Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα 2 φορές σε επείγοντα ενόσω πέθαινα, και στις 2 δεν με πήραν σοβαρά, και μου έδωσαν τις εξετάσεις λέγοντας μου να πάω πίσω στον ιδιώτη παθολόγο. Την τρίτη πήγα σε άλλο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, όπου ακόμη κι μέσα στο ασθενοφόρο μου έλεγαν πως είναι "ψυχολογικό". Μου είπαν πως λίγες ώρες αργότερα δεν πιστεύουν θα ζούσα. 

Υπάρχει νόημα να το αναφέρω κάπου; Με έχει τρομάξει πολύ ότι θα πέθαινα παρακαλώντας για βοήθεια, και θα νόμιζα ότι όλα ήταν στο κεφάλι μου. Δε θέλω να το περάσει κανείς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν γνωρίζω τι ακριβώς αντιμετώπισες, αλλά τα ψυχοσωματικά στις ημέρες μας και με το στρες που αντιμετωπίζουμε, δυστυχώς θερίζουν.

Εγώ πέρυσι έτσι πήγα στο νοσοκομείο μια μέρα επειδή νόμιζα πως παθαίνω έμφραγμα, μου έκαναν ό,τι εξέταση υπήρχε και δεν βρήκαν τίποτα. Τελικά ήταν κρίση πανικού. Ο γιατρός το είχε υποψιαστεί από την αρχή, αλλά και πάλι 3-4 ώρες με είχαν προληπτικά και έκανα από καρδιογραφήματα και θωρακικές ακτινογραφίες μέχρι εξετάσεις αίματος. Όλα καθαρά βγήκαν και πλέον έχω ξεπεράσει και τις κρίσεις, γιατί την είδα λίγο διαφορετικά. Εκείνη την περίοδο επαγγελματικά και οικογενειακά είχα έντονο άγχος.

Το μυαλό παίζει περίεργα tricks δυστυχώς πολλές φορές και επειδή πλέον και η πρόσβαση στο internet είναι εύκολη, σε πιάνει κάτι και με ένα googlάρισμα νομίζεις πως έφτασε το τέλος σου βάσει συμπτωμάτων.

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 6
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...