Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, billdanos είπε

Οτι και καλά τώρα χρειάζεται και ανάλυση των στοιχείων για κάτι που ήταν και είναι αυτονόητο? Κάπως έπρεπε να καλύψει τη χασούρα των 44δις που πέταξε τότε και από ότι είδα, μια χαρά τα πήρε πίσω τα λεφτά του μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων. Και έχει από κάτω τους υποστηρικτές του που ελπίζουν σε καλύτερες ημέρες με τις τσέπες τους γεμάτες από δολάρια... (δεν φτάνουν οι γλάροι για τέτοιες ποσότητες σούπας που θα χρειαστούν...).

Αυτόνόητο απο που και ως πού; επειδή ακούγεται καλό για σενάριο τηλενουβέλας; 

Ο Musk αγόρασε το twitter to 2022

Εδώ δεδομένα της αγοράς bitcoing το 2021 

hg6xnkT.png

Πιο συγκεκριμένα την χρονική στιγμή που πόσταρε στο twitter :

sluvwPB.png

Απο εδώ φαίνεται (και δεν ειναι το μόνο βασικά απλά σου δείχνω ένα παράδειγμα γιατι έχω την εντύπωση πως κάνεις λίγο τον κινέζο) πως ειναι δημοφιλέστατο account λογικό ειναι να έχει μεγαλύτερη κίνηση και είχε μεγάλη κίνηση δηλαδή προτού αγοράσει το twitter
Με λίγα λόγια τίποτα δεν άλλαξε και το γράφημα δείχνει ξεκάθαρα ότι γενικά το twitter είχε αύξηση κίνησης την χρονική περίοδο που εξετάζουν εγώ δεν βλέπω τίποτα το περίεργο. 

• Like 1
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τα μόνα media που είχαν οι Ρεπουμπλικανοί ήταν το X και το Fox news, έτσουξε πολύ το Χ όπου δεν μπορούσαν να περάσουν τα fake news οι δημοκρατικοί. Θα μπορούσαν εκεί στο Πανεπιστήμιο του Queensland να κάνουν και μια έρευνα σε όλα τα υπόλοιπα συστημικά παπαγαλάκια που έδειχναν μάχη στήθος με στήθος και τα πρώτα exit polls επικράτηση της γκαμήλας, για να μας πουν τι πήγε στραβά και έπεσαν έξω τόσο πολύ. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Saloufas said:

Τα μόνα media που είχαν οι Ρεπουμπλικανοί ήταν το X και το Fox news, έτσουξε πολύ το Χ όπου δεν μπορούσαν να περάσουν τα fake news οι δημοκρατικοί. Θα μπορούσαν εκεί στο Πανεπιστήμιο του Queensland να κάνουν και μια έρευνα σε όλα τα υπόλοιπα συστημικά παπαγαλάκια που έδειχναν μάχη στήθος με στήθος και τα πρώτα exit polls επικράτηση της γκαμήλας, για να μας πουν τι πήγε στραβά και έπεσαν έξω τόσο πολύ. 

Αυτό που βαφτίζετε "συστημικά παπαγαλάκια" τους άλλους και δέχεστε ψεκασμένες ειδήσεις και αναλύσεις στο Χ, τι φάση ακριβώς? Θα μας σώσουν οι ...Ιλλουμινάτι που ετοιμάζονται να αναλάβουν δράση? 😛 

• Like 9
  • Super Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, Dr_Pepper said:

Αυτόνόητο απο που και ως πού; επειδή ακούγεται καλό για σενάριο τηλενουβέλας; 

Ο Musk αγόρασε το twitter to 2022

Εδώ δεδομένα της αγοράς bitcoing το 2021 

hg6xnkT.png

Πιο συγκεκριμένα την χρονική στιγμή που πόσταρε στο twitter :

sluvwPB.png

Απο εδώ φαίνεται (και δεν ειναι το μόνο βασικά απλά σου δείχνω ένα παράδειγμα γιατι έχω την εντύπωση πως κάνεις λίγο τον κινέζο) πως ειναι δημοφιλέστατο account λογικό ειναι να έχει μεγαλύτερη κίνηση και είχε μεγάλη κίνηση δηλαδή προτού αγοράσει το twitter
Με λίγα λόγια τίποτα δεν άλλαξε και το γράφημα δείχνει ξεκάθαρα ότι γενικά το twitter είχε αύξηση κίνησης την χρονική περίοδο που εξετάζουν εγώ δεν βλέπω τίποτα το περίεργο. 

Σου επιστρέφω το "κάνεις τον Κινέζο" γιατί τον κάνεις με μεγαλύτερη επιτυχία από εμένα! 😛 

Παρακολουθούσα (δυστυχώς) όλες τις εξελίξεις μέσα από το X εδώ και ένα χρόνο λόγω δουλειάς (ευτυχώς πλέον τα διέγραψα όλα και βρήκα την ηρεμία μου) και ήταν ξεκάθαρο το πώς ακριβώς το χρησιμοποίησε για να πετύχει τους σκοπούς του. Έχω ξαναπεί πως προσωπικά εκτιμώ πως δεν ήταν αυτό που καθόρισε το αποτέλεσμα των εκλογών, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως το χρησιμοποίησε αβάδιστα για τους σκοπούς του.

Κατά τα άλλα ...ελεύθερη πλατφόρμα! :)

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, billdanos είπε

Σου επιστρέφω το "κάνεις τον Κινέζο" γιατί τον κάνεις με μεγαλύτερη επιτυχία από εμένα! 😛 

Παρακολουθούσα (δυστυχώς) όλες τις εξελίξεις μέσα από το X εδώ και ένα χρόνο λόγω δουλειάς (ευτυχώς πλέον τα διέγραψα όλα και βρήκα την ηρεμία μου) και ήταν ξεκάθαρο το πώς ακριβώς το χρησιμοποίησε για να πετύχει τους σκοπούς του. Έχω ξαναπεί πως προσωπικά εκτιμώ πως δεν ήταν αυτό που καθόρισε το αποτέλεσμα των εκλογών, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως το χρησιμοποίησε αβάδιστα για τους σκοπούς του.

Κατά τα άλλα ...ελεύθερη πλατφόρμα! :)

Ωραία και οι δύο έχουμε απόψεις μιας και δεν γίνεται να ξέρουμε ακριβώς τι παίζεται δεν διαφωνώ. 

Οι δικές μου απόψεις πάντως βασίζονται σε νούμερα(το γράφημα της ίδιας της έρευνας καθώς και την πραγματικότητα εκφρασμένη απο τα στατιστικά του λογαριασμού του elon και πριν την αγορά του tweeter)  οι δικές σου σε υποκειμενικά κριτήρια απότι καταλαβαίνω μιας και δεν είπες τίποτα άλλο πέρα απο αυτό που πιστεύεις εσύ σαν billdanos μέσα απο αυτά που έβλεπες όταν ασχολούσουν με το tweeter που δεν μου ακούγονται τόσο χειροπιαστά στοιχεία μπορεί βέβαια να κάνω λάθος αλλά θα πρέπει να μοιραστείς παραπάνω λεπτομέρειες αν συμβαίνει αυτό. 

9 λεπτά πριν, Fotoalexandros είπε

Υπάρχει κάποιος που έχει στα χέρια του δύναμη και δεν την χρησιμοποιεί υπέρ του; Αυτοί που του το καταλογίζουν δεν κάνουν το ίδιο;

Θέλω να πιστεύω πως υπάρχει :P αλλά εδώ δεν συζητάμε αυτό λέμε πως  ενώ έχει ήδη την δύναμη και συζητάμε για το αν κάνει την βλακεία να κάνεις ζαβολιές χωρίς λόγο. 

Είναι πχ σαν να κατηγορούμε τον ΟΠΑΠ ότι κλέβει στο τζόκερ... μπορεί να κλέβει; ναι αυτός κάνει τις κληρώσεις... τον συμφέρει να κλέψει και να μπεί σε κίνδυνο έστω μια στο εκατομμύριο να τον ανακαλύψουν και να πάθει ζημιά; όχι γιατί απλά λόγω στατιστικών πιθανοτήτων δεν χρειάζεται να κάνει κάτι για να χεστεί στο τάλιρο.. 

(αν και εγώ εντελώς συμπτωματικά να σαμποτάρω το ίδιο μου το επιχείρημα και να  πω ότι πιστεύω πως ο οπαπ συγκεκριμένα μας κλέβει αλλά όπως ο billdanos πιο πάνω αυτό ειναι περισσότερο η άποψη μου χωρίς να βασίζομαι σε νούμερα αν και πάλι έχω κάποια επιχειρήματα αλλά θα γίνει derail :P ) 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Όσοι έχετε την επιλογή στο For You αντί για το Following, καλά κάνει και σας εμφανίζεται περισσότερο ο Elon. 😛

2.jpg.dd0c9aeec11734d4ed4f7302ad341762.jpg

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, Thresh said:

Όσοι έχετε την επιλογή στο For You αντί για το Following, καλά κάνει και σας εμφανίζεται περισσότερο ο Elon. 😛

2.jpg.dd0c9aeec11734d4ed4f7302ad341762.jpg

Μα αφού ο Elon ξέρει τι είναι καλύτερο για εμας! 😛 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, geopel είπε

Έπεσα από τα σύννεφα!! 

Καλά, γίνονται τέτοια πράγματα;;;; 

Αδύνατον!!!

Αυτα συμβαινουν οταν εισαι πανω στα συννεφα και οχι στην πραγματικοτητα, φανηκε και απο τις αντιδρασεις το βραδυ του πετσοκομματος...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ ξέρω οτι μέχρι τα μεσάνυχτα, ολα τα αμερικάνικα μιντια είχαν μπροστά την Χάρις και πολύ κοντά τον Τραμπ... Μεσα σε 2-3 ώρες τελικά ο Τραμπ τα πήρε τα πάντα όλα απο θεσμούς στην Αμερική...

Επεξ/σία από Eloy
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
13 minutes ago, ScorpioX777 said:

Αυτα συμβαινουν οταν εισαι πανω στα συννεφα και οχι στην πραγματικοτητα, φανηκε και απο τις αντιδρασεις το βραδυ του πετσοκομματος...

Σε εισαγωγικά η πραγματικότητα γιατί είναι η δική τους "πραγματικότητα" που δεν έχει και μεγάλη σχέση με την πραγματική πραγματικότητα! 😛 

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...