SVG40 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα.Γνωρίζει κάποιος εάν το gmail λειτουργεί επιτέλους στη stock εφαρμογή mail της apple με gmail λογαριασμό;
SVG40 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ποτέ δεν μου ερχόντουσαν οι ειδοποιήσεις.. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2024 από SVG40
zourman1981 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 περιεργο!! εμένα πάντα ερχόντουσαν λογικά κάποια ρύθμιση απο την συσκευή σου 1
shodan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Εγώ νόμιζα ότι δεν λαμβάνεις καν mail. Δυστυχώς η google δεν στέλνει push ειδοποιήσεις για mail σε τρίτες εφαρμογές. Ειδοποίηση θα σου έρθει από το mail app αλλά όχι άμεσα ανάλογα και τη ρύθμιση. Οπότε είτε θα εγκαταστήσεις και τη δική της εφαρμογή για να έχεις άμεσες ειδοποιήσεις και ας μην τη χρησιμοποιείς σαν κύρια ή θα μπορούσες να προωθείς όλα τα mail στον iCloud λογαριασμό μιας και υποστηρίζει ειδοποιήσεις.
arxontas2323 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Spark και τελειώνεις…με ότι λογαριασμό θες θα έχεις push
koutsis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, SVG40 είπε Ποτέ δεν μου ερχόντουσαν οι ειδοποιήσεις.. Το mail της Apple δεν κάνει push σε Gmail. Κατεβάζεις κάποια άλλη εφαρμογή (Gmail, outlook) και είσαι οκ. 1
SuperLuigis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Το χει κοψει χρονια, καποτε σε αφηνε μεσω exchange αλλα μονο για παλιους χρηστες και σε παλιες συσκευες, πανε πολλα χρονια απο τοτε, νομιζω ειχα ακομα iphone 4. Ειναι μονοδρομος η εφαρμογη της google, εκτος κι αν δεν έχεις θέμα εφαρμογες τριτων να σου κασαρουν ολο το inbox, οπως το spark που αναφερθηκε. εναλλακτικα δοκιμαζεις και το outlook που κανει το ιδιο αλλα ειναι της microsoft 1
christos1415 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα! Απόκτησα το iPhone 16 Pro, κατέβασα από iCloud το backup. Δεν μπορώ να συνδεθώ με τους λογαριασμούς μου στο Gmail και δεν μου δίνεται να λάβω κωδικό επαλήθευσης μέσω κινητό. Κατάφερα να συνδεθώ μόνο με ένα λογαριασμό. Τι μπορώ να κάνω; Με το iPad της γυναίκας μου, επανέφερα το email της. Δεν διαθέτω iPad οπότε πώς θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το δικό της εφόσον είναι μοναδικός τρόπος που μου δίνεται; Υπάρχει τρόπος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε βοήθεια!
koutsis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, christos1415 είπε Καλησπέρα! Απόκτησα το iPhone 16 Pro, κατέβασα από iCloud το backup. Δεν μπορώ να συνδεθώ με τους λογαριασμούς μου στο Gmail και δεν μου δίνεται να λάβω κωδικό επαλήθευσης μέσω κινητό. Κατάφερα να συνδεθώ μόνο με ένα λογαριασμό. Τι μπορώ να κάνω; Με το iPad της γυναίκας μου, επανέφερα το email της. Δεν διαθέτω iPad οπότε πώς θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το δικό της εφόσον είναι μοναδικός τρόπος που μου δίνεται; Υπάρχει τρόπος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε βοήθεια! Εννοείς έχεις ξεχάσει τους κωδικούς και δεν είχες βάλει τηλέφωνο ανάκτησης; κάποιο άλλο mail ανάκτησης δεν είχες βάλει;
christos1415 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Τούς κωδικούς τους εχω αποθηκευμενους αλλα μου ζητα επιβεβαιωση με διψηφιο αριθμο που δεν ερχεται στο κινητο. Η επαληθευση μεσω μηνυματος προς κινητο δεν διατιθεται!
shodan Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Διψήφιο; Μήπως εννοείς το Push notification που έρχεται στις συνδεδεμένες συσκευές; Δεν έχεις κάποιο άλλο Tablet/κινητό που να έχεις συνδεδεμένο το λογαριασμό; Τσέκαρε στις ειδοποιήσεις και δώσε πρόσβαση από εκεί.
christos1415 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, shodan είπε Διψήφιο; Μήπως εννοείς το Push notification που έρχεται στις συνδεδεμένες συσκευές; Δεν έχεις κάποιο άλλο Tablet/κινητό που να έχεις συνδεδεμένο το λογαριασμό; Τσέκαρε στις ειδοποιήσεις και δώσε πρόσβαση από εκεί. Η συζυγος εχει iPad, πως μπορω να το χρησιμοποιησω χωρις να χασει ο,τι εχει, τα εχει ολα στο iCloud.
shodan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Κάπως μπερδεμένα μας τα λες.. Καταλαβαίνω ότι άλλαξες συσκευή και πλέον έχεις iPhone 16 pro. Όλα καλά μέχρι εδώ. 1. Μέχρι τώρα είχες όμως κάποιο άλλο iPhone ή συσκευή apple γενικά, την έκανες επαναφορά και δεν έχεις πλέον πρόσβαση; 2. Που κολλάει η επαναφορά του email της συζύγου που αναφέρεις; 3. Παρότι έχεις αποθηκευμένους τους κωδικούς όπως λες δεν απαντάς στην ερώτηση του φίλου παραπάνω. Τηλέφωνο ανάκτησης έχεις βάλει ή email ανάκτησης; -Πιο πάνω λες ότι είναι ο μοναδικός τρόπος που σου δίνεται. Ποιος δηλαδή; Το email της συζύγου; 4. Δεν απαντάς ούτε στην ερώτηση μου σχετικά με το διψήφιο που σου ζητάει.. Το gmail πλέον για να απλουστεύσει τη διαδικασία σύνδεσης συνήθως όταν προσπαθείς να συνδεθείς σε νέα συσκευή στέλνει push notification στις συνδεδεμένες συσκευές που βρίσκεσαι συνδεδεμένος. Τηλέφωνα, tablet κλπ. Τώρα αν δεν έχεις πρόσβαση γιατί δεν λειτουργούν ή γιατί έχεις κάνει αποσύνδεση/επαναφορά, πατώντας στην επιλογή "Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης;" θα σου δώσει επιλογή για να εισάγεις κωδικό από επαληθευτή (αν το έχεις ενεργό), να σου στείλει μήνυμα κειμένου σε συνδεδεμένο τηλέφωνο, να σου στείλει μήνυμα σε συνδεδεμένο email κλπ. Εσένα τι από τα παραπάνω σου ζητάει; Αν πχ ζητάει αρχικά email και δεν έχεις πρόσβαση σε αυτό αν πατήσεις στο "δοκιμάστε ένα άλλο τρόπο" θα σου εμφανίσει επιπλέον επιλογές. Οπότε αν υποθέσουμε ότι είχες συνδέσει το email της συζύγου σαν επιλογή ανάκτησης μήπως προσπαθεί να στείλει ειδοποίηση εκεί; Μήπως έχεις απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις στο ipad και δεν βλέπεις την ειδοποίηση; Ανέβασε και μια φωτό να μας βοηθήσεις σχετικά με το διψήφιο. 1
christos1415 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Τελικά σήμερα το πρωί ως δια μαγείας λύθηκε το πρόβλημα και μπόρεσα να ανακτήσω τα mails μου και στο κινητό και στο PC. Ευχαριστώ όλους για τη χείρα βοηβείας !!! Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2024 από christos1415 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις