korgan Δημοσ. χθες στις 03:44 πμ Δημοσ. χθες στις 03:44 πμ 5 ώρες πριν, Therempant είπε Ρε μάγκες από το να παραγγέλνετε 10 ο καθένας αφήστε ένα και για εμάς που όντως τα χρειαζόμαστε. Ότι θα έπαιρνα για τον γιο φοιτητή, δύσκολοι καιροί ότι γλυτώνουμε καλό είναι αλλά δεν αφήσατε κάτι.. Μη τα λες σε μενα στους αλλους πεστα, εγω παρήγγειλα μονο 8, τα δυο τα θελω για Linux kai Windows εγκατασταση και τα αλλα 6 θα τα βαλω κατω απ τους καναπεδες γιατι πιτσικαρουν οι ατιμοι 1 1 19
jimmyl Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 10 ώρες πριν, Therempant είπε Ρε μάγκες από το να παραγγέλνετε 10 ο καθένας αφήστε ένα και για εμάς που όντως τα χρειαζόμαστε. Ότι θα έπαιρνα για τον γιο φοιτητή, δύσκολοι καιροί ότι γλυτώνουμε καλό είναι αλλά δεν αφήσατε κάτι.. Καταναλωτικη μανια , προσωπικα πηρα 2 κομματια , για να αντικαταστησω 2 παλαιοτερα , τωρα 10 κομματια τι να κανει καποιος δεν ξερω
lefta_yparxoun Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μην γκρινιάζετε, ίδια θα πάρουμε κι εμείς που παραγγείλαμε και εσείς που δεν παραγγείλατε 2 10
katsoul Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Εγώ είμαι σε φάση συλλογής (2 τεμάχια), με εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης από Πέμπτη ως Τρίτη. Ίδωμεν και οψόμεθα...
Mr_Terror Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Για να παραλάβουν όλοι το βλέπω δύσκολο.θα πέσουν και άκυρα. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 39 λεπτά πριν, Bax είπε "Σε αναμονή για ακύρωση" 😂 Fixed 2 1
Innersense Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 3 minutes ago, johnnyman said: Για να δούμε.! Σε περισυλλογή (για το πως θα ακυρώσουμε) - fixed 1
poulinos Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 56 minutes ago, Bax said: "Σε αναμονή από προμηθευτή" 😂 το ιδιο και σε μια φιλη που εκανε παραγγελία.
billpao Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Σε αναμονή από προμηθευτή μου φαίνεται σίγουρο άκυρο.
johnnyman Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 22 λεπτά πριν, Innersense είπε Σε περισυλλογή (για το πως θα ακυρώσουμε) - fixed Χαχα. Σε περίπτωση ακυρώσεις γίνεται επιστροφή χρημάτων με τον τρόπο πληρωμής? Εγώ με paypal πληρώσα.
Akisvicky Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 2 ώρες πριν, jimmyl είπε Καταναλωτικη μανια , προσωπικα πηρα 2 κομματια , για να αντικαταστησω 2 παλαιοτερα , τωρα 10 κομματια τι να κανει καποιος δεν ξερω Η πλάκα είναι πως αν δεν βρεθούν αποθέματα θα τρέξουν οι συγκεκριμένοι στο συνήγορο του καταναλωτή 😉😁😁
prometheas Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Αν ειχαν βάλει ενα όριο τεμαχίων ανα παραγγελία (πχ 2-3) θα ήταν πιο απλά τα πράγματα. Κλασσική περίπτωση ανύπαρκτης διαθεσιμότητας για να γινει hype... 3
Doubt Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 50 λεπτά πριν, billpao είπε Μόλις πουν στον προμηθευτή "θέλουμε 2000 τεμάχια για λιανική 1€" θα πετάξει από τη χαρά του. 1 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα