drapanakis Δημοσ. Δευτέρα στις 11:39 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:39 πμ Δεν τους βρισκω πουθενα . Τι κανω, βγαινει ο σαρωτης σε αχρηστια ;
georgeole Δημοσ. Δευτέρα στις 12:13 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:13 μμ Μιλάς για drivers εκτός από αυτούς που δίνει η HP; 1
drapanakis Δημοσ. Δευτέρα στις 01:32 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 01:32 μμ Μπηκα στη σελιδα της ΗΡ, και μου γραφει το μοντελο ειναι πολυ παλιο, δεν μου τους δινει .
georgeole Δημοσ. Δευτέρα στις 02:21 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:21 μμ 47 λεπτά πριν, drapanakis είπε Μπηκα στη σελιδα της ΗΡ, και μου γραφει το μοντελο ειναι πολυ παλιο, δεν μου τους δινει . Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί, σ' εμένα τους κατέβασε αμέσως. Λοιπόν, στείλε μου με pm το mail σου να σου τους στείλω. 1
georgeole Δημοσ. Δευτέρα στις 02:38 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:38 μμ 11 λεπτά πριν, drapanakis είπε [email protected] Καλώς. Εστάλη. 1
drapanakis Δημοσ. Δευτέρα στις 02:41 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 02:41 μμ (επεξεργασμένο) Δεν μου το ανοίγει φιλε. Επεξ/σία Δευτέρα στις 03:05 μμ από drapanakis
georgeole Δημοσ. Δευτέρα στις 04:41 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:41 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, drapanakis είπε Δεν μου το ανοίγει φιλε. Υπάρχει και η λύση της εγκατάστασης του VirtualBox ή κάποιας αντίστοιχης εφαρμογής για εικονικά Windows 7 (φαντάζομαι ότι γι' αυτά μιλάμε) με σκοπό να μην αναγκαστείς να το θάψεις ζωντανό το μηχάνημα. Αλήθεια, το CD που συνόδευε το μηχάνημα το έχεις; Αν ναι, μπορεί να σωθείς από εκεί, ψάχνοντας χειροκίνητα τον driver. Επεξ/σία Δευτέρα στις 04:44 μμ από georgeole
drapanakis Δημοσ. Δευτέρα στις 05:34 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 05:34 μμ d Δεν το εχω δυστυχως. Μου το ειχε δωσει πριν χρονια ο αδερφος μου. Δεν καταλαβα την λυση που μου προτεινες ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα