Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, karmagedon said:

Έχω ναι. Συμφωνούμε στο ότι πρέπει να είσαι νέος. Εγώ σε ρώτησα για αυτό που είπες συγκεκριμένα, για το στημένο. Ανέφερες στημένο και σκηνοθεσία.

ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ με φτωχη χορογραφια και κακη σκηνοθεσία . Πως διολο γινεται να μη σου περασε απο το μυαλο απο την αρχη φανηκε και δε προσεχα κιολας να κραταω σημειωσεις :P Νομιζω πολλοι πιο ειδικοι τα ειπαν 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 hours ago, svensak said:

Το μονο που αξιζε στο stream ηταν serrano vs taylor.

Μολις ειδα οτι βγαλανε νικητρια την taylor το εκλεισα

και να μην το κλεινες δν θα μπορουσες να το δεις ειχε πεσει το κωλοφλιξ

• Haha 1
Δημοσ.
48 minutes ago, georgiosmag said:

Αν έκανε πραγματική επίθεση το ταισον θα τον σκοτωνε στην κυριολεξία

Μα αυτό περίμενα να δω. Τον Paul κάτω, να μαζεύεται. Αν έπαιρνε σειρά ο KSI θα ήταν επικό προφανώς. 

οπως είπες, στην προπόνηση φαινότανε τέρας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ με φτωχη χορογραφια και κακη σκηνοθεσία . Πως διολο γινεται να μη σου περασε απο το μυαλο απο την αρχη φανηκε και δε προσεχα κιολας να κραταω σημειωσεις :P Νομιζω πολλοι πιο ειδικοι τα ειπαν 

Το οτι μου εστειλες ενα video απο εναν ακυρο, τι σημαινει;
Πιστευεις οτι μπαινεις μεσα σε ring και τρως μπουνιες, "Στημένα";

Θελω να δοκιμασεις να φας μπουνιες στημένος για να καταλαβεις τι λες..
Εγω σου μιλαω για το fighting Μεσα στο ring, δεν υπαρχει fighting στημενο.

Nτόπα ναι, σε καποιες περιπτώσεις.
Αν βαλεις ποτε γαντια και παιξεις με κανεναν, δοκιμασε να φας μπουκέτα στη μουρή φεικ xD

Ασε το παρασκήνιο πριν και μετα, σου μιλαω για μεσα στο ring

Επεξ/σία από karmagedon
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, karmagedon είπε

Το οτι μου εστειλες ενα video απο εναν ακυρο, τι σημαινει;
Πιστευεις οτι μπαινεις μεσα σε ring και τρως μπουνιες, "Στημένα";

Θελω να δοκιμασεις να φας μπουνιες στημένος για να καταλαβεις τι λες..
Εγω σου μιλαω για το fighting Μεσα στο ring, δεν υπαρχει fighting στημενο.

Nτόπα ναι, σε καποιες περιπτώσεις.
Αν βαλεις ποτε γαντια και παιξεις με κανεναν, δοκιμασε να φας μπουκέτα στη μουρή φεικ xD

Ασε το παρασκήνιο πριν και μετα, σου μιλαω για μεσα στο ring

Δεν έχω δει το συγκεκριμένο αγώνα και δεν με ενδιαφέρει κιόλας, αλλά αν καταλαβαίνω καλά λες ότι δεν γίνεται να στηθεί γενικά ένας αγώνας μποξ ή οπουδήποτε μαχητικού αθλήματος επειδή ο τυχαίος συνομιλητής σου σε ένα φόρουμ τεχνολογίας θα έπεφτε ξερός με μια γροθιά;

Μου θύμισες αυτό το σκηνικό :lol:

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Δεν έχω δει το συγκεκριμένο αγώνα και δεν με ενδιαφέρει κιόλας, αλλά αν καταλαβαίνω καλά λες ότι δεν γίνεται να στηθεί γενικά ένας αγώνας μποξ ή οπουδήποτε μαχητικού αθλήματος επειδή ο τυχαίος συνομιλητής σου σε ένα φόρουμ τεχνολογίας θα έπεφτε ξερός με μια γροθιά;

Μου θύμισες αυτό το σκηνικό :lol:

Δοκιμασε να βαλεις γαντια και να στηθεις και θα καταλαβεις τι σου λεω.
Οι μπουνιές και οι κλωτσιές δεν στήνονται.
Το σοου ναι.
Αυτο που μου εστειλες ειναι πάλη. Αυτο ναι στήνεται.
Αλλα άλλο πραγμα η πάλη.

Δοκιμασε να βαλεις γάντια και θα καταλαβεις οτι αυτο που λες, δεν στέκει.
Και γενικώς οταν επιχειρηματολογείς, με το να στέλνεις ακυρα βίντεο με άκυρους, δεν σημαινει οτι ειπες κατι.
Απόψεις ειναι ασχέτων.
Εγω σου μιλαω με facts.
Βαλε γάντια και στήσε αγώνα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, karmagedon είπε

Δοκιμασε να βαλεις γαντια και να στηθεις και θα καταλαβεις τι σου λεω.
Οι μπουνιές και οι κλωτσιές δεν στήνονται.
Το σοου ναι.
Αυτο που μου εστειλες ειναι πάλη. Αυτο ναι στήνεται.
Αλλα άλλο πραγμα η πάλη.

Δοκιμασε να βαλεις γάντια και θα καταλαβεις οτι αυτο που λες, δεν στέκει.
Και γενικώς οταν επιχειρηματολογείς, με το να στέλνεις ακυρα βίντεο με άκυρους, δεν σημαινει οτι ειπες κατι.
Απόψεις ειναι ασχέτων.
Εγω σου μιλαω με facts.
Βαλε γάντια και στήσε αγώνα!

Είδαν ένα στοπ καρε που σε έναν άσσο η 3 δεν θυμάμαι καλά του τάισον   είδαν τον Τζέικ ανοιχτό και κόλλησαν ότι ήταν στημένο... και για όσους λενε για στήσιμο επειδή στην προπόνηση ηταν πιο ταχύς στον σάκο και συγκρίνουν ένα βίντεο με έναν αγώνα με πάνω απο 5 γύρους δεν τους αδικώ γιατί δεν έχουν επαφή με το άθλημα... αφού ο ταισον δεν κοιμησε τον πωλ στους πρώτους 2 γύρους αυτή ήταν η λογική συνεχεια είναι κοντά 60 χρόνων και πάλι καλά στάθηκε πάρα πολλοί 30ριδες δεν θα έβγαζαν ούτε τους πρώτους 2 γύρους.. 

By the way μπορείς να στήσεις έναν αγώνα θεωρώ αλλά αυτός δεν είχε νόημα να στηθεί είχαν πληρωθεί και οι 2 και αν ήταν στημένος ο ταισον μέχρι και τον τελευταίο γύρο θα είχε αναπνοές δεν θα βλέπαμε οτι είδαμε αλλά μια καλά στημένη χορογραφία

Επεξ/σία από Ducatista
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Είδαν ένα στοπ καρε που σε έναν άσσο η 3 δεν θυμάμαι καλά του τάισον   είδαν τον Τζέικ ανοιχτό και κόλλησαν ότι ήταν στημένο... και για όσους λενε για στήσιμο επειδή στην προπόνηση ηταν πιο ταχύς στον σάκο και συγκρίνουν ένα βίντεο με έναν αγώνα με πάνω απο 5 γύρους δεν τους αδικώ γιατί δεν έχουν επαφή με το άθλημα... αφού ο ταισον δεν κοιμησε τον πωλ στους πρώτους 2 γύρους αυτή ήταν η λογική συνεχεια είναι κοντά 60 χρόνων και πάλι καλά στάθηκε πάρα πολλοί 30ριδες δεν θα έβγαζαν ούτε τους πρώτους 2 γύρους.. 

By the way μπορείς να στήσεις έναν αγώνα θεωρώ αλλά αυτός δεν είχε νόημα να στηθεί είχαν πληρωθεί και οι 2 και αν ήταν στημένος ο ταισον μέχρι και τον τελευταίο γύρο θα είχε αναπνοές δεν θα βλέπαμε οτι είδαμε αλλά μια καλά στημένη χορογραφία

Κατσε να φας ενα καλο δεξί απο καποιον που το προπονεί, και καθώς πεφτεις στο δαπεδο "και καλα αναισθητος" λογο του στημένου χτυπήματος, ΜΗΝ βαλεις τα χερια σου στο πατωμα να προστατεψεις το προσωπο σου, και πεσε κανονικα με το πρόσωπο, οπως σκάσει. Δεδομενο παντα οτι ειναι στημένα.
Ειναι πολυ δύσκολο να στήσεις αγώνα με χτυπήματα, ειτε χερια, ειτε χερια και ποδια.
Σε Wrestling, bjj ναι, γιατι δεν εχουν χτυπηματα.
Οταν εχεις χτυπήματα, αλλαζει ολο το γκειμ.

Αλλο το τι μπορεσε να κανει ο ανθρωπος 58 ετών, και αλλο αν ηταν στημένο που λεει πιο πανω ο φιλος.
Βάλτε γάντια να δειτε το στήμενο παίδες! 😆

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Giorgos241 είπε

Μα αυτό περίμενα να δω. Τον Paul κάτω, να μαζεύεται. Αν έπαιρνε σειρά ο KSI θα ήταν επικό προφανώς. 

οπως είπες, στην προπόνηση φαινότανε τέρας.

Ήταν και είναι τέρας.  Δεν έχει σημασία η ηλικία.  Αντοχές μπορεί να μην έχει λόγο ηλικίας, αλλά στο θέμα επίθεσης και δύναμης να βγάλει νοκ άουτ έναν άσχετο δίχως εμπειρία δεν σηκώνει συζήτηση.  Ήταν όλο μια παρωδία για το χρήμα.  Και αν εξαιρέσεις εμάς που ξενερωσαμε περιμένοντας κάτι διαφορετικό καλά έκαναν και εγώ το ίδιο θα έκανα με τόσα θύματα στον πλανήτη που τους παρακολουθούν και τους πληρώνουν.  Γιατί όχι. 

Βασικά έφαγε τόσες μπουνιές και ο ένας και ο άλλος και δεν μάτωσε μύτη.  Κανονικό δούλεμα.  Ψέμα ολκής.  Ευτυχώς που δεν την πάτησα να περιμένω όλη τη νύχτα που είχαν πει 03:00 ώρα Ελλάδος οι βλαμενοι... Διάβασα τυχαία ένα άρθρο που έλεγε όχι πριν τις 6 το πρωί και επειδή είχα ένα μνημόσυνο στις 9 λέω δε γαμιεται σήκω 6 και μισή μήπως και και όντως ξεκίνησε πάρα τέταρτο και το είδα.  Και πάλι χαμένος χρόνος.  Δε πειράζει πάμε παρακάτω 

Δημοσ.

27 χρόνος youtuber εναντίον 58χρονο drug addict… αυτά τα 2 δεν λένε τίποτα σε κανέναν ; 
γιατί προφανώς σίγουρα δεν μιλάμε για 2 καθαρούς αθλητές…..

μην παρεξηγηθώ με το αθλητές αλλά υποτίθεται ότι οι αθλητές έχουν και μια εικόνα την οποία πρέπει να διατηρούν. Σε αυτή τη περίπτωση δεν ξέρω τι πρέπει να πει κανείς….

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η διαφορά ηλικίας ήταν τεράστια , δεν υπήρχε περίπτωση να νικήσει ο παππούς , τον σεβάστηκε ο Jake 

Επεξ/σία από ethereum
Δημοσ.
6 ώρες πριν, karmagedon είπε

Κατσε να φας ενα καλο δεξί απο καποιον που το προπονεί, και καθώς πεφτεις στο δαπεδο "και καλα αναισθητος" λογο του στημένου χτυπήματος, ΜΗΝ βαλεις τα χερια σου στο πατωμα να προστατεψεις το προσωπο σου, και πεσε κανονικα με το πρόσωπο, οπως σκάσει. Δεδομενο παντα οτι ειναι στημένα.
Ειναι πολυ δύσκολο να στήσεις αγώνα με χτυπήματα, ειτε χερια, ειτε χερια και ποδια.
Σε Wrestling, bjj ναι, γιατι δεν εχουν χτυπηματα.
Οταν εχεις χτυπήματα, αλλαζει ολο το γκειμ.

Αλλο το τι μπορεσε να κανει ο ανθρωπος 58 ετών, και αλλο αν ηταν στημένο που λεει πιο πανω ο φιλος.
Βάλτε γάντια να δειτε το στήμενο παίδες! 😆

Δεν είμαι πυγμάχος, και δεν έχω σαφή άποψη πόσο ήτσν στημένο αν και το είδα, αλλά ρωτάω. Αυτό που λες φαίνεται λογικό, δεν θα κάτσω να φάω μια μπουνιά, αλλά το αντίθετο; Δηλαδή να είμαι λιγότερο επιθετικός, ή να δίνω λιγότερο δυνατές μπουνιές; Και δεν το λέω απαραίτητα από την μεριά του Tyson, που  το ερώτημα είναι αν θα μπορούε να τελειώσει το ματς στην  αρχή, αλλά και του Jake που στην συνέχεια δεν φάνηκε ιδιαίτερα επιθετικός. 

Να προσθέσουμε πως είχαν διαλέξει και βαρύτερα γάντια για τον αγώνα 14 oz αντί τα κλασικά 10 oz, που απ' ότι διαβάζω χρησιμοποιούνται περισσότερο σε sparring και προπονήσεις, και ενώ φαίνονται δυνατά τα χτυπήματα είναι λιγότερο δυνατά σε σχέση με τα κλασικά, δηλαδή εξ' αρχής μάλλον δεν ήταν ο σκοπός κανενός να ρίξει τον άλλο νοκ άουτ. 

Δημοσ.

Μλκες ειναι ? Ο αγωνας επρεπε να κρατησει 8 rounds μεχρι τελους και να κερδηθει στα σημεια πολλα λεφτα εχουν πεσει για να γινει στραβη με knockout . Αλλος θα επιμενει μεχρι τελους οτι ειναι fair και καθαρο αθλημα ε για μενα και τον υπολοιπο πλανητη δεν ειναι τι να κανουμε ......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...