vounisios Δημοσ. Δευτέρα στις 03:20 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:20 μμ Γεια σας φιλοι μου...θα ηθελα την γνωμη σας για μια κληση που πηρα-και βρηκα-στο παρμπριζ του ΙΧ οχηματος μου. Προχτες,λοιπον, βγαινοντας απο το σπιτι μου για να παω σε καποιες δουλειες πριν το μεσημερι, βλεπω στο παρμπριζ ενα χαρτι. Πλησιαζω το παιρνω στο χερι μου & διαπιστωνω οτι ειναι κληση της Τροχαιας. αναστατωθηκα, δεν περιμενα κατι τετοιο γιατι το αυτοκινητο μου[ΙΧ], ηταν απο μενα αραγμενο στο διπλα δρομο απο αυτον που μενουμε οικογενειακα[Αιγαλεω μερια]. Λοιπον ψαχνοντας την υποθεση & γνωριζοντας σχεδον ολους τους γειτονους εδω, μαθαινω τα εξης: Ωρα 12 τα μεσανυχτα καποιος <<καλος γειτονας>> που μας εχει πολυ αγαπη, φροντισε να παρει τηλ.το 100 & να πει τα εξης: Υπαρχει ενα αυτοκινητο[το δικο μου εννοει], εξω απο το παρκινγκ του σπιτιου μου & δεν μπορω να βγαλω το δικο μου αμαξι. ελατε να του αφησετε κληση. 2 μοτοσυλεκτες της τροχαιας κατεφτασαν. και ολα αυτα στις 12.15 τα μεσανυχτα & μου αφησανε την κληση. Τωρα τα σπουδαιοτερα: Στο σπιτι αυτο το παρνινγκ ειναι ανενεργο...Δεν λειτουργει, εχει αποθανει ο ανδρας του σπιτιου & η χηρα συζυγος του-υπεργηρος πλεον-δεν οδηγει & δεν εχει αμαξει. και το σπουδαιοτερο μενει μονιμα στο εξωτερικο,στην Αυστραλια,εδω & πολλα χρονια...ερχεται μονο το καλοκαιρι για ενα μηνα & ξαναφευγει στο εξωτερικο.& οι σχεσεις μας ειναι πολυ καλες...Αρα? ποιος πηρε τηλ.το 100 στις 12 τα μεσανυχτα για να γραψουν εμενα ? προφανως,οπως εγραψα πιο πανω, καποιος <<καλος γειτονας>> που μας <<συμπαθει>>....Επιτρεπεται καποιος που δεν ειναι ιδιοκτητης του σπιτιου να πει στο 100, ελατε & γραψτε τον, με εμποδιζει να βγω ? Το ποσο που μου βαλανε ειναι 20 ευρω. Βεβαια θα το ξεπερνουσα & θα πηγαινα να δωσω αυτα τα 20 ευρω, αλλα ειναι το γμτ, το αδικο εντελως, και ολοι οι περιξ γειτονες & ξενοι αφηνουν τα αυτοκινητα τους εκει χωρις αλλη φορα να εχει συμβει το παραμικρο...Αν καποιος γνωριζει πως να να χειριστω αυτην την αδικια, ας μας καταθεσει την γνωμη του.σας ευχαριστω πολυ! 2 11
Δημοφιλής ανάρτηση greekfragma Δημοσ. Δευτέρα στις 03:29 μμ Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. Δευτέρα στις 03:29 μμ λάθος τίτλος. η τροχαία έκοψε σωστά μια κλήση για ένα όχημα που πάρκαρε μπροστά σε είσοδο πάρκινγκ που δεν ανήκει σε σένα και στο αμάξι σου. το πως φτάσαμε στο σημείο να φας τη κλήση είναι άλλη συζήτηση. εσύ αυτό που πρέπει να κάνεις από δω και μπρος είναι να σταματήσεις να καβατζώνεις μια θέση που βολικά καβάτζωνες ξέροντας οτι ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ πέθανε και ο άλλος δεν οδηγεί. μάλλον κάποιος γείτονας που ξέρει τα ίδια με σένα, είπε οτι ως εδώ με τον καβατζοβουνισιο. όπως και γω ψάχνω θέση 2 τετράγωνα μακριά να ψάχνει κι εκείνος. case closed 37
Dinos1973 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:32 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:32 μμ 11 minutes ago, vounisios said: Γεια σας φιλοι μου...θα ηθελα την γνωμη σας για μια κληση που πηρα-και βρηκα-στο παρμπριζ του ΙΧ οχηματος μου. Προχτες,λοιπον, βγαινοντας απο το σπιτι μου για να παω σε καποιες δουλειες πριν το μεσημερι, βλεπω στο παρμπριζ ενα χαρτι. Πλησιαζω το παιρνω στο χερι μου & διαπιστωνω οτι ειναι κληση της Τροχαιας. αναστατωθηκα, δεν περιμενα κατι τετοιο γιατι το αυτοκινητο μου[ΙΧ], ηταν απο μενα αραγμενο στο διπλα δρομο απο αυτον που μενουμε οικογενειακα[Αιγαλεω μερια]. Λοιπον ψαχνοντας την υποθεση & γνωριζοντας σχεδον ολους τους γειτονους εδω, μαθαινω τα εξης: Ωρα 12 τα μεσανυχτα καποιος <<καλος γειτονας>> που μας εχει πολυ αγαπη, φροντισε να παρει τηλ.το 100 & να πει τα εξης: Υπαρχει ενα αυτοκινητο[το δικο μου εννοει], εξω απο το παρκινγκ του σπιτιου μου & δεν μπορω να βγαλω το δικο μου αμαξι. ελατε να του αφησετε κληση. 2 μοτοσυλεκτες της τροχαιας κατεφτασαν. και ολα αυτα στις 12.15 τα μεσανυχτα & μου αφησανε την κληση. Τωρα τα σπουδαιοτερα: Στο σπιτι αυτο το παρνινγκ ειναι ανενεργο...Δεν λειτουργει, εχει αποθανει ο ανδρας του σπιτιου & η χηρα συζυγος του-υπεργηρος πλεον-δεν οδηγει & δεν εχει αμαξει. και το σπουδαιοτερο μενει μονιμα στο εξωτερικο,στην Αυστραλια,εδω & πολλα χρονια...ερχεται μονο το καλοκαιρι για ενα μηνα & ξαναφευγει στο εξωτερικο.& οι σχεσεις μας ειναι πολυ καλες...Αρα? ποιος πηρε τηλ.το 100 στις 12 τα μεσανυχτα για να γραψουν εμενα ? προφανως,οπως εγραψα πιο πανω, καποιος <<καλος γειτονας>> που μας <<συμπαθει>>....Επιτρεπεται καποιος που δεν ειναι ιδιοκτητης του σπιτιου να πει στο 100, ελατε & γραψτε τον, με εμποδιζει να βγω ? Το ποσο που μου βαλανε ειναι 20 ευρω. Βεβαια θα το ξεπερνουσα & θα πηγαινα να δωσω αυτα τα 20 ευρω, αλλα ειναι το γμτ, το αδικο εντελως, και ολοι οι περιξ γειτονες & ξενοι αφηνουν τα αυτοκινητα τους εκει χωρις αλλη φορα να εχει συμβει το παραμικρο...Αν καποιος γνωριζει πως να να χειριστω αυτην την αδικια, ας μας καταθεσει την γνωμη του.σας ευχαριστω πολυ! Καλά σου έκαναν. Παρκάρεις παράνομα μπροστά απο γκαράζ και ζητάς και εξηγήσεις…. 12 1
Menelaos83 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:34 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:34 μμ Πληρωνεις την κληση και δεν το ξαναβαζεις ειναι απλο. Το αν εχει πεθανει η βρισκεται σε αλλη χωρα ειναι τελειως αδιαφορο. Μου θυμιζει φιλο που παρκαρε σε αναπηρου την θεση επειδη ηξερε οτι δεν ζει πλεον. Αν ερθει ομως η αστυνομια δεν ξερει τι και πως οποτε θα ριξει την κληση.
vounisios Δημοσ. Δευτέρα στις 03:35 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 03:35 μμ Μα, εδω & χρονια ο δρομος αυτος-και ιδιως τα μεσανυχτα-ειναι αδειος...και ολοι οι γειτονες παρκαρουν. Τι να πω ? εγω τελικα την <<πληρωσα>>? Αλλα η κακια καποιων ανθρωπων, οχι ολων, δεν εχει ορια....ντρεπομαι για την κοινωνια μας... 1 1
greekfragma Δημοσ. Δευτέρα στις 03:38 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:38 μμ 1 minute ago, vounisios said: Αλλα η κακια καποιων ανθρωπων, οχι ολων, δεν εχει ορια....ντρεπομαι για την κοινωνια μας... και η απληστία άλλων επίσης. ντρέπομαι και γω μαζί σου για την κοινωνία που και συ διαμορφώνεις. 2 2 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. Δευτέρα στις 03:38 μμ Super Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 03:38 μμ 9 minutes ago, greekfragma said: η τροχαία έκοψε σωστά μια κλήση για ένα όχημα που πάρκαρε μπροστά σε είσοδο πάρκινγκ που δεν ανήκει σε σένα και στο αμάξι σου. Για την ακρίβεια, αν δεν κάνω λάθος, ακόμα κι αν ήταν δικό του το parking δεν προβλέπεται από το νόμο να παρκάρει μπροστά του. 😛 14 2
vounisios Δημοσ. Δευτέρα στις 03:39 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 03:39 μμ 3 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Καλά σου έκαναν. Παρκάρεις παράνομα μπροστά απο γκαράζ και ζητάς και εξηγήσεις…. Συγνωμη φιλε μου...ποιο γκαραζ? απλα ειναι κλειδωμανταλωμενο, δεν λειτουργει....η υπεργηρη κυρια λειπει ολο το χρονο στην Αυστραλια, δεν εχει αυτοκινητο,την οποια γνωριζω καλα....Τωρα να πω & τουτο: πηρε τηλ.ωρα 12 μεσανυχτα απο το εξωτερικο & ειπε γραφτε καποιον που εχει παρκαρει απ εξω? Ελεος..... 1
Menelaos83 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:39 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:39 μμ (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Για την ακρίβεια, αν δεν κάνω λάθος, ακόμα κι αν ήταν δικό του το parking δεν προβλέπεται από το νόμο να παρκάρει μπροστά του. 😛 Πολυ σωστα, ουτε ο ιδιοκτητης επιτρεπεται να παρκαρει, παραδοξο αλλα ισχυει. Επεξ/σία Δευτέρα στις 03:40 μμ από Menelaos83
vounisios Δημοσ. Δευτέρα στις 03:40 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 03:40 μμ 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε και η απληστία άλλων επίσης. ντρέπομαι και γω μαζί σου για την κοινωνία που και συ διαμορφώνεις. Τωρα τι να σου πω...εγω εχω διαμορφωσει αυτη την κοινωνια ? μεγα λαθος κανεις...κριμα....
greekfragma Δημοσ. Δευτέρα στις 03:40 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:40 μμ 1 minute ago, Thresh said: Για την ακρίβεια, αν δεν κάνω λάθος, ακόμα κι αν ήταν δικό του το parking δεν προβλέπεται από το νόμο να παρκάρει μπροστά του. 😛 φυσικά και δε προβλέπεται. αλλά ο βουνίσιος βλέπει μόνο τη καμπούρα του και τη βολή του και όχι τη νομοθεσία και οτι βάση νόμου ΕΙΝΑΙ παράνομος και καλά την έφαγε Just now, vounisios said: Τωρα τι να σου πω...εγω εχω διαμορφωσει αυτη την κοινωνια ? μεγα λαθος κανεις...κριμα.... ....αν παρκάρεις εκεί που δε σου ανήκει, ναι είσαι και συ μέρος του προβλήματος. σ αρέσει, δε σ αρέσει 2
vounisios Δημοσ. Δευτέρα στις 03:42 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 03:42 μμ Μόλις τώρα, Menelaos83 είπε Πολυ σωστα, ουτε ο ιδιοκτητης επιτρεπεται να παρκαρει, παραδοξο αλλα ισχυει. ποιος ιδιοκτητης ? ο χωρος απ εξω ειναι χορταριασμενος. δεν λειτουργει εδω & χρονια...Η ξεβαμενη πινακιδα υπαρχει μονο... 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε φυσικά και δε προβλέπεται. αλλά ο βουνίσιος βλέπει μόνο τη καμπούρα του και τη βολή του και όχι τη νομοθεσία και οτι βάση νόμου ΕΙΝΑΙ παράνομος και καλά την έφαγε ....αν παρκάρεις εκεί που δε σου ανήκει, ναι είσαι και συ μέρος του προβλήματος. σ αρέσει, δε σ αρέσει οκ αγαπητε....αν αυτα καταλαβες, σ ευχαριστω πολυ...με φωτισες... 1 1
APOMICHALIS Δημοσ. Δευτέρα στις 03:44 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:44 μμ Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις; ή όντως δεν καταλαβαίνεις; Μου θύμισε το τι έκαμες ; θα πλερώσεις Κυνήγι γειτόνων
vounisios Δημοσ. Δευτέρα στις 03:45 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 03:45 μμ Μόλις τώρα, APOMICHALIS είπε Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις; ή όντως δεν καταλαβαίνεις; Μου θύμισε το τι έκαμες ; θα πλερώσεις Κυνήγι γειτόνων Οκ φιλε....σ ευχαριστω...καλο σου βραδυ.
APOMICHALIS Δημοσ. Δευτέρα στις 03:46 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:46 μμ Βασικά μπορείς να καλέσεις την αστυνομία να κόψει κλήση στην κυρία που είναι στην Αυστραλία γιατί δεν καθαρίζει το οικόπεδο της και θα σας φάνε τα φίδια. Καληνύχτα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις