lele322 Δημοσ. Κυριακή στις 08:11 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:11 μμ Ειμαι σε αναζητηση για πλυντηριο στεγνωτηριο 2 σε1 , αλλα δεν δυναμαι να δωσω παραπανω απο 500€ . Ειμαι αναμεσα σε 3 .αλλα δεν μπορω να αποφασισω. Αν μπορει κανεις να βοηθησει απο εμπειρια θα το εκτιμουσα. https://www.plaisio.gr/tesla-ww86492m-plintirio-stegnotirio-8-00-kg-6-kg_4506170?srsltid=AfmBOoos0dZwtKY3wUeaYW7Hji6dhMxTs61W-nsEYGesaqO9dNsCsqzT https://www.kotsovolos.gr/household-appliances/washing-machines/washing-machines-dryers/217361-πλυντστεγν-8k-delonghi-d8w6d20 https://www.electroholic.gr/el/product/WASLGG00087?skr_prm=WyI2OWViNjA5Zi0wOGVhLTQwNjctOTgzYi0xNGFiZGU5ODhkZDYiLDE3MzE4NjcxMjc5NTIseyJhcHBfdHlwZSI6Im5hdGl2ZSIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0
AeonBeliever Δημοσ. Κυριακή στις 11:46 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:46 μμ Ανάμεσα στα 3 που προτείνεις, καθαρά από άποψη brand μακράν LG. Όμως, τα δύο έχουν 8/6 χωρητικότητα και αυτό 7/5. Αν δεν σε πειράζει αυτό, για να τα παραθέτεις, σου απάντησα. Αν σε νοιάζει η έστω περισσότερη χωρητικότητα, πας με το Delonghi. 1
lele322 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:15 πμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 01:15 πμ 1 ώρα πριν, AeonBeliever είπε Ανάμεσα στα 3 που προτείνεις, καθαρά από άποψη brand μακράν LG. Όμως, τα δύο έχουν 8/6 χωρητικότητα και αυτό 7/5. Αν δεν σε πειράζει αυτό, για να τα παραθέτεις, σου απάντησα. Αν σε νοιάζει η έστω περισσότερη χωρητικότητα, πας με το Delonghi. Αυτη η μαρκα η tesla ,εχεις αποψη? Δινει 5 χρονια εγγυηση ο κατασκευαστης του. Πουθενα δεν μπορω να βρω reviews για την συγκεκριμενη μαρκα
mariosnik_ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:17 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:17 πμ 2 ώρες πριν, lele322 είπε Αυτη η μαρκα η tesla ,εχεις αποψη? Δινει 5 χρονια εγγυηση ο κατασκευαστης του. Πουθενα δεν μπορω να βρω reviews για την συγκεκριμενη μαρκα Ακριβως επειδή δεν υπάρχει feedback εγω δεν θα το επελεγα. LG δαγκωτό αν δεν έχεις το θέμα που περιέγραψε ο προηγούμενος. 2
AeonBeliever Δημοσ. Δευτέρα στις 03:45 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:45 μμ 14 hours ago, lele322 said: Αυτη η μαρκα η tesla ,εχεις αποψη? Δινει 5 χρονια εγγυηση ο κατασκευαστης του. Πουθενα δεν μπορω να βρω reviews για την συγκεκριμενη μαρκα Ξεκίνησε πρώτα με τα κλιματιστικά που τα έφερνε ένας, μετά μπήκαν και σε άλλες κατηγορίες. Budget κατηγορία προϊόντος, τα 5 χρόνια στα δίνει ακριβώς για να φέρει έξτρα πωλήσεις πέραν της τιμής. Λογικά Κίνα, ειδικά αφού δεν βρίσκεις καθόλου πληροφορίες περί εργοστασίου, εταιρίας κτλ. Στη παρούσα φάση δεν θα την επέλεγα εκτός και αν ήθελα συσκευή για αρκετά περιστασιακή χρήση. Μελλοντικά θα δούμε, όπως με πολλές κινεζικές. 1
lele322 Δημοσ. Δευτέρα στις 05:16 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 05:16 μμ 1 ώρα πριν, AeonBeliever είπε Ξεκίνησε πρώτα με τα κλιματιστικά που τα έφερνε ένας, μετά μπήκαν και σε άλλες κατηγορίες. Budget κατηγορία προϊόντος, τα 5 χρόνια στα δίνει ακριβώς για να φέρει έξτρα πωλήσεις πέραν της τιμής. Λογικά Κίνα, ειδικά αφού δεν βρίσκεις καθόλου πληροφορίες περί εργοστασίου, εταιρίας κτλ. Στη παρούσα φάση δεν θα την επέλεγα εκτός και αν ήθελα συσκευή για αρκετά περιστασιακή χρήση. Μελλοντικά θα δούμε, όπως με πολλές κινεζικές. Βρισκω και πολλα candy σε οικονομικες τιμες, αλλα απο reviews ειναι μοιρασμενα τα πραγματα. Μαλλον θα παω στο lg. Ελπιζω να στεγνώνει καλά και να μην θελει 2 ωρες μονο για το στεγνωμα. Ως χρηση θα το εχω,για μια φορα την εβδομαδα πλυση
AeonBeliever Δημοσ. Δευτέρα στις 05:45 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:45 μμ 25 minutes ago, lele322 said: Βρισκω και πολλα candy σε οικονομικες τιμες, αλλα απο reviews ειναι μοιρασμενα τα πραγματα. Μαλλον θα παω στο lg. Ελπιζω να στεγνώνει καλά και να μην θελει 2 ωρες μονο για το στεγνωμα. Ως χρηση θα το εχω,για μια φορα την εβδομαδα πλυση Άρα, κανονική χρήση. Η Candy επίσης budget επιπέδου μάρκα, 'Ιταλική' στα χαρτιά μόνο, περισσότερα χρόνια στην αγορά. Για την χρήση της LG, ότι έχεις διαβάσει από εκεί που θα το πάρεις ή στο επίσημο σάιτ. 1
aGka8l Δημοσ. Δευτέρα στις 07:14 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:14 μμ (επεξεργασμένο) Το δικο μπυ lg 8 πλυσιμο 5kg στέγνωμα, ειναι οτι πιο μαπα αγορά εχω κανει. Μυριζει λαστιχιλα στην πλύση, καμια σχεση με ένα παλιο που είχα. Σαν στεγνωτήριο ειναι μια χαρα 4:30 ωρες θελει για πλύσιμο στέγνωμα 5κγ στους 40. Επεξ/σία Δευτέρα στις 07:15 μμ από aGka8l 1
gpapadakis Δημοσ. Δευτέρα στις 08:32 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:32 μμ Και τα 3 έχουν την ίδια προσθοπισθια διάμετρο, άρα έχουν πιθανότατα ίδιο κάδο (απλά ο Κορεάτης δεν φουσκώνει τα specs). Οι Κινέζοι είναι λίγο ψευτουληδες στα κιλά, να κοιτάτε την προσθοπισθια διάμετρο για να μην έχετε εκπλήξεις (π.χ. δηλωμένο 7κιλο που είναι 6κιλο ή 5 κιλο)
Bourdoulas Δημοσ. Δευτέρα στις 10:14 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:14 μμ 4 ώρες πριν, lele322 είπε Βρισκω και πολλα candy σε οικονομικες τιμες, αλλα απο reviews ειναι μοιρασμενα τα πραγματα. Μαλλον θα παω στο lg. Ελπιζω να στεγνώνει καλά και να μην θελει 2 ωρες μονο για το στεγνωμα. Ως χρηση θα το εχω,για μια φορα την εβδομαδα πλυση Έχω την εντύπωση ότι όλα θέλουν αρκετές ώρες για πλύσιμο και στέγνωμα.
liakjim Δημοσ. Δευτέρα στις 10:41 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:41 μμ 5 ώρες πριν, lele322 είπε Βρισκω και πολλα candy σε οικονομικες τιμες, αλλα απο reviews ειναι μοιρασμενα τα πραγματα. Μαλλον θα παω στο lg. Ελπιζω να στεγνώνει καλά και να μην θελει 2 ωρες μονο για το στεγνωμα. Ως χρηση θα το εχω,για μια φορα την εβδομαδα πλυση Τα candy είναι φασόν Haier ( για αυτό και οι σαπίλες κριτικές στο Σκρουτζ με περίεργες βλάβες). 1
Klausx Δημοσ. Δευτέρα στις 11:04 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:04 μμ Πλέον στα 5 χρόνια +- σπάει το ρουλεμάν του κάδου που συνήθως δεν αλλάζει χωρίς πατέντες οπότε πας σε φτηνό και το αλλάζεις κάθε 5 χρόνια ή παίρνεις ακριβό πάλι με ρίσκο. https://www.skroutz.gr/s/26167315/Miele-WTR870-WPM-Plyntirio-Stegnotirio-Rouchon-8kg-5kg-Atmou-1600-Strofes-me-Wi-Fi.html https://www.skroutz.gr/s/56930668/AEG-LWR96944B-Plyntirio-Stegnotirio-Rouchon-9kg-6kg-Atmou-1400-Strofes.html
liakjim Δημοσ. Δευτέρα στις 11:28 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:28 μμ Έχω brandt 8κιλο άνω φόρτωσης made in france από το 2011. Πλένει κάθε 2 ημέρες. Σκυλί. Αν μου χαλάσει ειλικρινά δεν ξέρω τι θα έπαιρνα. Όλα μου φαίνονται ψεύτικα.
gpapadakis Δημοσ. χθες στις 01:28 πμ Δημοσ. χθες στις 01:28 πμ 1 hour ago, liakjim said: Έχω brandt 8κιλο άνω φόρτωσης made in france από το 2011. Πλένει κάθε 2 ημέρες. Σκυλί. Αν μου χαλάσει ειλικρινά δεν ξέρω τι θα έπαιρνα. Όλα μου φαίνονται ψεύτικα. Είχε μια θεία μου παρόμοιο ένα maxi κάτι μοντελo, την άκουσαν τα αμορτισέρ και φοραγε κάτι περίεργα δικά του custom που δεν υπάρχουν. Αλλάχτηκε...
lele322 Δημοσ. χθες στις 04:10 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 04:10 πμ 5 ώρες πριν, Klausx είπε Πλέον στα 5 χρόνια +- σπάει το ρουλεμάν του κάδου που συνήθως δεν αλλάζει χωρίς πατέντες οπότε πας σε φτηνό και το αλλάζεις κάθε 5 χρόνια ή παίρνεις ακριβό πάλι με ρίσκο. https://www.skroutz.gr/s/26167315/Miele-WTR870-WPM-Plyntirio-Stegnotirio-Rouchon-8kg-5kg-Atmou-1600-Strofes-me-Wi-Fi.html https://www.skroutz.gr/s/56930668/AEG-LWR96944B-Plyntirio-Stegnotirio-Rouchon-9kg-6kg-Atmou-1400-Strofes.html Τι τιμες ειναι αυτες ρε 😀. Δεν παιρνω μηχανακι καλυτερα? Μεχρι 500€ θα δωσω και ο θεος βοηθος 5 ώρες πριν, liakjim είπε Τα candy είναι φασόν Haier ( για αυτό και οι σαπίλες κριτικές στο Σκρουτζ με περίεργες βλάβες). Τα εχω αποκλεισει τα candy. Αν και εχουν πολυ ελκυστικες τιμες. Βρηκα ενα lg στα 460. Αυτο θα παρω και ελπιζω να βγει καλό. 8 ώρες πριν, aGka8l είπε Το δικο μπυ lg 8 πλυσιμο 5kg στέγνωμα, ειναι οτι πιο μαπα αγορά εχω κανει. Μυριζει λαστιχιλα στην πλύση, καμια σχεση με ένα παλιο που είχα. Σαν στεγνωτήριο ειναι μια χαρα 4:30 ωρες θελει για πλύσιμο στέγνωμα 5κγ στους 40. 4.30 ωρες?? Παναγια μ. Θα με μαμησει η δεη. Εςν βαλεις πχ 2 κιλα ρουχα, δεν υπαρχει καποιο προγραμμα της 1 ωρας να τα βγαζει αξιοπρεπώς στεγνά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα