Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι τενεκέδες woke 'DEM' είναι από πίσω.

Το φυσάνε και θα κάνει 4 χρόνια να κρυώσει. 🤣🤣🤣

• Like 1
  • Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Trump δεν βγηκε ουτε απο τα λεφτα του Musk ουτε απο τις εξαιρετικες ικανοτητες του μια χαρα εκαναν ενα σωρο μαλακιες στην προεκλογικη εκστρατεια αλλα απο την ανικανοτητα της Καμαλα που αν και χαλασε πολυ περισσοτερα στην καμπανια της(μπηκε και μεσα στο τελος) εκανε τοσα λαθη που θα επρεπε να γραψει ενα βιβλιο "πως να χασετε τις εκλογες απο εναν σχεδον πολιτικα τελειωμενο" να γινει best seller...

Τροφη για σκεψη...

Επεξ/σία από ScorpioX777
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μελέτη αποκαλύπτει πιθανή αμεροληψια του αλγορίθμου του insomnia κατά του Musk. 

Eχει γυρίσει την μπιφτέκα η NYT, η W.Post, η Telegraph..... μέχρι και στο CNN ακούγονται φωνές λογικής. Εχει γίνει της κωλοτουμπας το καγκελο και απο κυβερνητικά στελέχη..... καταλαβαίνω οτι όταν κάτι αλλάζει στο Μουρικα θέλει κάποιο χρόνο μέχρι να φτάσει και να υιοθετηθεί στο ελλάντα. 

Παντως αν θέλετε βάλτε και καμιά είδηση με το ρεκόρ νέων χρηστών την ημέρα των εκλογών. Μέχρι και το κόκκινο ertnews το ανέβασε.....

Επεξ/σία από Lotof
  • Like 1
Δημοσ.

Εδώ όλα τα δυτικά ΜΜΕ προμόταραν μανιωδώς τους Δημοκρατικούς, και τώρα που έχασαν προσπαθούν ακόμα να ρίξουν λάσπη, οτι ναναι...

• Like 1
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Lotof said:

Μελέτη αποκαλύπτει πιθανή αμεροληψια του αλγορίθμου του insomnia κατά του Musk. 

Eχει γυρίσει την μπιφτέκα η NYT, η W.Post, η Telegraph..... μέχρι και στο CNN ακούγονται φωνές λογικής. Εχει γίνει της κωλοτουμπας το καγκελο και απο κυβερνητικά στελέχη..... καταλαβαίνω οτι όταν κάτι αλλάζει στο Μουρικα θέλει κάποιο χρόνο μέχρι να φτάσει και να υιοθετηθεί στο ελλάντα. 

Παντως αν θέλετε βάλτε και καμιά είδηση με το ρεκόρ νέων χρηστών την ημέρα των εκλογών. Μέχρι και το κόκκινο ertnews το ανέβασε.....

Σε εμπνέει ο Ντόναλντ και η παρέα του? Πρότυπα κι έτσι? (πρόσεξε: δεν το πιάνω καν από την πολιτική του πλευρά. Στα πρόσωπα και τους χαρακτήρες αναφέρομαι).

Ελπίζω όλα τα μέσα που έχεις αναφέρει να συνεχίσουν να σχολιάζουν όσα θα ακολουθήσουν τα επόμενα 4 χρόνια (εκτός κι αν πεθάνει στην ηλικία που είναι με τόσα μπέργκερ), μόνο και μόνο για να καταγραφούν στην ιστορία και να τα βλέπουν οι επόμενες γενιές... :) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 minutes ago, apostolis81 said:

Εδώ όλα τα δυτικά ΜΜΕ προμόταραν μανιωδώς τους Δημοκρατικούς, και τώρα που έχασαν προσπαθούν ακόμα να ρίξουν λάσπη, οτι ναναι...

Δεν θα το έλεγα. Έχω δεί τρελές κωλοτούμπες.

Όμως το επιτελείο που στήνει ο νέος Πρόεδρος έχει προβλήματα. Υπάρχουν άτομα για τα οποία εκρεμούν υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Επεξ/σία από panther_512
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ουυυυ, "έρευνα"... Η οποία απλά λέει ότι η δημοσιότητα των ρεπουμπλικανών μετά από ένα σημείο και μετά αυξήθηκε παραπάνω από των μέσων χρηστών. Μήπως έχει να κάνει και με το ότι οι Ρεπουμπλικανοί πήγαιναν όλοι στα πιο διάσημα podcasts που έχουν κυρίως νέους ως κοινό; Και πολλά άλλα... Λέω τώρα...

Διάβασα έρευνα και λέω, κοίτα, θα έχουν πάει στον open source algorithm του Χ και θα έχουν βρεί την αλλαγή στον κώδικα και την μεροληψία. Αλλά όχι... that would be too easy. Ας κάνουμε μια έρευνα για να βρούμε μεροληψία μέσω αποτελεσμάτων στο μόνο social media που έχει open source code... 

Επεξ/σία από Babis_allos
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, billdanos said:

Σε εμπνέει ο Ντόναλντ και η παρέα του? Πρότυπα κι έτσι? (πρόσεξε: δεν το πιάνω καν από την πολιτική του πλευρά. Στα πρόσωπα και τους χαρακτήρες αναφέρομαι).

Ελπίζω όλα τα μέσα που έχεις αναφέρει να συνεχίσουν να σχολιάζουν όσα θα ακολουθήσουν τα επόμενα 4 χρόνια (εκτός κι αν πεθάνει στην ηλικία που είναι με τόσα μπέργκερ), μόνο και μόνο για να καταγραφούν στην ιστορία και να τα βλέπουν οι επόμενες γενιές... :) 

Οσο και αν σου φανεί περίεργο είμαι παραδοσιακά democrat πριν όμως το κόμμα καταληφθεί από την ακροαριστερή πτέρυγα. Το βαθύ κράτος θα συνεχίσει να χαράζει σταθερά την δίκη του στρατηγική ανεξαρτήτως κυβερνητικών προσώπων . Οπότε δεν έχει νόημα να μπαίνουμε σε Vs dems vs republican. Γεωπολιτικά δεν πρόκειται ν αλλάξει τίποτα. Απλα τώρα τα real economics θα μετατοπιστούν από ESG / climate change  στην βαριά βιομηχανία. Το μόνο ενδιαφέρον για εμένα στην εκλογή trump είναι τα meme και το cope της τυραννίας της μειοψηφίας 😉….. δεν το λέω εγώ…. ο ΠΘ το δήλωσε πριν μερικές ημέρες. 

Φίλτατε μόνο το συμφέρον της χώρας μου με ενδιαφέρει προσωπικά. Αυτό που θέλω απλά να τονίσω είναι ότι έχετε ένα γαματο site με γαματους mod. Είναι πολύ low iq το συγκεκριμένο άρθρο. Δεν έπρεπε καν ν ανέβει. Δηλαδή πόσο ακόμα  9 στις 10 ειδήσεις να είναι κράξιμο για musk. Αν πιστεύετε ότι αυτό το πράγμα συμβάλει στο traffic του site τι να πω πάω πάσο. Εγω κουράστηκα!

Και για να πάμε σε κάτι πιο σοβαρό. Τι θα γίνει με το cellular; Θέλω να πάω σε AW series 10 :P

Επεξ/σία από Lotof
  • Like 2
Δημοσ.
13 minutes ago, Lotof said:

Το βαθύ κράτος θα συνεχίσει να χαράζει σταθερά την δίκη του στρατηγική ανεξαρτήτως κυβερνητικών προσώπων . Οπότε δεν έχει νόημα να μπαίνουμε σε Vs dems vs republican. Γεωπολιτικά δεν πρόκειται ν αλλάξει τίποτα. Απλα τώρα τα real economics θα μετατοπιστούν από ESG / climate change  στην βαριά βιομηχανία. Το μόνο ενδιαφέρον για εμένα στην εκλογή trump είναι τα meme και το cope της τυραννίας της μειοψηφίας 😉….. δεν το λέω εγώ…. ο ΠΘ το δήλωσε πριν μερικές ημέρες. 

100% true.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panther_512 είπε

Δεν θα το έλεγα. Έχω δεί τρελές κωλοτούμπες.

Όμως το επιτελείο που στήνει ο νέος Πρόεδρος έχει προβλήματα. Υπάρχουν άτομα για τα οποία εκρεμούν υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Μαλλον δεν παρακολουθούσες πολυ τα δυτικα ΜΜΕ,

Ποιά είναι τα άτομα αυτά; ανέφερε την πηγή με τα ονόματα αυτων που λες να δουμε τι ισχυει και τι όχι και να δούμε σε τη θέση ειναι με τον Τράμπ. Υποθέτω οτι είναι και αυτο ράδιο αρβύλα όπως και η λάσπη που εριχναν τόσους μήνες.

Αναμένω πηγές και στοιχεία, καλή σου μέρα.

• Super Moderators
Δημοσ.
49 minutes ago, Lotof said:

Οσο και αν σου φανεί περίεργο είμαι παραδοσιακά democrat πριν όμως το κόμμα καταληφθεί από την ακροαριστερή πτέρυγα. Το βαθύ κράτος θα συνεχίσει να χαράζει σταθερά την δίκη του στρατηγική ανεξαρτήτως κυβερνητικών προσώπων . Οπότε δεν έχει νόημα να μπαίνουμε σε Vs dems vs republican. Γεωπολιτικά δεν πρόκειται ν αλλάξει τίποτα. Απλα τώρα τα real economics θα μετατοπιστούν από ESG / climate change  στην βαριά βιομηχανία. Το μόνο ενδιαφέρον για εμένα στην εκλογή trump είναι τα meme και το cope της τυραννίας της μειοψηφίας 😉….. δεν το λέω εγώ…. ο ΠΘ το δήλωσε πριν μερικές ημέρες. 

Φίλτατε μόνο το συμφέρον της χώρας μου με ενδιαφέρει προσωπικά. Αυτό που θέλω απλά να τονίσω είναι ότι έχετε ένα γαματο site με γαματους mod. Είναι πολύ low iq το συγκεκριμένο άρθρο. Δεν έπρεπε καν ν ανέβει. Δηλαδή πόσο ακόμα  9 στις 10 ειδήσεις να είναι κράξιμο για musk. Αν πιστεύετε ότι αυτό το πράγμα συμβάλει στο traffic του site τι να πω πάω πάσο. Εγω κουράστηκα!

Και για να πάμε σε κάτι πιο σοβαρό. Τι θα γίνει με το cellular; Θέλω να πάω σε AW series 10 :P

Όπως σου είπα δεν το αγγίζω καθόλου από την πολιτική του πλευρά. Προσπαθώ απλά να καταλάβω πως γίνεται τα άτομα αυτά να έχουν φανατικό κοινό ενώ υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται σαν γραφικοί, ασταθείς και επικίνδυνοι σε πολλές περιπτώσεις. Το πρόβλημά μου δεν έχει να κάνει με χαζές θεωρίες περί woke ατζέντας κλπ αλλά για τα υπόλοιπα πολύ πιο σοβαρά θέματα όπως η δημόσια υγεία, το περιβάλλον, τα δικαιώματα, η διαφάνεια, κλπ κλπ κλπ...

Spoiler

Μέχρι τον Απρίλιο θα έχεις Cellular στο watch. 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, apostolis81 said:

Αναμένω πηγές και στοιχεία, καλή σου μέρα.

Μόλις δώσεις links και στοιχεία των ΜΜΕ που ρίχνουν λάσπη. Τί ποστάραν πρίν, και τί ποστάρουν τώρα.

Παρακαλώ για επώνυμα σοβαρά ΜΜΕ (CNN, CBS NEWS, BBC, EURONEWS, REUTERS), και όχι φυλλάδες τύπου Daily mail κλπ.

Καλό μεσημέρι.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Μόλις δώσεις links και στοιχεία των ΜΜΕ που ρίχνουν λάσπη. Τί ποστάραν πρίν, και τί ποστάρουν τώρα.

Παρακαλώ για επώνυμα σοβαρά ΜΜΕ (CNN, CBS NEWS, BBC, EURONEWS, REUTERS), και όχι φυλλάδες τύπου Daily mail κλπ.

Καλό μεσημέρι.

Οταν απαντησεις αυτο που σε ρώτησα πρωτος, θα κατσω να ασχοληθω και να συλλεξω οτι post υπαρχει υπερ των δημοκρατικων και της ''λασπης'' απο τα σοβαρα δυτικα ΜΜΕ που αναφερεις (που προφανως αν ειχες ασχοληθει θα γνωριζες, CNN, CBS NEWS, BBC, EURONEWS, REUTERS).

Εφοσον ομως δεν το κανεις και δεν απαντάς και προσπαθεις να κανεις αντιστροφη της ερωτησης μου, σημαινει οτι απλα δεν εχεις να πεις κατι. Προσεξε οφειλεις να το κανεις διοτι εσυ σχολιασες στοχευμενα αυτο που εγραψα οκ? Οτιδηποτε αλλο λες, ειναι απλα κωλυσιεργεία στην ελλειψη ενημερωσης σου, οποτε δεν μπορω να κανω κατι να σε βοηθησω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, apostolis81 είπε

Οταν απαντησεις αυτο που σε ρώτησα πρωτος, θα κατσω να ασχοληθω και να συλλεξω οτι post υπαρχει υπερ των δημοκρατικων και της ''λασπης'' απο τα σοβαρα δυτικα ΜΜΕ που αναφερεις (που προφανως αν ειχες ασχοληθει θα γνωριζες, CNN, CBS NEWS, BBC, EURONEWS, REUTERS).

Εφοσον ομως δεν το κανεις και δεν απαντάς και προσπαθεις να κανεις αντιστροφη της ερωτησης μου, σημαινει οτι απλα δεν εχεις να πεις κατι. Προσεξε οφειλεις να το κανεις διοτι εσυ σχολιασες στοχευμενα αυτο που εγραψα οκ? Οτιδηποτε αλλο λες, ειναι απλα κωλυσιεργεία στην ελλειψη ενημερωσης σου, οποτε δεν μπορω να κανω κατι να σε βοηθησω.

Μήπως, λέω εγώ τώρα, να μας έγραφες και να μας αποδείκνυες ποια είναι η “λάσπη” που ρίχνουν τα δυτικά μέσα αντί να κρύβεσαι πίσω από λαϊκίστικες κορώνες και γενικολογίες…

Επεξ/σία από AtiX
  • Super Moderators
Δημοσ.

Να τονίσω για άλλη μια φορά πως το insomnia έχει κάποιους κανόνες τους οποίους και γνωρίζετε πολύ καλά. Καταλαβαίνω πως ένα τέτοιο θέμα δεν θα μπορούσε να είναι εντελώς άσχετο με πολιτικές συζητήσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να το δείτε σαν μια ευκαιρία για να παρακάμψετε μέχρι τέλους τους κανόνες.

Υπάρχουν άλλες πλατφόρμες και σελίδες για να ποστάρετε αυτά που θέλετε χωρίς κανένα θέμα και να "σφαχτείτε" ελεύθερα! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...