Petros267 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, jimmyl είπε Μολις ηρθε ακυρωτικο sms , εχω πληρωσει με paypal , πρεπει να κανω αιτηση για refund η οχι; Οχι γινεται αυτοματα Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από Petros267
petran66 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 1 λεπτό πριν, Petros267 είπε Οχι γινεται αυτοματα Αν καταλαβαίνω καλά, εννοείς ότι όσοι πληρώσαμε με PayPal, δε χρείαζεται να κάνουμε κάτι?
carolosjk Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Όσοι βάλαμε και πόντους από Revolut Pay τι γίνεται; Παίρνουμε πίσω το ποσό που πληρώσαμε + τους πόντους;
iManosX13 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Άκυρο και σε εμένα και δεύτερο άκυρο για φέτος από τα Public λόγω λάθους (;) Μάλλον ήμουν από τους λίγους που πλήρωσαν με Google Pay.
IoannisSM Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δεν καταλαβατε ακομη οτι οι πραγματικες bf προσφορες ειναι...λαθος συστηματος στην ελλαδα? 2 11
zio10 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Άκυρο, δεν πειράζει θα ζήσουμε και χώρις usb c φλασάκι Επιλογή πληρωμής pay on the go κι εγώ.
agnostos99 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 3 minutes ago, zio10 said: Άκυρο, δεν πειράζει θα ζήσουμε και χώρις usb c φλασάκι Επιλογή πληρωμής pay on the go κι εγώ. Πέη on the go ηταν αυτό για όλους. Παρεμπιπτόντως στο τηλ λένε ότι λογω ελλειψης ακυρωσαν και το ssd που ηταν μαζί με αυτό. 5
Rebelos2018 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 6 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Πάντως, δεν είναι προς συμφέρον του Public, παραμονές BF, να ρίξει άκυρο σε παραγγελίες, χωρίς να είναι ευθύνη των καταναλωτών. Οπότε, μπορεί και να παραλάβουμε. 2 6
ghostrider Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες προσωπικα ενα μυνηματακι στο fb εκει που λενε περι εγγυησης τιμης το εριξα ... οχι οτι θα θιχτουν
tzagaritos Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 58 λεπτά πριν, iManosX13 είπε Άκυρο και σε εμένα και δεύτερο άκυρο για φέτος από τα Public λόγω λάθους (;) Μάλλον ήμουν από τους λίγους που πλήρωσαν με Google Pay. Και εγώ με google pay πλήρωσα. Αλλά τι διαφορά έχει?
adok13 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες με gpay οσοι πληρωσατε σας επιστραφηκαν τα χ3ηματα? φαινεται η επιστροφη στο ιστορικο του google wallet?
jimmyl Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 4 λεπτά πριν, nikx είπε Θελουν και αξιολογηση των υπηρεσιων τους , ενταξει εχουν παει τη λαλακια σε αλλο επιπεδο 2 2
ReBeLoS Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες ειναι για γελια. Σε εμενα ηρθε εδω και 3 ωρες το sms της ακυρωσης και στο σαιτ ακομα το δειχνει σε συλλογη αντικειμενου. Οτι ναναι
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 7 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 7 ώρες 34 minutes ago, nikx said: Προσφορά οφέλους για επόμενη αγορά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα