Xarh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου Δημοσ. 18 Νοεμβρίου Καλημέρα σας. Έχω έναν υπολογιστή με Windows 10 Pro και έχω εγκατεστημένα πολλά προγράμματα σε αυτόν, τα οποία θα τα ήθελα στον επόμενο υπολογιστή μου. Ξέρω ότι μπορώ να μεταφέρω τον SSD και να παίξουν τα Windows κατευθείαν. Αλλά έχω τους ενδοιασμούς μου όσων αφορά την σωστή λειτουργία του με εγκατεστημένους τους drivers του παλιού υπολογιστή. Ξέρετε κάποιον τρόπο να γίνει "reset" στους drivers, ή τι άλλο μπορώ να κάνω για την σωστή μεταφορά του λειτουργικού; Ο παλιός υπολογιστής είναι i7-7700k με ASUS Z170-A και την κάρτα γραφικών του επεξεργαστή και ο "νέος" i5-9600k με Aorus Ζ370 gaming 3 και την κάρτα γραφικών του επεξεργαστή. To Hardware είναι παρόμοιο, αλλά θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας, γιατί υπάρχει περίπτωση να πάω σε AMD που όντως είναι πολύ διαφορετικό το Hardware. Ευχαριστώ πολύ. Χαρίτων
Λύση micos000 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου Λύση Δημοσ. 18 Νοεμβρίου Η σωστή διαδικασία είναι να γίνει πρώτα sysprep το λειτουργικό και μετά να μεταφερθεί. Πάτα WINDOWS+R για να ανοίξει η εκτέλεση και... Θα κάνει τερματισμό όταν τελειώσει και θα αλλάξεις τον δίσκο. Αν έχεις την δυνατότητα να κάνεις έναν κλώνο τον δίσκο σου σε άλλον ή να πάρεις ένα image σε εξωτερικό δίσκο π.χ. με το aomei ή το macrium κάντο για ασφάλεια.
Xarh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Ωραία. Το βρήκα https://learn.microsoft.com/en-us/windows-hardware/manufacture/desktop/sysprep--generalize--a-windows-installation?view=windows-11 Είσαι άψογος, ευχαριστώ πάρα πολύ. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου από Xarh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα