Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, AtiX είπε

Μήπως, λέω εγώ τώρα, να μας έγραφες και να μας αποδείκνυες ποια είναι η “λάσπη” που ρίχνουν τα δυτικά μέσα αντί να κρύβεσαι πίσω από λαϊκίστικες κορώνες και γενικολογίες…

Μήπως να ήσουν πιο ευγενής  στο σχόλιο σου προς εμέ? λέω εγώ τώρα, επιπλέον οφείλω πουθενά εξηγήσεις προς εσένα? Η πετάγεσαι με υφακι παντού σε οτι σχόλιο δεν είναι σύμφωνο με τα πιστεύω σου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, apostolis81 είπε

Μήπως να ήσουν πιο ευγενής  στο σχόλιο σου προς εμέ? λέω εγώ τώρα, επιπλέον οφείλω πουθενά εξηγήσεις προς εσένα? Η πετάγεσαι με υφακι παντού σε οτι σχόλιο δεν είναι σύμφωνο με τα πιστεύω σου?

Από πότε έχει υφάκι κάποιος που ζητάει απλά να εξηγήσει κάποιος αυτό που έγραψε???

Μήπως το βλέπεις έτσι επειδή απλά δεν έχεις απάντηση? 

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, AtiX είπε

Από πότε έχει υφάκι κάποιος που ζητάει απλά να εξηγήσει κάποιος αυτό που έγραψε???

Μήπως το βλέπεις έτσι επειδή απλά δεν έχεις απάντηση? 

Κοιταξε να δεις, συγκεκριμενα εγω με εσένα δεν κανω διαλογο, μονο με εσενα ομως, διοτι αρκετα χρονια εχω διαβασει πως σχολιαζεις σε αλλα μελη του site σε οτι δεν σου αρεσει ή δεν ειναι συμφωνο με τα πιστευω σου. Αρα δεν μπαινω καν στον κοπο να ασχοληθω.

Μου ειναι αδιαφορα πχ οι αποψεις σου ή οι προτιμησεις σου ή οτιδηποτε αλλο γραφεις, οποτε θα ηθελα να σε παρακαλεσω με ευγενικο τροπο να μην ξανα ασχοληθεις με το τι γραφω. Δεν εχει νόημα για εμένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτούς που αναρωτιούνται τι είναι ο Τραμπ, είναι η φωνή της λογικής αυτή τη στιγμή στην παραλογία της παγκοσμιοποίησης, της κατεδάφισης και της παράνοιας της αριστεράς.

Η αλήθεια είναι εκεί έξω, όποιος θέλει να την δει απλά ανοίγει τα μάτια του.

Αν εθελοτυφλεί πρόβλημά του.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 3
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, apostolis81 είπε

Κοιταξε να δεις, συγκεκριμενα εγω με εσένα δεν κανω διαλογο, μονο με εσενα ομως, διοτι αρκετα χρονια εχω διαβασει πως σχολιαζεις σε αλλα μελη του site σε οτι δεν σου αρεσει ή δεν ειναι συμφωνο με τα πιστευω σου. Αρα δεν μπαινω καν στον κοπο να ασχοληθω.

Μου ειναι αδιαφορα πχ οι αποψεις σου ή οι προτιμησεις σου ή οτιδηποτε αλλο γραφεις, οποτε θα ηθελα να σε παρακαλεσω με ευγενικο τροπο να μην ξανα ασχοληθεις με το τι γραφω. Δεν εχει νόημα για εμένα.

Να ‘σαι καλά, απλά και για την ιστορία, είμαι ουσιαστικά ο τρίτος που σου ζητάει να αποδείξεις κάτι που το έγραψες 4 φορές και όχι μόνο δεν το έκανες αλλά “επιτέθηκες” στους δύο από τους τρεις, αυτό εσένα εκθέτει…

εμένα καρφάκι δεν μου καίγεται για το αν θα κάνεις διάλογο με εμένα, αλλά καλό θα ήταν να συνηδειτοποιησεις ότι όταν γράφεις αερολογίες, πάντα μα πάντα, κάποιος θα βρεθεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση… 

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, AtiX είπε

Να ‘σαι καλά, απλά και για την ιστορία, είμαι ουσιαστικά ο τρίτος που σου ζητάει να αποδείξεις κάτι που το έγραψες 4 φορές και όχι μόνο δεν το έκανες αλλά “επιτέθηκες” στους δύο από τους τρεις, αυτό εσένα εκθέτει…

εμένα καρφάκι δεν μου καίγεται για το αν θα κάνεις διάλογο με εμένα, αλλά καλό θα ήταν να συνηδειτοποιησεις ότι όταν γράφεις αερολογίες, πάντα μα πάντα, κάποιος θα βρεθεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση… 

Νομίζω ήμουν σαφής σε αυτό που σου είπα οπότε δεν υπάρχει λόγος να πλατιαζεις.

• Haha 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
35 minutes ago, Diavolos666 said:

Σε αυτούς που αναρωτιούνται τι είναι ο Τραμπ, είναι η φωνή της λογικής αυτή τη στιγμή στην παραλογία της παγκοσμιοποίησης, της κατεδάφισης και της παράνοιας της αριστεράς.

Η αλήθεια είναι εκεί έξω, όποιος θέλει να την δει απλά ανοίγει τα μάτια του.

Αν εθελοτυφλεί πρόβλημά του.

Ταυτόχρονα σαν άνθρωπος έχει ορισμένες καταδίκες στην πλάτη του και μάλιστα αρκετές από αυτές είναι σοβαρές και ακόμη εκκρεμούν  οι διαδικασίες. Τις οποίες διαδικασίες θα τις προσπεράσει σαν πρόεδρος, βάζοντας χέρι στη δικαστική λειτουργία και άλλους θεσμούς. Φαντάζομαι πως αυτό είναι για εσένα η έννοια της Δημοκρατίας και της δικαιοσύνης;  Η «αλήθεια εκεί έξω» θα εκφραστεί από έναν εκατομμυριούχο που φέρεται σε γυναίκες και ανθρώπους σα να είναι κτήμα του ή σκουπίδια που πρέπει να υποκύπτουν στη δύναμη του;

Να συνεχίσω και με τους συνεργάτες που έχει επιλέξει έως τώρα αναλύοντας τη δράση τους, τις απόψεις και τις θεωρίες τους τα τελευταία χρόνια; 

Όπως βλέπεις δεν χρησιμοποίησα κανένα άλλο πολιτικό σχόλιο περί αριστεράς, δεξιάς, άκρων, νέας τάξης πραγμάτων, κλπ κλπ… 😛 

Ο χαρακτήρας και οι πράξεις ενός ανθρώπου είναι για εμένα πολύ πιο ψηλά από τις όποιες άλλες ικανότητες μπορεί να έχει. 

• Like 1
  • Thanks 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
22 minutes ago, billdanos said:

από έναν εκατομμυριούχο

Ντροπή σου ύπουλε...

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, apostolis81 said:

Οταν απαντησεις αυτο που σε ρώτησα πρωτος, θα κατσω να ασχοληθω και να συλλεξω οτι post υπαρχει υπερ των δημοκρατικων και της ''λασπης'' απο τα σοβαρα δυτικα ΜΜΕ που αναφερεις (που προφανως αν ειχες ασχοληθει θα γνωριζες, CNN, CBS NEWS, BBC, EURONEWS, REUTERS).

Εφοσον ομως δεν το κανεις και δεν απαντάς και προσπαθεις να κανεις αντιστροφη της ερωτησης μου, σημαινει οτι απλα δεν εχεις να πεις κατι. Προσεξε οφειλεις να το κανεις διοτι εσυ σχολιασες στοχευμενα αυτο που εγραψα οκ? Οτιδηποτε αλλο λες, ειναι απλα κωλυσιεργεία στην ελλειψη ενημερωσης σου, οποτε δεν μπορω να κανω κατι να σε βοηθησω.

Υποστήριξες ότι τα δυτικά ΜΜΕ μπήκαν σε διαδικασία εκτόξευσης λάσπης, την οποία συνεχίζουν ακόμα και τώρα.

Κανένα έγκυρο ειδησεογραφικό ΜΜΕ δεν έκανε κάτι τέτοιο, όσο και να ψάξεις δεν θα βρείς, οπότε η δική μου άποψη είναι ότι πιθανότατα βασίζεσαι σε φυλλάδες που παράγουν παραπληροφόρηση, όπως το Χ. Μόνο αυτή η εξήγηση υπάρχει, διότι η άλλη είναι να βγάζεις ιστορίες από το μυαλό σου, που δεν το πιστεύω.

Από πλευράς μου, γνωρίζω για ένα τουλάχιστον ελληνικό γνωστό site ερευνητικής δημοσιογραφίας, με άμεση πρόσβαση στον Λευκό Οίκο, όπου στην προεκλογική φάση ήταν πύρ και μανία εναντίον του Τραμπ, και τώρα άλλαξε τελείως ύφος, ενώ παράλληλα απενεργοποίησε τα σχόλια, διότι η σελίδα έτρωγε τρελό κράξιμο από τους χρήστες, ακριβώς λόγω της αλλαγής του ύφους από την ημέρα των αποτελεσμάτων και μετά. Δεν μιλάμε όμως για εκτόξευση λάσπης, αλλά κωλοτούμπα ώς προς το ύφος της. Και υπάρχει λόγος για την κωλοτούμπα, δεν είναι τυχαίο.

Ο δημοσιογράφος θέλει να συνεχίσει να του επιτρέπουν την είσοδο στον Λευκό Οίκο.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, billdanos said:

Ταυτόχρονα σαν άνθρωπος έχει ορισμένες καταδίκες στην πλάτη του και μάλιστα αρκετές από αυτές είναι σοβαρές και ακόμη εκκρεμούν  οι διαδικασίες. Τις οποίες διαδικασίες θα τις προσπεράσει σαν πρόεδρος, βάζοντας χέρι στη δικαστική λειτουργία και άλλους θεσμούς. Φαντάζομαι πως αυτό είναι για εσένα η έννοια της Δημοκρατίας και της δικαιοσύνης;  Η «αλήθεια εκεί έξω» θα εκφραστεί από έναν εκατομμυριούχο που φέρεται σε γυναίκες και ανθρώπους σα να είναι κτήμα του ή σκουπίδια που πρέπει να υποκύπτουν στη δύναμη του;

Να συνεχίσω και με τους συνεργάτες που έχει επιλέξει έως τώρα αναλύοντας τη δράση τους, τις απόψεις και τις θεωρίες τους τα τελευταία χρόνια; 

Όπως βλέπεις δεν χρησιμοποίησα κανένα άλλο πολιτικό σχόλιο περί αριστεράς, δεξιάς, άκρων, νέας τάξης πραγμάτων, κλπ κλπ… 😛 

Ο χαρακτήρας και οι πράξεις ενός ανθρώπου είναι για εμένα πολύ πιο ψηλά από τις όποιες άλλες ικανότητες μπορεί να έχει. 

Καταδίκες από το σύστημα διαφθοράς της αριστεράς που προσπάθησε να τον δολοφονήσει αφού πρώτα προσπάθησαν να τον αποδομήσουν με νομικά τερτίπια και δεν τα κατάφεραν.

Και πότε έπιασε την αριστερά το συναίσθημα για κακή συμπεριφορά που μήνες έσβηναν σχόλια για την οικογένεια Biden και πιο μπροστά για την Χίλαρυ?

Ένα από τα πολλά π.χ. που προσπάθησαν να βγάλουν εκτός τον Τραμπ ήταν γιατί είχε έγγραφα που σαν πρόεδρος είχε δικαίωμα να έχει, έκαναν γαργάρα ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο με έγγραφα που είχε ο Biden από όταν ήταν Vice President και δεν είχε δικαίωμα να έχει.

...γι' αυτήν την "δικαιοσύνη" μιλάμε?

~~

Και μην πας την κουβέντα εκεί που δεν σε συμφέρει, γιατί αν μιλάμε για "κατηγορίες για βιασμούς" στην μεριά του Τραμπ, εγώ θα σου πω για παιδοφιλία μέσα στα σχολεία και θα μου πετάξεις "ΈχΕι ΚαΝοΝεΣ τΟ InSoMnIa".

Ο τραμπ προστατεύει τον θεσμό της οικογένειας, τα παιδιά, τους νομοταγείς πολίτες και τους νόμιμους μετανάστες.

Edit: μπορείτε μεταξύ σας να κάνετε likes και ότι δεν σας αρέσει να βάζετε χαμογελάκι σαν να είπαμε κάτι αστείο. Και όταν δεν συμφέρει να σβήνοται σχόλια.

Η πραγματικότητα εξακολουθεί να είναι μία και ο κόσμος την βλέπει, είτε την βλέπετε εσείς είτε όχι.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 3
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε

Καταδίκες από το σύστημα διαφθοράς της αριστεράς που προσπάθησε να τον δολοφονήσει αφού πρώτα προσπάθησαν να τον αποδομήσουν με νομικά τερτίπια και δεν τα κατάφεραν.

Και πότε έπιασε την αριστερά το συναίσθημα για κακή συμπεριφορά που μήνες έσβηναν σχόλια για την οικογένεια Biden και πιο μπροστά για την Χίλαρυ?

Προσπάθησαν να τον βγάλουν εκτός γιατί είχε έγγραφα που σαν πρόεδρος είχε δικαίωμα να έχει και έκαναν γαργάρα ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο με έγγραφα που είχε ο Biden από όταν ήταν Vice President και δεν είχε δικαίωμα.

Γελάνε και τα πλακάκια με την παραπληροφόρηση που μας προσφέρεις απλόχερα…

Για την ιστορία, τα κίνητρα του δράστη δεν τα ξέρουμε…

Το μόνο που ξέρουμε όμως είναι ότι ήταν εγγεγραμμένος ρεπουμπλικάνος, είχε λατρεία για τα όπλα και εκτός από την περιοδεία του Τραμπ έψαχνε και την περιοδεία του Μπάιντεν…

Όσο και να νομίζεις ότι θα επικρατήσει το αφήγημα της παραπληροφόρησης τόσο θα εντείνεις την τάση σου σε συνομοσιολογικες θεωρίες…

Δεν είναι τυχαίο που και ο ίδιος ο Τραμπ υποβάθμισε την σημαντικότητα της πράξης αυτής, βλέποντας ότι μπορεί να του γυρίσει και μπούμερανγκ…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
40 minutes ago, Diavolos666 said:

Ένα από τα πολλά π.χ. που προσπάθησαν να βγάλουν εκτός τον Τραμπ ήταν γιατί είχε έγγραφα που σαν πρόεδρος είχε δικαίωμα να έχει, έκαναν γαργάρα ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο με έγγραφα που είχε ο Biden από όταν ήταν Vice President και δεν είχε δικαίωμα να έχει.

~~

Και μην πας την κουβέντα εκεί που δεν σε συμφέρει, γιατί αν μιλάμε για "κατηγορίες για βιασμούς" στην μεριά του Τραμπ, εγώ θα σου πω για παιδοφιλία μέσα στα σχολεία και θα μου πετάξεις "ΈχΕι ΚαΝοΝεΣ τΟ InSoMnIa".

Ο τραμπ προστατεύει τον θεσμό της οικογένειας, τα παιδιά, τους νομοταγείς πολίτες και τους νόμιμους μετανάστες.

Edit: μπορείτε μεταξύ σας να κάνετε likes και ότι δεν σας αρέσει να βάζετε χαμογελάκι σαν να είπαμε κάτι αστείο. Και όταν δεν συμφέρει να σβήνοται σχόλια.

Η πραγματικότητα εξακολουθεί να είναι μία και ο κόσμος την βλέπει, είτε την βλέπετε εσείς είτε όχι.

Λες τις ιδιες μπούρδες που σου σερβίρει το απέναντι «σύστημα» από αυτό που κατηγορείς. Και συνεχίζεις να χώνεις στην κουβέντα αριστερούς και δεξιούς ενώ σου τόνισα πως δεν μπορούμε να κάνουμε εδώ μέσα αυτή τη συζήτηση (δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία).

Το ίνδαλμα σου δεν αποπειράθηκε κανένα σύστημα να το δολοφονήσει. Ένας ψυχακιας που είχε πρόσβαση σε όπλα (όπως επιθυμεί και ο Ντόναλντ), αποφάσισε να τον πυροβολήσει. Αντίστοιχους τέτοιους έβλεπες συχνά να τον χειροκροτούν στις συγκεντρώσεις του ή να προσπαθούν να μπουκάρουν στο Καπιτώλιο πριν μερικά χρόνια.

Πιστεύεις τυφλά σε θεωρίες που σε βολεύουν και που δεν έχουν απολύτως καμία λογική. Απλά βολεύουν το όλο αφήγημα ώστε να χρυσώσεις το χάπι. Απαξιώνεις θεσμούς και δημοκρατικές διαδικασίες βάζοντας στη μέση συνομωσίες και άλλες σαχλαμάρες… Και ταυτόχρονα καμαρώνεις που κάποιος με τεράστια εξουσία θα τα φέρει όλα στα μέτρα του για να σώσει πρώτα το τομάρι του και στη συνέχεια όλους τους εκλεκτούς του που συγκεντρώνουν δισεκατομμύρια. Βρες το λάθος! 

Και επειδή δεν μπορώ να κάνω περισσότερη συζήτηση σε αυτό το κλίμα, θα το κλείσω λέγοντας απλά πως είτε σας αρέσει είτε όχι ο κόσμος αλλάζει όπως άλλαζε ανέκαθεν και αυτό δεν μπορεί να το σταματήσει κανείς. Δημιουργούνται κατά καιρούς διάφορες καταστάσεις που διαταράσσουν ή καθυστερούν αυτές τις αλλαγές, αλλά σε βάθος χρόνου όλα ισορροπούν. Ο πλανήτης αλλάζει, τα σύνορα αλλάζουν, οι κοινωνίες αλλάζουν, οι άνθρωποι αλλάζουν. Ρομαντικό ε; 😛 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεωρίες συνομωσίας:

Mελέτη αποκαλύπτει πιθανή μεροληψία του αλγορίθμου του X υπέρ του Musk

Μια "μελέτη" από κάποιον που στανταράκι δεν συμπαθεί τον Elon Musk και αναφέρει και "πιθανή" μεροληψία.

Περί συνωμοσίας... κωλοκυθόπιτα!

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε

Θεωρίες συνομωσίας:

Μια "μελέτη" από κάποιον που στανταράκι δεν συμπαθεί τον Elon Musk και αναφέρει και "πιθανή" μεροληψία.

Το ξέρεις ότι η διαφορά ενός συνομοσιολολόγου και ενός σκεπτόμενου ανθρώπου είναι ότι δεν θα θα παραβλέψει ούτε θα βάλει σε “ ” την λέξη πιθανόν

Πχ  Mελέτη αποκαλύπτει πιθανή μεροληψία του αλγορίθμου του X υπέρ του Musk vs το σύστημα διαφθοράς της αριστεράς που προσπάθησε να τον δολοφονήσει αφού πρώτα προσπάθησαν να τον αποδομήσουν με νομικά τερτίπι…

• Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, Diavolos666 said:

Θεωρίες συνομωσίας:

Η μεγαλύτερη ζημιά που κάνετε είναι η απαξίωση κάθε επιστημονικής θεωρίας και ανάλυσης. Και μαζί με αυτά παίρνει η μπάλα σοβαρούς και μορφωμένους επιστήμονες τους οποίους δεν έχετε καταλάβει πως τους χρειάζεστε ώστε να επιβιώνετε και να αναπτύσσεστε. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...