Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Therempant είπε

Ρε μάγκες από το να παραγγέλνετε 10 ο καθένας αφήστε ένα και για εμάς που όντως τα χρειαζόμαστε. Ότι θα έπαιρνα για τον γιο φοιτητή, δύσκολοι καιροί ότι γλυτώνουμε καλό είναι αλλά δεν αφήσατε κάτι.. 

Μη τα λες σε μενα στους αλλους πεστα, εγω παρήγγειλα μονο 8, τα δυο τα θελω για Linux kai Windows εγκατασταση και τα αλλα 6 θα τα βαλω κατω απ τους καναπεδες γιατι πιτσικαρουν οι ατιμοι

• Like 1
  • Sad 1
  • Haha 19
  • Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Therempant είπε

Ρε μάγκες από το να παραγγέλνετε 10 ο καθένας αφήστε ένα και για εμάς που όντως τα χρειαζόμαστε. Ότι θα έπαιρνα για τον γιο φοιτητή, δύσκολοι καιροί ότι γλυτώνουμε καλό είναι αλλά δεν αφήσατε κάτι.. 

Καταναλωτικη μανια , προσωπικα πηρα 2 κομματια , για να αντικαταστησω 2 παλαιοτερα , τωρα 10 κομματια τι να κανει καποιος δεν ξερω 

Δημοσ.

Εγώ είμαι σε φάση συλλογής (2 τεμάχια), με εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης από Πέμπτη ως Τρίτη. Ίδωμεν και οψόμεθα...

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Innersense είπε

Σε περισυλλογή (για το πως θα ακυρώσουμε) - fixed

Χαχα. 

Σε περίπτωση ακυρώσεις γίνεται επιστροφή χρημάτων με τον τρόπο πληρωμής?

Εγώ με paypal πληρώσα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimmyl είπε

Καταναλωτικη μανια , προσωπικα πηρα 2 κομματια , για να αντικαταστησω 2 παλαιοτερα , τωρα 10 κομματια τι να κανει καποιος δεν ξερω 

Η πλάκα είναι πως αν δεν βρεθούν αποθέματα θα τρέξουν οι συγκεκριμένοι στο συνήγορο του καταναλωτή 😉😁😁

Δημοσ.

Αν ειχαν βάλει ενα όριο τεμαχίων ανα παραγγελία (πχ 2-3)  θα ήταν πιο απλά τα πράγματα. Κλασσική περίπτωση ανύπαρκτης διαθεσιμότητας για να γινει hype...

• Like 3
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, billpao είπε

image.png.eb1d9a8f1bf11cbb854167c90ac4bc4b.png

Μόλις πουν στον προμηθευτή "θέλουμε 2000 τεμάχια για λιανική 1€" θα πετάξει από τη χαρά του.

Happy New Year GIF

• Like 1
  • Haha 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...