Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, nemesis89 είπε

ναι φυσικά τώρα βγαινουν τετοιες μελέτες για το X...ειδικά μετά τις εκλογές... αλλά αντίστοιχες για το facebook , youtube, κτλ ?? καμία..

Εννοείται εκεί το φιλτράρισμα των ειδήσεων είναι το καλό. Στο Χ τώρα δεν είναι καλός ο αλγόριθμος. Πρέπει να λειτουργεί όπως θέλουν κάποια κέντρα...

• Like 1
Δημοσ.

Εντωμεταξύ βαβά από όλους τους οπαδούς του, η ελευθερία του λόγου και η ανεμπόδιστη πρόσβαση στην είδηση  που διατυμπανίζει ο Elon για την πλατφόρμα του, μόνο τι κάνουν οι άλλοι έχουμε διαβάσει μέχρι στιγμής…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 minutes ago, anonymous999 said:

Παιδιά τι μελέτες και πράσινα άλογα; Τι "υποθέσεις" και ιστορίες; Εδώ και ένα χρόνο είναι γνωστό το author_is_elon στον κώδικα.

Fake news. Δες το πρώτο community note

"If you access the code on github, you can see an specfic warning about this code: "This commit does not belong to any branch on this repository, and may belong to a fork outside of the repository."
So, the code if from someone else who just forked the repository. "

Με άλλα λόγια είναι ένα ξέμπαρκο branch που κάποιος το έκανε fork αλλά δεν είναι στην παραγωγή. Επίσης απο τα σχόλια, φαίνεται πως το έφτιαξε κάποιος για metrics/logging, δεν έχει να κάνει με την λειτουργία του αλγόριθμου.

Αξίζει να πούμε πως όλος ο αλγόριθμος του twitter είναι το github για να δει ο κάθε ένας πως ακριβώς δουλεύει.

Επεξ/σία από fast8
  • Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, The_Judas said:

Πιστεύεις ότι ο μέσος Αμερικανός ζηλεύει το σύστημα υγείας της ευρώπης;  Πράγματι οι υπηρεσίες ακόμη και του ελληνικού ΕΣΥ, στις ΗΠΑ θα κόστιζαν πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Δεν βλέπω όμως να υπάρχει μαζική μετανάστευση προς την Ελλάδα από τις ΗΠΑ... ούτε καν στην Γερμανία ή την Σουηδία.

Αυτό λέει πολλά.

Οι μοναδικοί αμερικάνοι που δεν έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας, είναι αυτοί που δεν πληρώνουν καμία ασφάλιση (από επιλογή τους δεν είναι υποχρεωτική).

Δεν υπάρχει δωρεάν δημόσια υγεία, αυτό δεν μπορούμε να καταλάβουμε εδώ πέρα. Την έχεις πληρώσει την δημόσια υγεία δεκαπλάσια.

Εδώ στην Ελλάδα έχουν ορισμένοι κυριολεκτικά μηδέν ένσημα... και θεωρούν ότι η σύνταξη 500 ευρώ είναι μικρή. Οχι δεν είναι μικρή, είναι χαριστική για κάποιον που έχει μηδενικά ένσημα.

Εννοείται ότι δεν υπάρχει δωρεάν δημόσια υγεία.

Μπορεί να υπάρξει όμως σύστημα υγείας για όλους. Και για αυτούς που δουλεύουν και από τους οποίους γίνονται κρατήσεις και για αυτούς που δεν δουλεύουν φίλε μου.

Εδώ είναι η τεράστια διαφορά σε ένα δημόσιο σύστημα υγείας.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, fast8 said:

Fake news. Δες το πρώτο community note

"If you access the code on github, you can see an specfic warning about this code: "This commit does not belong to any branch on this repository, and may belong to a fork outside of the repository."
So, the code if from someone else who just forked the repository. "

Με άλλα λόγια είναι ένα ξέμπαρκο branch που κάποιος το έκανε fork αλλά δεν είναι στην παραγωγή. Επίσης απο τα σχόλια, φαίνεται πως το έφτιαξε κάποιος για metrics/logging, δεν έχει να κάνει με την λειτουργία του αλγόριθμου.

Αξίζει να πούμε πως όλος ο αλγόριθμος του twitter είναι το github για να δει ο κάθε ένας πως ακριβώς δουλεύει.

Περίμενε γιατί με μπερδεψες, υπάρχει αλλά το χρησιμοποίησε κάποιος από το Twitter για metrics (ναι καλά) ή δεν υπάρχει και είναι όντως fake news (καθόλου δεν το αποκλείω);

Πάντως αν είναι όντως fake news δεν δυσκολεύτηκαν να με πείσουν, πάντα μα πάντα στο Χ το πρώτο προτεινόμενο που μου βγάζει είναι δικό του...με μηδενικό interaction από μεριάς μου εννοείται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 minutes ago, anonymous999 said:

Περίμενε γιατί με μπερδεψες, υπάρχει αλλά το χρησιμοποίησε κάποιος από το Twitter για metrics (ναι καλά) ή δεν υπάρχει και είναι όντως fake news (καθόλου δεν το αποκλείω);

Πάντως αν είναι όντως fake news δεν δυσκολεύτηκαν να με πείσουν, πάντα μα πάντα στο Χ το πρώτο προτεινόμενο που μου βγάζει είναι δικό του...με μηδενικό interaction από μεριάς μου εννοείται.

Τι υπέθεσες ότι κάνει αυτός ο κώδικας; Fakes news οτι ο κώδικας υπάρχει για να προωθεί τα tweet του Elon ή κάτι τέτοιο.

Προφανέστατα είναι για metrics, δηλαδή για να βγάζει στατιστικά. Το αρχείο δεν είναι μέρος της παραγωγής γιατί είναι αποκομμένο απο το main branch. Πως και γιατί δεν μας λέει το github, το μόνο που ξέρουμε πως δεν είναι παραγωγή, οπότε δεν υπήρχε σίγουρα την περίοδο που αναφέρεται το άρθρο δεν ξέρουμε αν όντως ήταν ποτέ σε παραγωγή.

Απο όσο ξέρουμε απο αυτά που έχουν υποθεί απο τους μηχανικούς του Χ, τέτοια στατιστικά βγάζουνε πριν και μετά απο αλλαγές στον αλγόριθμο για Α/Β testing για να δούνε αν οι αλλαγές επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά κάποια κατηγορία χρηστών ή ήταν ουδέτερες. Για αυτό και το όνομα του Elon. Θέλανε να δούνε αν όντως ευνοείται ο Elon ή είναι ουδέτερος ο κώδικας. Θέλανε να δούνε επίσης αν το σύστημα έχει κάποια προδιάθεση να ευνοεί τους Δημοκρατικούς ή τους Ρεπουμπλικανούς. Δεν μας είπανε τα αποτελέσματα των στατιστικών τους, αλλά προσπαθούν ο αλγόριθμος να μην ευνοεί κάποιον, για αυτό υπάρχει και ο κώδικας στο Internet για να τον διαβάσεις. Επίσης o ίδιος κώδικας φαίνεται να κρατάει δεκάδες διαφορετικά στατιστικά, δεν είναι ότι έχουν εμμονή με αυτές τις τέσσερις κατηγορίες.

Επεξ/σία από fast8
Δημοσ.
9 minutes ago, fast8 said:

όσο ξέρουμε απο αυτά που έχουν υποθεί απο τους μηχανικούς του Χ, τέτοια στατιστικά βγάζουνε πριν και μετά απο αλλαγές στον αλγόριθμο για Α/Β testing για να δούνε αν οι αλλαγές επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά κάποια κατηγορία χρηστών ή ήταν ουδέτερες. Για αυτό και το όνομα του Elon. Θέλανε να δούνε αν όντως ευνοείται ο Elon ή είναι ουδέτερος ο κώδικας.

Τελικά γράφτηκε ή όχι από μηχανικούς του Χ αυτή η γραμμή κώδικα (ασχέτως γιατί λένε ότι το έκαναν); Δηλαδή θέλανε να δούνε metrics αν ευνοείται ο Ελον μετά από αλλαγές στον αλγόριθμο, γιατί; Για να τον ξε-ευνοησουν? Μάλλον fake news ότι είναι fake news... Εάν δεν γράφτηκε ποτέ δεκτό, αλλιώς το γιατί γράφτηκε μπορώ να το μαντέψω χωρίς τη βοήθεια αυτών που πιάστηκαν με την αλγοριθμική γίδα στην πλάτη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 minutes ago, anonymous999 said:

Τελικά γράφτηκε ή όχι από μηχανικούς του Χ αυτή η γραμμή κώδικα (ασχέτως γιατί λένε ότι το έκαναν); Δηλαδή θέλανε να δούνε metrics αν ευνοείται ο Ελον μετά από αλλαγές στον αλγόριθμο, γιατί; Για να τον ξε-ευνοησουν? Μάλλον fake news ότι είναι fake news... Εάν δεν γράφτηκε ποτέ δεκτό, αλλιώς το γιατί γράφτηκε μπορώ να το μαντέψω χωρίς τη βοήθεια αυτών που πιάστηκαν με την αλγοριθμική γίδα στην πλάτη.

Μάλλον είσαι άσχετος ή troll. Κακός μπήκα στον κόπο να σου εξηγήσω. Για πες μας, τι φαντάζεσαι ότι κάνει ο παραπάνω κώδικας;

Δεν χρειάζεται καν να είσαι προγραμματιστής, δες τα ονόματα των μεταβλητών πχ. DDGStatsVitsFeature,  DDGStatsDemocratsFeature, DDGStatsElonFeature. 
DDG είναι το Α/Β testing σύστημα του twitter. Δηλαδή δεν είναι παραγωγή, αλλά ο κώδικας απευθύνεται στο DDG (Delivery Decision Gate). Κάθε μεταβλητή έχει στην ονομασία της το Stats και την λέξη Feature (χαρακτηριστικό). Feature είναι ο στάνταρ όρος της επιστήμης δεδομένων για τα χαρακτηριστικά των οποίων μελετάμε την συμπεριφορά και Stats φυσικά σημαίνει στατιστικά. 

Μόνο απο τα ονόματα βλέπουμε ότι έχει να κάνει με στατιστική ανάλυση στο Α/Β testing σύστημα.

Ούτε καν το tweet που έδειξες κατηγορεί για κάτι το Χ, φαντάσου σε ποιά τρελή σκοτεινή γωνία ψάρεψες το θέμα.

Επεξ/σία από fast8
Δημοσ.
20 minutes ago, fast8 said:

Μάλλον είσαι άσχετος ή troll. Κακός μπήκα στον κόπο να σου εξηγήσω. Για πες μας, τι φαντάζεσαι ότι κάνει ο παραπάνω κώδικας;

Δεν χρειάζεται καν να είσαι προγραμματιστής, δες τα ονόματα των μεταβλητών πχ. DDGStatsVitsFeature,  DDGStatsDemocratsFeature, DDGStatsElonFeature. 
DDG είναι το Α/Β testing σύστημα του twitter. Δηλαδή καταρχήν δεν είναι παραγωγή, αλλά ο κώδικας τρέχει στο DDG (Delivery Decision Gate). Κάθε μεταβλητή έχει στην ονομασία της και την λέξη Feature (χαρακτηριστικό). Αυτός είναι ο στάνταρ όρος της επιστήμης δεδομένων για τα χαρακτηριστικά που μελετάμε πως συμπεριφέρονται. 

Μόνο απο τα ονόματα βλέπουμε ότι έχει να κάνει με στατιστική ανάλυση στο Α/Β testing σύστημα.

Ούτε καν το tweet που έδειξες κατηγορεί για κάτι το Χ, φαντάσου σε ποιά τρελή σκοτεινή γωνία ψάρεψες το θέμα.

Άσχετος από κώδικα είμαι, αλλά από κατανόηση κειμένου όχι. Εσύ έγραψες επί λέξη

1 hour ago, fast8 said:

Θέλανε να δούνε αν όντως ευνοείται ο Elon ή είναι ουδέτερος ο κώδικας.

Το γιατί το θέλανε μην μπεις στον κόπο να μου το "εξηγήσεις", που επειδή δεν είναι παραγωγή δεν επηρέασε τις μελλοντικές αποφάσεις τους στον μετέπειτα αδημοσίευτο κανονικό κώδικα παραγωγής. Κάποιος σκόνταψε και καρφωθηκε το π.... του στο πληκτρολόγιο και γράφτηκε αυτή η μεταβλητή, δεν σχεδίαζαν τίποτα.

Η τρελή σκοτεινή γωνιά που ψάρεψα το θέμα είναι το "Character limit" των δημοσιογράφων των New York Times.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 minutes ago, anonymous999 said:

Άσχετος από κώδικα είμαι, αλλά από κατανόηση κειμένου όχι. Εσύ έγραψες επί λέξη

Το γιατί το θέλανε μην μπεις στον κόπο να μου το "εξηγήσεις", που επειδή δεν είναι παραγωγή δεν επηρέασε τις μελλοντικές αποφάσεις τους στον μετέπειτα αδημοσίευτο κανονικό κώδικα παραγωγής. Κάποιος σκόνταψε και καρφωθηκε το π.... του στο πληκτρολόγιο και γράφτηκε αυτή η μεταβλητή, δεν σχεδίαζαν τίποτα.

Η τρελή σκοτεινή γωνιά που ψάρεψα το θέμα είναι το "Character limit" των δημοσιογράφων των New York Times.

Δεν κατάλαβες τι σου έγραψα. Πες με απλά λογάκια τι νομίζει ότι κάνει αυτός ο κώδικας. Ούτε εγώ ξέρω scala, την γλώσσα του κώδικα. Βλέπω απλά τις μεταβλητές και ξέρω λίγα απο την αρχιτεκτονική του X.

Εγώ σου είπα τι κάνει. Καταγράφει στατιστικά. Σου είπα και γιατί το κάνει, τα στέλνει στο Α/Β testing σύστημα, δηλαδή καταγράφει τι επιπτώσεις είχαν οι αλλαγές που κάνανε. Σου είπα πως δεν είναι στην παραγωγή. Επίσης όλος ο κώδικας είναι στο Internet. Δεν λέω να μου εξηγήσεις τον κώδικα, αλλά τι νομίζεις ότι κάνει που δεν σου αρέσει. Πες πιστεύω ότι κάνει αυτό και αυτό. Δεν θέλω αμπελοφιλοσοφίες και γίδια στην πλάτη.

Οι New York Times ΄είναι ένα μάτσο απο άρθρα γνώμης. Στείλε μου το link να δω αν έχεις καταλάβει σωστά ή αν αυτοί κάνουν προπαγάνδα.

Επεξ/σία από fast8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε όλα τα social media οι conservatives είχαν το προβάδισμα μέχρι που άρχισαν να τους ban-άρουν όλους το 2016 για τον Trump.

Μεγάλο ban έγινε και κοντά στο 2020 πριν τις εκλογές για να φιμώσουν τους αντίπαλους του Biden.

Απλά το X τους έφερε πίσω και επέστρεψαν τα νούμερα εκεί που θα ήταν αν δεν γινόταν μαζικά ban.

Επίσης αρκετοί αριστεροί δεν αντέχουν την ελευθερία του λόγου και αυτο-φιμώνονται κάνοντας τους λογαριασμούς τους private.

Επεξ/σία από Diavolos666
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κοιτα να δεις ρε παιδι μου κατι συμπτωσεις...τωρα που βγηκε ο τραμπ και τον στηριζε ο μασκ κανανε ερευνα για τον αλγοριθμο του twitter...οταν μπαναρανε αριστερα και δεξια με υποδειξη της cia, του fbi και του λευκου οικου πως τους ξεφυγε σαυτα τα τσακαλια στο queensland; θα ηταν απασχολημενα τα παιδια και δεν πηρανε χαμπαρι...δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως...😄🤣

Επεξ/σία από ConstantM

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...