GeeJay Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Το ίδιο και εδώ. Έσκασε sms. Μάλλον φοβήθηκαν καταγγελίες και αποφάσισαν να ενημερώσουν τον κοσμάκη. Αλλά και πάλι δε ξέρω αν καλύπτονται. Τωρα μένει να σκάσει sms και για τον ssd
badasszoro Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Έσκασε μόλις sms ότι λόγω προσωρινών τεχνικών δυσλειτουργιών το flashάκι εμφανιστηκε με λανθασμένη τιμή. "Προσωρινών τεχνικών δυσλειτουργιων" Και σε μένα το ίδιο Κάθε χρόνο στο ίδιο έργο θεατές
miltostammy Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, kakofonixx είπε κάτι μου λέει ότι δε θα επανέλθεις 😂 Xaxaxxa επανέρχομαι άμεσα με ακύρωση. Λόγω.... τεχνικών δυσκολιών.... Έγραφαν. Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από miltostammy 1
Dronegreece Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) Τι περιμένει κανείς. Κάθε χρόνο το ίδιο. Μια καλή ομαδική καταγγελία θα τους βάλει μέσα πολύ περισσότερο από ότι να τα στέλνανε Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από Dronegreece
petran66 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Μια από τα ίδια...Είχα παραγγείλει 5...Για πολύ ξύλο είναι...😣
imr Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Και εδώ sms για 10 τεμάχια. Όχι ότι τα περίμενα σε αυτή την τιμή βεβαια
Rebelos2018 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Ερώτηση προς όλους. Υποθέτω ότι ακύρωσαν σε όλους μας, σε όσους έλεγε αναμονή από προμηθευτή. Σε κάποιον που έλεγε σε συλλογή, ακυρώθηκε και σε αυτούς;
CMOS_Z Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 1 λεπτό πριν, Rebelos2018 είπε Ερώτηση προς όλους. Υποθέτω ότι ακύρωσαν σε όλους μας, σε όσους έλεγε αναμονή από προμηθευτή. Σε κάποιον που έλεγε σε συλλογή, ακυρώθηκε και σε αυτούς; Ναι.
ghostrider Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) και εδω ακυρωθηκε δεν εχω λαβει ακομα sms. πατησα το κουμπι να δω εξελιξη παραγγελιας και εκει το ειδα ... edit ηρθε και εδω το sms. για μενα το public περνει μειον. Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από ghostrider
Rebelos2018 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, CMOS_Z είπε Ναι. Φανταστικά. Θεωρώ ότι έγινε επί σκοπού . Δεν γίνεται συνοικιακά "μαγαζάκια", με το που πληρώσεις κάτι, αυτόματα να αφαιρείται από την ιστοσελίδα τους, εάν επρόκειτο για τελευταίο κομμάτι και ολόκληρος Public, να λειτουργεί κατ' αυτόν τον τρόπο. Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από Rebelos2018
nikx Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Εγώ έκανα 2 παραγγελίες, στην μια ένα στικάκι στην οποία ζήτησα εγω ακύρωση μέσω του site τους γιατί λέω ας βάλω κάτι παραπάνω και στην 2η 4 . Μάντεψτε ποια ακυρώθηκε και ποια είναι ακόμα σε αναμονή. 1
jimmyl Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Μολις ηρθε ακυρωτικο sms , εχω πληρωσει με paypal , πρεπει να κανω αιτηση για refund η οχι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα