serafeim71 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Μόλις τώρα, Mhlogiatros είπε Σε συλλογή της χυλοπιτας εισαι μη πανυγηριζεις ακομα .... Ναι σωστος φιλε,πηγα πισω 2 σελιδες και τ διιαβασα λαθος μου,, Να ρωτησω κατι αν βιαστω και γραψω μετα δεν μπορω να το διαγραψω ετσι ? μονο διόρθωση ?
Rebelos2018 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Με πληρωμή με πιστωτική, ποια είναι η διαδικασία γνωρίζει κάποιος;
dhan21 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 36 λεπτά πριν, feelihipo είπε Δεν είναι δυνατόν να ακυρώνουν έτσι έστω χωρίς ενημέρωση, θα έπρεπε να είναι παράνομο Προφανώς ούτε ένα email ούτε τίποτα για την ακύρωση.
VagTz Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Εχω λιγο χρονο σημερα να ασχοληθω να κανω μια καταγγελια στον Συνηγορο του καταναλωτη. Οχι οτι θα γινει κατι αλλα το εχουν ξεφτυλισει στο Public. Νομιζω ειναι η 3η φορα που μου το κανουν φετος 4 2
poulinos Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 1 hour ago, feelihipo said: Δεν είναι δυνατόν να ακυρώνουν έτσι έστω χωρίς ενημέρωση, θα έπρεπε να είναι παράνομο μα ενημερωση στελνουν οτι στο ακυρωσαν.το προβλημα ειναι οτι ακυρωνουν χωρις αυριο. στην φιλη μου ειναι ακομα αναμονη απο προμηθευτη. εχει βαλει και αλλα πραγματα μεσα στην παραγγελια.
agnostos99 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 12 minutes ago, poulinos said: μα ενημερωση στελνουν οτι στο ακυρωσαν.το προβλημα ειναι οτι ακυρωνουν χωρις αυριο. στην φιλη μου ειναι ακομα αναμονη απο προμηθευτη. εχει βαλει και αλλα πραγματα μεσα στην παραγγελια. Αν είχε βαλει τιποτα αξιας 200 ευρώ να δεις πως θα τα βρισκανε και θα στελνανε αμεσως όλα μαζι!!! Η θα ακυρωναν μονο το στικακι
poulinos Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 2 minutes ago, agnostos99 said: Αν είχε βαλει τιποτα αξιας 200 ευρώ να δεις πως θα τα βρισκανε και θα στελνανε αμεσως όλα μαζι!!! Η θα ακυρωναν μονο το στικακι 2 ευρω ειναι αυτο που εβαλε. θα δειξει.
Doubt Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Εμένα δεν με ακυρώσανε Spoiler Επειδή δεν έκανα παραγγελία μάλλον 1 8
greekfragma Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες μια χαρά άκυρο και δω. ώρα για καταγγελιούλα σε Συνήγορο του Καταναλωτή και Paypal. Δεν είναι θέμα για το στικάκι. Είναι γιατί κάνουν τα ίδια κάθε χρόνο και μένουν ατιμώρητοι. έχω κρατήσει σκρινσοτ και ώρες. αφού θεωρούν οτι μπορούν να παίζουν μαζί μας, ας τους φορτώσουμε και μεις το λογιστήριο με τις καταγγελίες ξεφτίλες 9 3
Tetix Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Λέτε να τα ξαναβάλει 1ε να ξαναπαραγγείλουμε; 3
tempo Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες μόλις έλαβα μήνυμα ότι έγινε Refund το ποσό στο paypal
kalmik Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Aραγε θα υπάρξει κάποιος που θα παραλάβει; Αλλιώς είναι που είναι αναξιόπιστοι, θα είναι και απατεώνες....
miltostammy Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Έκανα παραγγελία 8 για το σχολείο για τα tabletakia που έχουμε. Δυστυχώς δοκίμασα το δικό μου και δεν το διαβάζουν. Ακόμα δεν ακύρωσαν την παραγγελία μου. Εάν και εφόσον παραλάβω μπορώ να σας στείλω σε φίλο στον Πειραιά να παραλάβετε οποίος θέλει χωρίς καμία χρέωση. Θα επανέλθω εάν και όταν παραλάβω. 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα