drapanakis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δεν τους βρισκω πουθενα . Τι κανω, βγαινει ο σαρωτης σε αχρηστια ;
georgeole Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Μιλάς για drivers εκτός από αυτούς που δίνει η HP; 1
drapanakis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Μπηκα στη σελιδα της ΗΡ, και μου γραφει το μοντελο ειναι πολυ παλιο, δεν μου τους δινει .
georgeole Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 47 λεπτά πριν, drapanakis είπε Μπηκα στη σελιδα της ΗΡ, και μου γραφει το μοντελο ειναι πολυ παλιο, δεν μου τους δινει . Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί, σ' εμένα τους κατέβασε αμέσως. Λοιπόν, στείλε μου με pm το mail σου να σου τους στείλω. 1
georgeole Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 11 λεπτά πριν, drapanakis είπε [email protected] Καλώς. Εστάλη. 1
drapanakis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Δεν μου το ανοίγει φιλε. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2024 από drapanakis
georgeole Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, drapanakis είπε Δεν μου το ανοίγει φιλε. Υπάρχει και η λύση της εγκατάστασης του VirtualBox ή κάποιας αντίστοιχης εφαρμογής για εικονικά Windows 7 (φαντάζομαι ότι γι' αυτά μιλάμε) με σκοπό να μην αναγκαστείς να το θάψεις ζωντανό το μηχάνημα. Αλήθεια, το CD που συνόδευε το μηχάνημα το έχεις; Αν ναι, μπορεί να σωθείς από εκεί, ψάχνοντας χειροκίνητα τον driver. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2024 από georgeole
drapanakis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 d Δεν το εχω δυστυχως. Μου το ειχε δωσει πριν χρονια ο αδερφος μου. Δεν καταλαβα την λυση που μου προτεινες ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα