Apokios Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Sorry αλλά το μόνο που είδα ήταν "άγχος" για το πρόστιμο. Για το παρκάρισμα σε ραμπα καμία ανησυχία.
GodzillaCover Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Annepapad said: Μου είπαν επίσης ότι αυτά για τα δικαστήρια είναι ανυπόστατα εφόσον δεν υπάρχει καν διοικητικό προστιμο. Spoiler Άρθρο 103 ΚΟΚ παράγραφος 5: 5. […] Σε κάθε περίπτωση επιβολής του κατά τις πιο πάνω παραγράφους διοικητικού μέτρου ο οδηγός, κάτοχος ή ιδιοκτήτης υποχρεούται, ειδοποιούμενος εγγράφως από την οικεία Αστυνομική Αρχή, να παραδώσει τα στοιχεία κυκλοφορίας του οχήματος, καθώς και την άδεια ικανότητας οδηγού αυτοκινήτου εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών από την ειδοποίηση. Αυτός που δεν συμμορφώνεται με τη διάταξη αυτή τιμωρείται με φυλάκιση ενός (1) έως τριών (3) μηνών. Η εκτέλεση του διοικητικού μέτρου δεν επηρεάζεται από την έκβαση της ποινικής δίκης. Η τροχαία καμία όρεξη δεν έχει να ασχοληθεί και να κυνηγάει εσένα, ειδικά σε μια τέτοια περίπτωση. Αυτό προβλέπεται όμως. Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από GodzillaCover
StamTheMan Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 7 ώρες πριν, Annepapad είπε Μολις γύρισα από τροχαία. Μου είπαν ότι ο λόγος που ήταν μηδενικό το πρόστιμο ήταν επειδή όντως η παράβαση δεν ήταν κρίσιμης σοβαρότητας δεδομένου οτι 2 μέτρα πιο δίπλα υπήρχε δεύτερη ράμπα. Δε χρειάστηκε καν να παραδώσω πινακίδες, ούτε να "κλαφτω". 7 ώρες πριν, Annepapad είπε Τελικά είχε δίκιο ο ξάδερφος. Ευτυχως. Πήραμε το μαθημα μας όλοι κ ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Ναι σιγουρα,το πηρατε. Ετσι ακριβως λειτουργουν τα μαθηματα,χωρις συνεπειες. 6 ώρες πριν, Apokios είπε Sorry αλλά το μόνο που είδα ήταν "άγχος" για το πρόστιμο. Για το παρκάρισμα σε ραμπα καμία ανησυχία. Ετσι ακριβως.
nk9 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 9 ώρες πριν, Annepapad είπε Μολις γύρισα από τροχαία. Μου είπαν ότι ο λόγος που ήταν μηδενικό το πρόστιμο ήταν επειδή όντως η παράβαση δεν ήταν κρίσιμης σοβαρότητας δεδομένου οτι 2 μέτρα πιο δίπλα υπήρχε δεύτερη ράμπα. Δε χρειάστηκε καν να παραδώσω πινακίδες, ούτε να "κλαφτω". Μου είπαν επίσης ότι αυτά για τα δικαστήρια είναι ανυπόστατα εφόσον δεν υπάρχει καν διοικητικό προστιμο. Απ' ότι καταλαβα η γειτόνισσα που έχει ταράξει όλη τη γειτονιά στις καταγγελίες τους έχει τρελάνει στο τμήμα. Τελικά είχε δίκιο ο ξάδερφος. Ευτυχως. Πήραμε το μαθημα μας όλοι κ ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Αυτά τα ωραία που γράφετε σε ποιον ακριβώς Κ.Ο.Κ. προβλέπονται;
greekfragma Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 9 hours ago, Annepapad said: Μολις γύρισα από τροχαία. Μου είπαν ότι ο λόγος που ήταν μηδενικό το πρόστιμο ήταν επειδή όντως η παράβαση δεν ήταν κρίσιμης σοβαρότητας δεδομένου οτι 2 μέτρα πιο δίπλα υπήρχε δεύτερη ράμπα. Δε χρειάστηκε καν να παραδώσω πινακίδες, ούτε να "κλαφτω". Μου είπαν επίσης ότι αυτά για τα δικαστήρια είναι ανυπόστατα εφόσον δεν υπάρχει καν διοικητικό προστιμο. Απ' ότι καταλαβα η γειτόνισσα που έχει ταράξει όλη τη γειτονιά στις καταγγελίες τους έχει τρελάνει στο τμήμα. Τελικά είχε δίκιο ο ξάδερφος. Ευτυχως. Πήραμε το μαθημα μας όλοι κ ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. ας μην είχε καθαρίσει ο ξάδερφος και θα είχαμε άλλη τροπή της ιστορίας 1
kage Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 2018 2025 (αν περασουν ) Στις πολύ βαριές κατηγορίες ποινών θα υπάρχει πλέον και η παράνομη οδήγηση της ΛΕΑ και η στάθμευση σε θέση ή σε ράμπα ΑΜΕΑ. Φυλάκιση έως και για 3 χρόνια προβλέπεται στην περίπτωση πρόκλησης κινδύνου σε ξένα πράγματα, ενώ φυλάκιση 1 έτους θα είναι η ποινή εάν πρόκειται για κίνδυνο σε άνθρωπο. Στο ενδεχόμενο που έχει προκληθεί σωματική βλάβη σε άνθρωπο ή έχουν προξενηθεί καταστροφές σε εγκαταστάσεις προβλέπεται κάθειρξη έως και 10 ετών. Κάθειρξη για περισσότερα από 10 χρόνια, λόγω θανάτου ανθρώπου. Σε περίπτωση που έχει χάσει τη ζωή τους ένας σημαντικός αριθμός ατόμων, τότε ο παραβάτης μπορεί να τιμωρηθεί ακόμη και ισόβια κάθειρξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα