Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον, το ειχαν και περυσι και νομιζα ηταν λαθος, η παραγγελια περασε και ειχαν ερθει κανονικα. Το εχουν και φετος! Δε ξερω τι, πως και γιατι, αλλα αξιζει 200% !!

Η τιμη βγαινει μονο σε συσκευασια των 500γρ, και στις εξης γευσεις : Speculoos, Toffee Popcorn, Καρυδα, Σοκολατα Ομαλη, Φραουλη Φυσικη Γευση.

https://www.myprotein.com.cy/sports-nutrition/soy-protein-isolate/12456512.html

Ειναι λες και ξεχασαν να βαλουν ενα 2, μπροστα απο το 9.99!! Οι τιμες σχεδον σε ολα τα προϊοντα ειναι ιδιες με το ελληνικο site.. Για αυτο επιμενω οτι προκειται για λαθος. Αλλα την παραγγελια την στελνουν κανονικα.. Ποιος ξερει..

image.png.18e28c9ba4773b94fae1dc0e2b0c8a87.png

* Κανονιστε μη το γεμισετε με παραγγελιες και το αλλαξουν, εαν οντως προκειται για λαθος! Θα γινει καλη παραγγελια μεσα στην εβομαδα για να εχω αποθεμα για ενα χρονο!!

Toffee Popcorn και Καρυδα καλες. Speculoos δεν θυμαμαι. Σοκολατα Ομαλη πολυ ελαφρια δεν θα την προτιμησω ξανα. Φραουλα Φυσικη Γευση δεν εχω ξαναπαρει. Θυμαμαι περυσι ειχαν και την αλατισμενη καραμελα, κριμα που φετος θυμηθηκαν να βαλουν το 2 μπροστα!!

* Οποιος θελει μεσω ΠΜ και θα κανει εγγραφη να του δωσω κωδικο για να παρουμε ο καθενας μας απο επιπλεον 20 ευρω!!

Επισης για παραγγελιες μεσω app :

image.png.60a5c094838ece3c40eebe7668a53b94.png  ( Ακυρο, αυτο ισχυει μονο για το ελληνικο site! )

*** Εβαλα για πλακα και τον κωδικο που ισχυει για το ελληνικο site ( Unboxholics ) και περναει κανονικα!! Απο 50% σε 55% εκπτωση! Το μαγαζι κερναει!

image.png.ff014ab9923b82835fd4ea517b885dd5.png

Επεξ/σία από Witcher1st
  • Like 3
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Απομονωμένη Πρωτεΐνη Σόγιας - 500gr ( 4.99!! ) , Myprotein.com.cy *** 4.49 με κωδικο Unboxholics!!
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

* Κανονιστε μη το γεμισετε με παραγγελιες και το αλλαξουν, εαν οντως προκειται για λαθος! Θα γινει καλη παραγγελια μεσα στην εβομαδα για να εχω αποθεμα για ενα χρονο!!

Tωρα σορυ για το σχολιο αλλα κανεις δεν προκειται να τρεξει για πρωτεΐνη σογιας , μια φορα εχω δοκιμασει πριν μερικα χρονια και παρατηρησα κατι περιεργο που το ειχα διαβασει και καπου και δεν εδωσα σημασια, οτι μου προκάλεσε εντονη ουλίτιδα , οποτε να εχετε το νου σας αν περνετε πρωτεΐνη σογιας και εχετε τετοιο προβλημα και δεν ξερετε απο που ειναι . 

• Confused 3
  • Sad 1
Δημοσ.
1 minute ago, Votritis said:

Tωρα σορυ για το σχολιο αλλα κανεις δεν προκειται να τρεξει για πρωτεΐνη σογιας , μια φορα εχω δοκιμασει πριν μερικα χρονια και παρατηρησα κατι περιεργο που το ειχα διαβασει και καπου και δεν εδωσα σημασια, οτι μου προκάλεσε εντονη ουλίτιδα , οποτε να εχετε το νου σας αν περνετε πρωτεΐνη σογιας και εχετε τετοιο προβλημα και δεν ξερετε απο που ειναι . 

Φιλε 11 χρονια βιγκαν ειμαι, τρωω σε καθημερινη βαση σογια και εγω και η γυναικα και τα παιδια μου. Κανενα προβλημα.. Και προφανως πιο υγιεινη απο το αμφιβολου ποιοτητας ληγμενο τυρογαλο που χρησιμοποιουν. Για αυτο εχει και διπλασια τιμη απο την Impact Whey, εαν εξαιρεσεις αυτο το <<bug>>. Με 4.49 τα 500γρ δε νομιζω να σηκωνει καμια συζητηση, ειτε εισαι χορτοφαγος, ειτε οχι.  Χωρις παρεξηγηση.

• Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, Chrisfm94 said:

25 τα 2.5 κιλα, οσο δηλαδη και η hydrolysed που ειχαν προχθες. Μονο αν εισαι vegan θα επιλεξεις την σογια...

Εχει ηδη γινει Out of stock η υδρολυμενη. Προφανως η isolated soy ειναι ιδιας κατηγοριας. Εδω μιλαμε ομως οτι ειναι ακομα 50% φθηνοτερη απο το κανονικο, πιθανον λογω λαθους. Για αυτο και αξιζει 200% και οχι 100%. Κανονικα με την εκπτωση θα επρεπε να ειχε 9.99. Ελπιζω να μη το διορθωσουν, να προλαβω να κανω παραγγελια.

4 minutes ago, Therempant said:

Πέραν από τα παραπάνω ποια είναι η ουσιαστική διαφορά με την κανονική whet protein; Διαφέρει κάτι σε nutrients? 

H impact whey ειναι 75% πρωτείνη , η σογιας ειναι 90% πρωτείνη. Εχει και isolate impact whey, αλλα εχει και τριπλασια τιμη.

Επεξ/σία από Witcher1st
Δημοσ.
1 minute ago, dreaming123 said:

Eιναι για Κύπρο μόνο η προσφορά στο .gr δεν ισχύουν οι τιμές που λες.

Ερχεται κανονικα Ελλαδα!! Δε ξερω τι φαση!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εβαλα παραγγελια πληρωσα κανονικα και φαινεται μαζι με την παραγελια που εκανα προχτες απο το αλλο site της my protein.αν μου ριξουν πορτα θα σας πω.για την αρχικη παραγγελια απλα θα εχει delay

7 hours ago, Witcher1st said:

Ερχεται κανονικα Ελλαδα!! Δε ξερω τι φαση!

7 hours ago, dreaming123 said:

Eιναι για Κύπρο μόνο η προσφορά στο .gr δεν ισχύουν οι τιμές που λες.

7 hours ago, Votritis said:

χωρις να τρολλαρω ή να κοροιδευω αλλα οι ενηλικες συνηθως δεν εχουν θεμα με τερηδονα αλλα με ουιλτιδα,περιοδοντιτιδα. ενα τσεκ απο περιοδοντολογο θα ηταν χρησιμο

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και με κωδικό BFCY ίδια προσφορά έχουμε.

image.png.3402f995da6cedca2ac3a080ebe33041.png

*Οι προσφορές ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων. Μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε παραγγελία, αλλά ο πελάτης μπορεί να κάνει όσες παραγγελίες επιθυμεί. Το ανώτερο ποσό έκπτωσης που μπορεί να επιβληθεί σε κάθε παραγγελία είναι 500€. 

Επεξ/σία από Daimon
  • Confused 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Απομονωμένη Πρωτεΐνη Σόγιας - 500gr ( 4.99€) , Myprotein.com.cy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...