odys03 Δημοσ. Κυριακή στις 07:41 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:41 μμ Πριν κάτι μήνες το ξανασυζητήσαμε για το ψεύτικο 5g που δίνουν οι Cosmote, Vodafone και υπόλοιποι στην Ελλάδα. Με απλά λόγια απλά ανάβει η ένδειξη 5g στα κινητά, ενώ το δίκτυο στην πραγματικότητα είναι το παλιό 4g. Κανείς δεν μιλάει για αυτο μονο εδώ μεσα εμεις το γραψαμε και καποια μικρά sites και blogs. Τα μεγάλα ειδησεογραφικά δεν μπορούν να κανουν αναφορα λογικά γιατι έχουν γραμμή να μην ασχοληθούν με το θέμα αφού οι εταιρίες διαφημιζονται σε αυτούς. Οπότε όπως πάντα θα μείνουμε τελευταίοι γιατι κανείς δεν ενδιαφέρεται πραγματικά. https://www.businessdaily.gr/tehnologia/128515_oyragoi-stin-eyropi-ta-ellinika-diktya-kinitis-argise-gnisio-5g Cosmote, Vodafone και Nova βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις των ομίλων τους με κριτήριο την ποιότητα δικτύου, σύμφωνα με διεθνή έρευνα. Με καθυστέρηση η ανάπτυξη του 5G Stand Alone. Γιατί μπαίνουν «κόφτες» στη χρήση. Ηεκρηκτική αύξηση της χρήσης δεδομένων και η επενδυτική άπνοια της δεκαετίας της κρίσης έχουν φέρει τα δίκτυα κινητής υπό πίεση. Οι πάροχοι έχουν προαναγγείλει την έλευση του 5G Stand Alone μέσα στο 2025, αλλά οδηγούνται σε... τρικ άλλων εποχών για τον περιορισμό της χρήσης, καθώς τα ελληνικά δίκτυα βρίσκονται ανάμεσα στους ουραγούς σε επίπεδα ποιότητας.
greekfragma Δημοσ. Κυριακή στις 07:44 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:44 μμ σε αυτή τη χώρα ότι δηλώσεις είσαι. και το ψέμα πάει σύννεφο. με αυτό το δεδομένο οι πάροχοι δε θα αποτελούσαν εξαίρεση στην εξαπάτηση των καταναλωτών. 1
odys03 Δημοσ. Κυριακή στις 07:57 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 07:57 μμ Tιμές στα δεδομένα ακριβότερες από της Γερμανίας και της Αγγλίας λοιπόν απο τις Γερμανικές και Αγγλικές εταιρίες στην Ελλάδα, αλλά ταχύτητες Eλληνικές....... Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο γιατι προς το τέλος γράφει λεπτομέρειες. Στην ουσία έχουν βάλει ελάχιστες κυψέλες πραγματικού 5g σε ολη την Ελλάδα. https://www.businessdaily.gr/tehnologia/128515_oyragoi-stin-eyropi-ta-ellinika-diktya-kinitis-argise-gnisio-5g Στην μελέτη παρουσιάζονται τα αποτελέσματα για την ποιότητα των ελληνικών παρόχων έναντι των ομολόγων τους που βρίσκονται υπό κοινή εταιρική ομπρέλα (Deutsche Telekom, Vodafone, United Group), με τα ελληνικά δίκτυα να βρίσκονται στις χαμηλότερες θέσεις των αντίστοιχων ομίλων.
greekfragma Δημοσ. Κυριακή στις 08:49 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:49 μμ το είδα το λινκ με το άρθρο και στο 1ο ποστ. για σπαμάρισμα το άνοιξες το θέμα να προμοτάρεις το λινκ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. Κυριακή στις 09:35 μμ Super Moderators Δημοσ. Κυριακή στις 09:35 μμ 1 hour ago, odys03 said: Κανείς δεν μιλάει για αυτο μονο εδώ μεσα εμεις το γραψαμε και καποια μικρά sites και blogs. Ουσιαστικά γι' αυτό δεν λέμε? 1 1
Lewnidas1995 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Εγω γιατι οπου πηγα δεν ειχα θεμα με το 5g ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 21 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 21 ώρες 5 minutes ago, Lewnidas1995 said: Εγω γιατι οπου πηγα δεν ειχα θεμα με το 5g ? Αναλόγω τι εννοείς θέμα ή όχι. Το θέμα είναι να μην παίζει σε DSS αλλά σε Ν78, ώστε να βλέπεις πχ κοντά στο 1Gbps ταχύτητες. Από εκεί και πέρα το SA (Stand Alone) είναι κάτι που θα πάρει χρόνο...
Lewnidas1995 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 19 minutes ago, Thresh said: Αναλόγω τι εννοείς θέμα ή όχι. Το θέμα είναι να μην παίζει σε DSS αλλά σε Ν78, ώστε να βλέπεις πχ κοντά στο 1Gbps ταχύτητες. Από εκεί και πέρα το SA (Stand Alone) είναι κάτι που θα πάρει χρόνο... συμφωνω, αλλα δεν βρισκω καποιο προβλημα ακομα και σε dss να εισαι και να πιανεις 200mbps. Εγω στο σπιτι ειμαι N78 Και ωρες αιχμης εχω 500αρια. Κεντρο εχω πανω απο 1gbps
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα