι γραφεται τον ανθρωπο ? αυτο ειναι κλειστο,κατι χρονια, δεν λειτουργει πλεον & η απαντηση : Μας πηραν τηλεφωνο και κανουμε την δουλεια μας...ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα...επεσε το καρφωτο τηλ.τα μεσανυχτα.... το οτι εισαι παρανομος το ξεκαθαρισαμε.το οτι πληρωσες την νυφη εσυ ειναι ατυχια σου ,που ομως εσυ την προκαλεσες. τωρα επειδη εγω ακομα απορω πως ηρθαν και μαλιστα εγραψαν κιολας σε ενα παρκινγκ που δεν εχει αδεια,μαλλον καποιιος εχει γνωστους.επισης 12 το βραδυ ,δεν εχουν πιο ζορικες δουλειες-κλησεις? απορω πως ασχοληθηκαν με κατι τετοιο και μαλιστα ηρθαν χωρις να ρωτησουν αν εχει αδεια.αλλιως δεν θα ερχονταν. μαλλον ηταν κοντα δεν ειχαν οντως δουλεια και ειπαν να μαμησουν και λιγο. 1
BlueBlade Δημοσ. Δευτέρα στις 04:48 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:48 μμ 1 ώρα πριν, vounisios είπε Συγνωμη φιλε μου...ποιο γκαραζ? απλα ειναι κλειδωμανταλωμενο, δεν λειτουργει....η υπεργηρη κυρια λειπει ολο το χρονο στην Αυστραλια, δεν εχει αυτοκινητο,την οποια γνωριζω καλα....Τωρα να πω & τουτο: πηρε τηλ.ωρα 12 μεσανυχτα απο το εξωτερικο & ειπε γραφτε καποιον που εχει παρκαρει απ εξω? Ελεος..... Βρε άνθρωπε τι σχέση έχουν όλα αυτά; Η τροχαία είδε ότι πάρκαρες μπροστά σε Parking και σε έγραψε. Τι θες να κάνει; Να πάρει ο τροχονόμος τηλέφωνο στην Αυστραλία να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα σου; Αναφορά σε κείμενο και ολοι οι γειτονες παρκαρουν. Τι να πω ? εγω τελικα την <<πληρωσα>>? Έχω ακούσει το ίδιο πάλι από κοπέλα που είχε επίσης παρκάρει παράνομα. Προσωπικά δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται ένας ενήλικας να σκέφτετε με την λογική δημοτικού "Κυρία κυρία και οι άλλοι το κάνουν" 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις