LabrakisG1992 Δημοσ. Κυριακή στις 11:15 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:15 μμ (επεξεργασμένο) Δευτερη φορα που το επαθα χθες βραδυ. Την πρωτη φορα, διακοπες Ελλαδα με την γυναικα μου, ξυπνησα μεσα στον υπνο μου(η γυναικα μου ακομα ξυπνια). Δεν ηξερα που ειμαι σηκωθηκα και κοιταζα γυρω γυρω. Η γυναικα μου με ρωτησε αν ειμαι καλα, και γω απαντησα ποια εισαι εσυ? (οντως δεν την αναγνωριζα). μετα απο 30 δευτερα συνηλθα. Χθες ξανα το ιδιο. Μαλιστα επειδη δεν ηξερα που ειμαι(ενω ημουν σπιτι μου) αρχισα να πανικοβαλομαι. Η γυναικα μου με ρωτησε αν την αναγνωριζω, ειπα ναι, αλλα δεν ειχα ιδεα ποια ηταν. Παλι μετα απο 30 δευτερα συνηλθα. Γελαστε ελευθερα,οντως ακουγεται αστειο αλλα δεν ειναι τρολ. Δεν περιμενω να παρω απαντηση μεσω ινσομνια,κυριως με ενδιαφερει να μαθω αν εχει παθει κανεις κατι παρομοιο. Σε τι γιατρο θα πρεπει να απευθυνθω? Σκεφτηκα οτι ισως ειναι λογω αγχους(αλλαξα δουλεια προσφατα), αλλα πρωτον δεν εχω περισσοτερο απο το συνηθισμενο αγχος, και δευτερον την 1η φορα που το επαθα ημουν χαλαρος διακοπες. Εχει παθει κανεις κατι παρομοιο ? (Μην αρχισετε τα ποτε ηρθε Παρασκευη ακουγεται αστειο το ξερω αλλα ειναι 100% αληθεια) Επεξ/σία Κυριακή στις 11:15 μμ από LabrakisG1992 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις