billpao Δημοσ. Δευτέρα στις 11:17 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:17 πμ Αξίζει στις πιο bulk παραγγελίες αυτή η τιμή. Αν είναι να πάρεις μόνο 1, δεν συμφέρει και τόσο. Εγω εβαλα και ενα φυστικουβύτυρο που ήθελα και κάτι βιταμίνες.
dreaming123 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:20 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:20 πμ 4 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε μεταφορικα 6 ευρω μινιμουμ,συνολο θα βγει 11 μια απλη αναζητηση στο σκρουτζ εχει πληθος πρωτεινων 500gr στο ευρος 7-13 ευρω,ακομα και βιγκαν,η συγκεκριμενη εταιρεια στο τοπικ ειναι ας πουμε απο τις καλες μαρκες???δεν νομιζω στο εξειδικευμενο φορουμ bodybuilder gr την θεωρουν κακης ποιοτητας και οτι πλασσαρεται απο youtubers 6€ μεταφορικά κάτω από 60€ αλλά 11€ θα βγει αν πάρεις μόνο μια. Η προσφορά είναι για αυτούς που αγοράζουν και θέλουν πρωτεϊνη. Το μόνο κακό είναι ότι παρά ανέβηκαν οι τιμές λόγω διαφημίσεις από influencer. Στο συγκεκριμένο forum αποκλείεται να λένε κακά λόγια γιατί διαφημίζουν myprotein.
kaydeeuu Δημοσ. Δευτέρα στις 01:10 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:10 μμ (επεξεργασμένο) Δεν καταλαβαίνω το σχόλιο σου, ειλικρινά. Από τη μια μας λες μεταφορικα 6 ευρω μινιμουμ (λες και θα κανεις παραγγελια απο ΜΡ μόνο μια συσκευασια 500γρ) ενώ για το σκρουτζ στα 7-13 δεν θα εχουμε κόστος μεταφορικών; έντιτ: προς τον ρούντιγκαρσία η απάντηση Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:11 μμ από kaydeeuu 1
rudigarcia222 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:26 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:26 μμ 2 ώρες πριν, kaydeeuu είπε Δεν καταλαβαίνω το σχόλιο σου, ειλικρινά. Από τη μια μας λες μεταφορικα 6 ευρω μινιμουμ (λες και θα κανεις παραγγελια απο ΜΡ μόνο μια συσκευασια 500γρ) ενώ για το σκρουτζ στα 7-13 δεν θα εχουμε κόστος μεταφορικών; έντιτ: προς τον ρούντιγκαρσία η απάντηση Έχεις δίκιο αν φορτώσεις αξίζει. Παίρνεις πολλές και πληρώνεις πάλι τα ίδια. Επιπλέον για βιγκαν αξίζει με 1000. Τι διαγράφω είναι μία χαρά.
poulinos Δημοσ. Δευτέρα στις 03:46 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:46 μμ 13 hours ago, txcellas said: Στην χειρότερη να μας έρθει αλεύρι.. και βρωμη να μου στειλουν αλλα 5 Kg αντι για 500 γραμμαρια δεν με πειραζει 21 minutes ago, rudigarcia222 said: Έχεις δίκιο αν φορτώσεις αξίζει. Παίρνεις πολλές και πληρώνεις πάλι τα ίδια. Επιπλέον για βιγκαν αξίζει με 1000. Τι διαγράφω είναι μία χαρά. εβαλα 6 και 2-3 γευσεις για δοκιμη.το κοστος ειναι μικρο και ανετα δινεις και σε αλλα ατομα αν δεν την θες εσυ. μέχρι και δωρο τις κανεις σε τετοια τιμη
SakafliaC Δημοσ. Δευτέρα στις 04:24 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:24 μμ Συγγνώμη για το ελαφρύ offtopic. Τo prozis που πριν κάποια χρόνια ήταν απ τα κορυφαία αν όχι το κορυφαίο για online αγορές βλέπω ότι πια δεν έχει τρίτες μάρκες, παρά μόνο τα δικά του πράγματα. Ξέρει κανείς τι παίχτηκε? Αντίστοιχο online τώρα έχουμε?
Witcher1st Δημοσ. Δευτέρα στις 05:09 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 05:09 μμ 15 hours ago, Daimon said: Και με κωδικό BFCY ίδια προσφορά έχουμε. *Οι προσφορές ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων. Μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε παραγγελία, αλλά ο πελάτης μπορεί να κάνει όσες παραγγελίες επιθυμεί. Το ανώτερο ποσό έκπτωσης που μπορεί να επιβληθεί σε κάθε παραγγελία είναι 500€. Φίλε ξαναδιάβασε προσεκτικά τι έγραψα..
jimmyl Δημοσ. Δευτέρα στις 06:29 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:29 μμ 2 ώρες πριν, SakafliaC είπε Συγγνώμη για το ελαφρύ offtopic. Τo prozis που πριν κάποια χρόνια ήταν απ τα κορυφαία αν όχι το κορυφαίο για online αγορές βλέπω ότι πια δεν έχει τρίτες μάρκες, παρά μόνο τα δικά του πράγματα. Ξέρει κανείς τι παίχτηκε? Αντίστοιχο online τώρα έχουμε? Ειχα παρει πολλες φορες απο το Prozis, δεν ξερω τι εγινε και αλλαξε τοσο πολυ, ισως θεμα κοστους , τωρα κατι παρομοιο δεν εχω υποψη μου 1
Witcher1st Δημοσ. Πέμπτη στις 01:42 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 01:42 μμ Οσοι κανατε παραγγελια, εχει φυγει ή οχι ακομα; Μου ηρθε e-mail που γραφει για καθυστερηση, πρωτη φορα.. Μηπως καταλαβαν το λαθος τους στην τιμη;; Βεβαια τα λεφτα τα εχουν τραβηξει απο την καρτα εδω και 3 ημερες!
carolosjk Δημοσ. Πέμπτη στις 01:56 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:56 μμ Εμένα δε μου έχουν στείλει ακόμη. Βέβαια και σε άλλη παραγγελία που έκανα την περασμένη εβδομάδα την στείλανε χθες. Γίνεται χαμός μάλλον από παραγγελίες και αργούν.
billpao Δημοσ. Πέμπτη στις 02:00 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:00 μμ (επεξεργασμένο) 19 minutes ago, Witcher1st said: Οσοι κανατε παραγγελια, εχει φυγει ή οχι ακομα; Μου ηρθε e-mail που γραφει για καθυστερηση, πρωτη φορα.. Μηπως καταλαβαν το λαθος τους στην τιμη;; Βεβαια τα λεφτα τα εχουν τραβηξει απο την καρτα εδω και 3 ημερες! Και σε εμένα το ίδιο, λες να έρθει άκυρο; Ακόμα ίδια τιμή την έχουν όμως. Επεξ/σία Πέμπτη στις 02:01 μμ από billpao
txcellas Δημοσ. Πέμπτη στις 02:26 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:26 μμ Και σε μένα είπανε ότι θα αργήσει. Νομίζω ότι έχουν ξαναστείλει ότι θα αργήσουν.
dreaming123 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:42 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:42 μμ Αργούν αυτές τις μέρες. Για ακύρωση δεν αργούν στο μισάωρο τα έχουν στείλει σε όλους τα άκυρα 🤫
Nick23 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Τρόπος κατανάλωσης ή κάποια συνταγή για γλυκό/μπάρα/μπισκότο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα