greekfragma Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 33 minutes ago, nek4d said: Υπηρχε οριο 5 τεμ, (τουλαχιστον την ωρα που το τσεκαρα). εγώ παρήγγειλα 2 αλλά τη στιγμή της παραγγελίας μπορούσα και 20 (δεν είχε όριο)
DIGITHEOS Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Μολις ακυρωσανε την παραγγελια χωρις καμια ενημερωση(5 τεμαχια) ...πληρωμη με προπληρωμενη.... 1
johnnyman Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Το ίδιο κ εδώ πληρωμή με paypal.. Αναμένουμε refund τώρα?
Mr_Terror Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Μην αγχώνεστε δεν χάνετε τα λεφτά σας.θα γυρίσουν πίσω στον τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε.Ισως μόνο να καθυστερήσουν να σας γυρίσουν τα χρήματα γι'αυτό αν δείτε ότι έχουν περάσει μέρες και δεν έχει γίνει επιστροφή των χρημάτων πάρτε ένα τηλέφωνο.
Rebelos2018 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Και εδώ ακύρωση. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα.
feelihipo Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 15 ώρες πριν, poulinos είπε Δεν είναι δυνατόν να ακυρώνουν έτσι έστω χωρίς ενημέρωση, θα έπρεπε να είναι παράνομο 1
agnostos99 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Πεφτουν και τα ακυρα και για τους ssd! καλά ξεκινησε το public! Ισως ενα ban από τους χρηστες για αυτες τις μαυρες προσφορές του... 4
dim_plo Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) Για να μη μπλέκετε με επιστροφές χρημάτων, την επόμενη φορά που θα έχετε όρεξη να φάτε ακόμη ένα άκυρο από τα Public, συνιστώ: 1) Πληρωμή στο κατάστημα (ήταν μη διαθέσιμη στη συγκεκριμένη περίπτωση) 2) Πληρωμή μέσω BOX NOW Pay on the Go Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από dim_plo 2
karetsos Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες εγώ έβαλα μέσα και δύο βίβλια του Ντάνου (για να τα κάνω δώρο) που τα είχε και αυτά 1 ευρώ. άραγε θα μου τα ακυρώσουν και αυτά; κρίμα!!! 😀 2
crsweber Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 2 λεπτά πριν, dim_plo είπε Για να μη μπλέκετε με επιστροφές χρημάτων, την επόμενη φορά που θα έχετε όρεξη να φάτε ακόμη ένα άκυρο από τα Public, συνιστώ: 1) Πληρωμή στο κατάστημα (ήταν μη διαθέσιμη στη συγκεκριμένη περίπτωση) 2) Πληρωμή μέσω BOX NOW Pay on the Go απο την στιγμη που δεν ειχε πληρωμη στο καταστημα αχνοφαινοτανε το πιστολιασμα
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 13 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 13 ώρες 21 minutes ago, dim_plo said: 2) Πληρωμή μέσω BOX NOW Pay on the Go Αυτό, οπότε "ανέξοδο" το άκυρο που έφαγα κι εγώ. 😛
Mhlogiatros Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) Σε συλλογή της χυλοπιτας εισαι μη πανηγυριζεις ακομα .... νεοπες ρε παιδι μου δεν εχετε εμπειρια απο ακυρα Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από Mhlogiatros
dhan21 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Ωραία μας ξηγήθηκαν. Φαντάζομαι θα γίνει και επιστροφή χρημάτων στην κάρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα