Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Σημερα μου ηρθαν 8 σακουλακια των 500γρ. Ολες εχουν ημερομηνια ληξης 3ο και 4ο του 2026. Φρεσκο πραμα!

Τωρα γιατι οι συγκεκριμενες εχουν τετοια τιμη; Προφανως και προκειται για bug ξεχασμενο, παρακαλω μη τους το θυμισει καποιος!! Μακαρι στο bug να ηταν και η αλατισμενη καραμελα!!

41 λεπτά πριν, U got bugged είπε

2026 και σε εμενα ηρθαν οποτε οντως για φρεσκα πρόκειται , δοκίμασα σήμερα ομαλή σοκολάτα ή απαλή πως λεγεται , και ηταν οκευ με γαλα

Σας ευχαριστώ πολύ παίδες! Έγινε παραγγελιάρα! 😁

• Like 1
Δημοσ.

Ήρθε η παραγγελία αλλά πολύ χάλια γεύση και υφή. Δεν είχα ξαναπάρει σογιας. Πάει για πέταμα δυστυχώς 

• Like 1
Δημοσ.

Βαλτέ την σε γιαούρτι ή γλυκά ή overnight oats.
Σε shake είναι όντως κάπως χάλια, ειδικά σε σύγκριση με whey που είναι smoother.

• Like 1
Δημοσ.

Δε θυμαμαι καθολου τι παιζοταν με τη whey, εχω να παρω 10+ χρονια. Σε τι ακριβως ειναι χαλια η σογιας; Υποτιθεται οτι εχει απο τις καλυτερες διαλυτοτητες σε σχεση με τις υπολοιπες φυτικες.

Αν πηρατε ομαλη σοκολατα, ναι ειναι χαλια.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, JustGud είπε

Βαλτέ την σε γιαούρτι ή γλυκά ή overnight oats.

Κι εγώ αυτό και κάνω με όσες δεν μου αρέσουν γευστικά... 😁

Εξακολουθεί πάντως να πρόκειται για τρομερή ευκαιρία σε αυτή την τιμή, για όποιον δεν τον πειράζει να κάνει πιθανή  παραχώρηση σε γεύση ή διαλυτότητα!

Δημοσ.

Εννοείτε.
Να προτείνω και μια εναλλακτική από Myprotein και ας είναι λίγο off-topic.
Hsn Soy Isolate

Όταν είναι -50%, και είναι σχετικά συχνά μέσα στον χρόνο βγαίνει κάπου στα 9.5€ το κιλό.
Γευστικά, βανίλια, σοκολάτα και φράουλα που έχω δοκιμάσει είναι μια χαρά αλλά πολύ σπάνια πίνω σκέτα shakes.

Το μόνο κακό ότι ελάχιστη παραγγελία για δωρεάν μεταφορικά είναι κάνα 85€.
Προσωπικά απλά στοκάρω καμιά 8 κιλά την φόρα, άλλωστε ήμαστε στην μισή τιμή από απλή whey και με λίγο παραπάνω πρωτεΐνη στο κάθε scoop, οπότε αξίζει ο κόπος θεωρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...