elgol Δημοσ. Δευτέρα στις 11:16 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:16 πμ Οπως λεει και ο τιτλος το τιμολογιο αγορας γραφει 1248cc 85ps και η αδεια 1197cc 79ps .Ο αντιπροσωπος που πηρα τηλεφωνο μου λεει οτι γραφει η αδεια δηλαδη με κοροιδεψε; Το αυτοκινητο αγοραστηκε το 21 αλλαντωρα το ειδα που κανω την ανανεωση ασφαλιστηριου (φοβερη παρατηρητικοτητα)
kostas_anes Δημοσ. Δευτέρα στις 12:01 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:01 μμ Δες το VIN σου και μετα διασταυρωσε με κωδικο κινητηρα. Το αμαξι αν υποθετω σωστα ειναι Hyundai/Kia (μάλλον Picanto); Αν ναι, μιλάμε για τον G4LA, ο οποίος βγαίνει σε δύο εκδόσεις: 1248cc για την ευρωπαϊκή αγορά και 1197 για την Ινδική... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. Δευτέρα στις 01:57 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:57 μμ (επεξεργασμένο) Προφανώς ισχύει ότι γράφει η άδεια Αν το αγόρασες καινούργιο ρώτα ένα δικηγόρο αν μπορείς να στραφείς κατά του εμπόρου. Για να σου φύγει κάθε αμφιβολία με τον αριθμό πλαισίου ρώτα την αντιπροσωπεία. Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:58 μμ από Γιάννης Platano
elgol Δημοσ. χθες στις 08:29 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 08:29 πμ (επεξεργασμένο) Ναι καινουριο, ο εμπορος ειναι η αντιπροσωπεια, το stonic ειναι και στην Ελλαδα κυκλοφορησαν και 2 κινητηρες (εκεινοι μου το ειπαν) Επεξ/σία χθες στις 08:32 πμ από elgol
Γιάννης Platano Δημοσ. χθες στις 09:58 πμ Δημοσ. χθες στις 09:58 πμ 1 ώρα πριν, elgol είπε Ναι καινουριο, ο εμπορος ειναι η αντιπροσωπεια, το stonic ειναι και στην Ελλαδα κυκλοφορησαν και 2 κινητηρες (εκεινοι μου το ειπαν) Αφου λοιπον σου πουλησε αλλο αμαξι απο αυτο που γραφει το τιμολογιο μιλα με δικηγορο. 2
elgol Δημοσ. πριν από 22 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) Σε νεα επικοινωνια μου επιβεβαιωσε οτι το αυτοκινητο ναι μεν ειναι 1197cc αλλα 84 αλογα και το σημερινο βγαζει με περικοπη λιγοτερα αλογα για περιβαλλοντολογικους λογους στα ιδια κυβικα Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από elgol 1 1
Ntinaras Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 20 ώρες πριν, elgol είπε Σε νεα επικοινωνια μου επιβεβαιωσε οτι το αυτοκινητο ναι μεν ειναι 1197cc αλλα 84 αλογα και το σημερινο βγαζει με περικοπη λιγοτερα αλογα για περιβαλλοντολογικους λογους στα ιδια κυβικα Πηγαινε τσεκαρε αριθμο πλαισιου και κινητηρα. Βρωμαει η κατασταση. 1
elgol Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 2 ώρες Ναι και τι θα δω εκει το πλαισιο θα αντιστοιχει σε κινητηρα 1197cc το ποσα αλογα θα βγαζει δε θα φαινεται πουθενα
Γιάννης Platano Δημοσ. πριν από 14 λεπτά Δημοσ. πριν από 14 λεπτά 1 ώρα πριν, elgol είπε Ναι και τι θα δω εκει το πλαισιο θα αντιστοιχει σε κινητηρα 1197cc το ποσα αλογα θα βγαζει δε θα φαινεται πουθενα Η αντιπροσωπεια ειναι υποχρεωμενη να σου απαντησει σε ολα
PLACEBO_89 Δημοσ. πριν από 5 λεπτά Δημοσ. πριν από 5 λεπτά (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, elgol είπε Ναι και τι θα δω εκει το πλαισιο θα αντιστοιχει σε κινητηρα 1197cc το ποσα αλογα θα βγαζει δε θα φαινεται πουθενα χ Επεξ/σία πριν από 4 λεπτά από PLACEBO_89
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα