Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, billdanos said:

Η μεγαλύτερη ζημιά που κάνετε είναι η απαξίωση κάθε επιστημονικής θεωρίας και ανάλυσης. Και μαζί με αυτά παίρνει η μπάλα σοβαρούς και μορφωμένους επιστήμονες τους οποίους δεν έχετε καταλάβει πως τους χρειάζεστε ώστε να επιβιώνετε και να αναπτύσσεστε. 

Η μεγαλύτερη ζημιά είναι που βάζετε το "επιστημονική" σε κάθε τι που βγάζει οποιοσδήποτε από το μυαλό του.

Όλα είναι science στην μεριά σας.

Πάλι αν μιλήσεις για βιολογία, ή στατιστικά ή κοινή λογική σε κράζουν ως <insert woke term>φοβικό!

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Haha 2
  • Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Diavolos666 είπε

Η μεγαλύτερη ζημιά είναι που βάζετε το "επιστημονική" σε κάθε τι που βγάζει οποιοσδήποτε από το μυαλό του.

Όλα είναι science στην μεριά σας.

Πάλι αν μιλήσεις για βιολογία, ή στατιστικά ή κοινή λογική σε κράζουν ως <insert woke term>φοβικό!

Βρε Diavolos666, μη πλανεύεις τον κόσμο 😛 

Το πρόβλημα είναι να μην μπορεί κάποιος να δει πολύπλευρα ένα θέμα και να υποστηρίζει φανατικά μόνο την μία πλευρά, ειδικά όταν βρίσκεται σε θέση τέτοια που μπορεί να ευνοήσει κάποιους και να βλάψει τους περισσότερους, όπως πχ ένας Τρόμπας στην κορυφή μιας πχ υπερδύναμης. Πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν οι φανατικοί της κάθε πλευράς και πάντα θα ακούγονται όλοι μέσα στα πλαίσια μιας Δημοκρατίας όπως και θα έχουν τις ευκαιρίες τους, το θέμα είναι τί γίνεται με αυτούς τους φανατικούς που επιθυμούν την κατάλυση της Δημοκρατίας γιατί πιστεύουν σε Απολυταρχικές λογικές, τι θα γίνει σε αυτή την περίπτωση θα καταλήξουμε πχ Βόρειος Κορέα ή κάποια Απολυταρχική Χούντα επιστρέφοντας πίσω σε εποχές όπου βασίλευαν οι προκαταλήψεις , η παράνοια και ο σκοταδισμός της σκέψης; Ας σοβαρευτούμε λίγο....

Η επιστημονική λογική δεν βασίζεται ποτέ στην απολυτότητα, ούτε και σε ψυχρούς αριθμούς, δεν είναι ούτε μαύρη, ούτε άσπρη ούτε γκρι, περιέχει ολόκληρη την παλέτα των χρωμάτων, είναι πολυεπίπεδη και συνεχώς εξελίσσεται, αρκεί κάποιος να προσπαθήσει να δει μέσα από το πρίσμα των άλλων και θα τα καταφέρει να την κατανοήσει.

Η απολυτότητα ευνοεί μόνο τους μονόφθαλμους ώστε να βασιλεύουν στους τυφλούς, ευτυχώς η επιστήμη βλέπει με περισσότερα μάτια!

Όσον αφορά την διαφορά της Λογικής από την Κοινή Λογική η ουσιαστική λέξη που τις διαφοροποιεί είναι το "κοινή", σαν να λέμε άλλο τα μάτια του Οδυσσέα και άλλο το μάτι του Κύκλωπα.

15 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

Ο Trump δεν βγηκε ουτε απο τα λεφτα του Musk ουτε απο τις εξαιρετικες ικανοτητες του μια χαρα εκαναν ενα σωρο μαλακιες στην προεκλογικη εκστρατεια αλλα απο την ανικανοτητα της Καμαλα που αν και χαλασε πολυ περισσοτερα στην καμπανια της(μπηκε και μεσα στο τελος) εκανε τοσα λαθη που θα επρεπε να γραψει ενα βιβλιο "πως να χασετε τις εκλογες απο εναν σχεδον πολιτικα τελειωμενο" να γινει best seller...

Τροφη για σκεψη...

Εδώ τα κατάφερε αυτή η "ιδιοφυία" με το "λεφτά υπάρχουν", ο Τρόμπας δεν θα τα κατάφερνε που είχε στο πλευρό του εκείνον με τα σχεδόν περισσότερα στο κόσμο και που τα μοίραζε απλόχερα για να κάνει την "δουλειά" του; Ας αφήσουμε τις "ιδεολογίες" στην άκρη γενικότερα γιατί στην τελική ο Βενιαμίν κερδίζει στο τέλος και με πρώτους και καλύτερους να τον ακολουθούν όλους τους φανατικούς της κάθε πλευράς που αλλάζουν την "σημαία" τους πολύ εύκολα για να τον "υποδεχτούν"!

Επεξ/σία από Ne0n
Δημοσ.

Πάντως με την εκλογή Trump φάνηκε ποσο αναξιόπιστοι και κωλοτούμπες ειναι οι δικοί μας πολιτικοι. Αλλα λέγανε πριν 8 μήνες με το γαμο των ομοφυλόφιλων, λέγοντας οτι οποιος ειναι εναντίον ειναι φασίστας και αλλα σήμερα, λεγοντας οτι οι μειονότητες δεν μπορουν να λενε φασίστα οποιον λέει την γνώμη του. Οπως και στον πολεμο στην ουκρανία, παλι κωλοτουμπα εκει.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Πάντως με την εκλογή Trump φάνηκε ποσο αναξιόπιστοι και κωλοτούμπες ειναι οι δικοί μας πολιτικοι. Αλλα λέγανε πριν 8 μήνες με το γαμο των ομοφυλόφιλων, λέγοντας οτι οποιος ειναι εναντίον ειναι φασίστας και αλλα σήμερα, λεγοντας οτι οι μειονότητες δεν μπορουν να λενε φασίστα οποιον λέει την γνώμη του. Οπως και στον πολεμο στην ουκρανία, παλι κωλοτουμπα εκει.

Πολύ εύστοχη παρατήρηση 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, panther_512 είπε

Υποστήριξες ότι τα δυτικά ΜΜΕ μπήκαν σε διαδικασία εκτόξευσης λάσπης, την οποία συνεχίζουν ακόμα και τώρα.

Δεν διαφωνω με αυτό που λες, απλα στη ''λάθος'' λέξη που χρησιμοποίησα (λάσπη) νομίζω ταιριάζει καλύτερα η φράση ''δημιουργία αρνητικής εικόνας''.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Δεν ειναι ακριβως κωλοτουμπα τα παραγματα με τον καιρο ισορροπουν οπως λεει και ο αγαπητος billdanos...:P

Απλα οταν εχουν γινει υπερβολες σε κατι η ισορροπια επερχεται με λιγο ακομψο τροπο(δεν λεω βιαιο μην πληγωθουν οι ευαισθητες ψυχες του φορουμ).

Απο τον γεναρη πρωτα στην Αμερικη και μετα εδω τα πραγματα δεν θα ειναι ιδια..

• Super Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, ScorpioX777 said:

Δεν ειναι ακριβως κωλοτουμπα τα παραγματα με τον καιρο ισορροπουν οπως λεει και ο αγαπητος billdanos...:P

Απλα οταν εχουν γινει υπερβολες σε κατι η ισορροπια επερχεται με λιγο ακομψο τροπο(δεν λεω βιαιο μην πληγωθουν οι ευαισθητες ψυχες του φορουμ).

Απο τον γεναρη πρωτα στην Αμερικη και μετα εδω τα πραγματα δεν θα ειναι ιδια..

Το βλέπεις από τη λάθος πλευρά...

Το να "καίγεται" η κοινωνία μας σχετικά με το αν θα παντρευτεί ο Γιαννης με τον Γιώργο και η Μαρία με την Αννα, το λες και κατάντια. Αν και προσωπικά πιστεύω πως όλα αυτά τα θέματα είναι κάτι σαν το "ναρκωτικό" της κοινωνίας κάθε φορά ώστε να ξεχνιέται από τα υπόλοιπα σοβαρά και τραγικά που συμβαίνουν γύρω της. 😕 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελπίζω η εκλογή Τραμπ να αφυπνίσει τους γραφειοκράτες της ΕΕ και να ακολουθήσει την δική της πορεία (η ΕΕ). Είναι οριακά 3η οικονομική δύναμη στον πλανήτη (ΑΕΠ) και φέρεται ως γιουσουφάκι των ΗΠΑμερικανών. Λίγη κοινή λογική και κυρίως λίγη αξιοπρέπεια Γαλλογερμανοί. 

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, billdanos είπε

Το βλέπεις από τη λάθος πλευρά...

Το να "καίγεται" η κοινωνία μας σχετικά με το αν θα παντρευτεί ο Γιαννης με τον Γιώργο και η Μαρία με την Αννα, το λες και κατάντια. Αν και προσωπικά πιστεύω πως όλα αυτά τα θέματα είναι κάτι σαν το "ναρκωτικό" της κοινωνίας κάθε φορά ώστε να ξεχνιέται από τα υπόλοιπα σοβαρά και τραγικά που συμβαίνουν γύρω της. 😕 

Και εσυ βλεπεις την καταντια απο λαθος πλευρα, το καλο ομως ειναι οτι δεν εισαι η πλειοψηφια...:P

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, ScorpioX777 said:

Και εσυ βλεπεις την καταντια απο λαθος πλευρα, το καλο ομως ειναι οτι δεν εισαι η πλειοψηφια...:P

Αν και νομίζεις πως είμαι στη μειοψηφία μιας και εκλαμβάνετε την αδιαφορία του κόσμου σαν δικό σας μέρος, αυτό γενικότερα κάνει την όλη κατάσταση ακόμη πιο στενάχωρη. Με την έννοια πως μετά από τόσες χιλιάδες χρόνια εξέλιξης, μόρφωσης και ανάπτυξης, ασχολούμαστε σαν κοινωνίες ακόμη με την κατσίκα του γείτονα παραβλέποντας μεγαλύτερες άλλες χοντράδες που συμβαίνουν γύρω μας. Συζητάμε ακόμη για ανθρώπινα δικαιώματα, μιλάμε για «λαθραίους» ανθρώπους, δικαιολογούμε βασανιστήρια και προσβολές και διάφορα άλλα «χαριτωμένα». 

Αρχίζω να πιστεύω πως όλα αυτά κρύβουν τεράστια καταπίεση που προσπαθεί να παραμείνει θαμμένη με νύχια και με δόντια … :) 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς η έλλειψη γνώσης Ιστορίας οδηγεί σε καταστάσεις επανάληψης των ίδιων γεγονότων και προσωπικοτήτων…

Δεν πειράζει, στην τελική όλοι καταγράφονται και παίρνουν την “θέση” που τους αξίζει…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, billdanos είπε

Αν και νομίζεις πως είμαι στη μειοψηφία μιας και εκλαμβάνετε την αδιαφορία του κόσμου σαν δικό σας μέρος, αυτό γενικότερα κάνει την όλη κατάσταση ακόμη πιο στενάχωρη. Με την έννοια πως μετά από τόσες χιλιάδες χρόνια εξέλιξης, μόρφωσης και ανάπτυξης, ασχολούμαστε σαν κοινωνίες ακόμη με την κατσίκα του γείτονα παραβλέποντας μεγαλύτερες άλλες χοντράδες που συμβαίνουν γύρω μας. Συζητάμε ακόμη για ανθρώπινα δικαιώματα, μιλάμε για «λαθραίους» ανθρώπους, δικαιολογούμε βασανιστήρια και προσβολές και διάφορα άλλα «χαριτωμένα». 

Αρχίζω να πιστεύω πως όλα αυτά κρύβουν τεράστια καταπίεση που προσπαθεί να παραμείνει θαμμένη με νύχια και με δόντια … :) 

Δηλαδη η πλειονοτητα του κοσμου που τα θεωρει εμετικα ειναι καταπιεσμενοι και εσυ εισαι ο ανετος, τι να σου πω εισαι ελευθερος να ακολουθησεις οτι σε ευχαριστει...:)

Επεξ/σία από ScorpioX777
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, ScorpioX777 said:

Δηλαδη η πλειονοτητα του κοσμου που τα θεωρει εμετικα ειναι καταπιεσμενη και εσυ εισαι ο ανετος, τι να σου πω εισαι ελευθερος να ακολουθησεις οτι σε ευχαριστει...:)

Όπως έχω ξαναπεί, και εμένα τα πέδιλα μου προκαλούν αναγούλα αλλά δεν πήρα σβάρνα τους δρόμους φωνάζοντας να απαγορευτούν! Επιπλέον, ενώ τα βλέπω να κυκλοφορούν γύρω μου, δεν μου ήρθε ποτέ η επιθυμία να τα δοκιμάσω, ούτε κόλλησα …πεδιλίτιδα! 😛

Ελπίζω να κατάλαβες το σκεπτικό μου! 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, billdanos είπε

Όπως έχω ξαναπεί, και εμένα τα πέδιλα μου προκαλούν αναγούλα αλλά δεν πήρα σβάρνα τους δρόμους φωνάζοντας να απαγορευτούν! Επιπλέον, ενώ τα βλέπω να κυκλοφορούν γύρω μου, δεν μου ήρθε ποτέ η επιθυμία να τα δοκιμάσω, ούτε κόλλησα …πεδιλίτιδα! 😛

Ελπίζω να κατάλαβες το σκεπτικό μου! 

Λες να μην καταλαβαινω τι πεδιλα αρεσουν στον καθενα, φυσικα και δεν κολλησες...;)

Μηπως το παρακαναμε λιγο Κυριε...:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...