nek4d Δημοσ. Τρίτη στις 08:51 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:51 πμ 15 hours ago, Talixx said: για αυτο κανεις παραγγελια μεσου paypal ριχνεις ενα αιτημα για refund και στο κανουνε αρκετα γρηγορα χωρις πολλα πολλα Απο μελος Innersense μολις πριν λιγο: " Μόλις μου ήρθε ειδοποίηση ότι στο Paypal ότι χρεώθηκε ο λογαριασμός μου για την αγορά, μια μέρα μετά αφού έγινε η ακύρωση. Υπάρχει μάλιστα και μια extra χρέωση 0,40€ τα οποία προφανώς τα χάνω και δε θα μου επιστραφούν. Κοστοβόρες οι ακυρώσεις λοιπόν."
EvilEyes Δημοσ. Τρίτη στις 10:00 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:00 πμ Είναι τραγικοί μου έστειλαν και mail να αξιολογήσω την εμπειρία της ακύρωσης χαχαχα. 11
johnnyman Δημοσ. Τρίτη στις 10:11 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:11 πμ Καλημέρα παιδιά. Ενώ λέει έγινε επιστροφή στο paypal 7 ευρώ δεν φαίνονται πουθενά τα χρήματα. Ούτε στην κάρτα που έχω συνδεμένη στο paypal Ούτε στο πορτοφόλι του paypal.. Τι γίνεται?
johnnyman Δημοσ. Τρίτη στις 10:28 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:28 πμ Μόλις τώρα, jimmyl είπε Υπεβαλα αιτημα στο PayPal , ειδωμεν Τι επέλεξες φίλε μου για refund?
VagTz Δημοσ. Τρίτη στις 10:28 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:28 πμ 16 minutes ago, johnnyman said: Καλημέρα παιδιά. Ενώ λέει έγινε επιστροφή στο paypal 7 ευρώ δεν φαίνονται πουθενά τα χρήματα. Ούτε στην κάρτα που έχω συνδεμένη στο paypal Ούτε στο πορτοφόλι του paypal.. Τι γίνεται? Just now, jimmyl said: Υπεβαλα αιτημα στο PayPal , ειδωμεν Περιμέντε 2-3 μέρες ρε παιδιά μην τρελενεστε. Θα φανούν τα χρήματα θέλει μερικές μερες
jimmyl Δημοσ. Τρίτη στις 10:37 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:37 πμ 3 λεπτά πριν, johnnyman είπε Τι επέλεξες φίλε μου για refund? Μου εστειλε μηνυμα το PayPal , οτι κοινοπηθηκε το αιτημα στο Public για το ποσο της αμφισβητησης , και ειναι σε αναμονη απαντησης του πωλητη 1
souvlakomanis Δημοσ. Τρίτη στις 10:44 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:44 πμ Έγινε επιστροφή σε εμένα revolut χωρίς να κάνω τίποτα
valkon Δημοσ. Τρίτη στις 10:56 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:56 πμ 9 ώρες πριν, Vault13 είπε 12 σελιδες για μισοαχρηστα στικακια του 1€. Συνέλθετε παιδια. Δεν είναι μόνο τα στικάκια. Είναι ότι το public κάνει το ίδιο πράγμα συνέχεια. Το συνέλθετε άκυρο. 5 1
Petros267 Δημοσ. Τρίτη στις 11:31 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:31 πμ Ανοιξα υποθεση στο paypal γιατι το public με γραφει εκει που δεν πιανει μελανι αναξιοπιστοι εντελως.
grinder_ Δημοσ. Τρίτη στις 11:50 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:50 πμ 10 ώρες πριν, Vault13 είπε 12 σελιδες για μισοαχρηστα στικακια του 1€. Συνέλθετε παιδια. Καταναλωτής λέει σε άλλους καταναλωτές να συνέλθουν... Μάντεψε ποιος πρέπει να "συνέλθει". Να δοκιμάσεις και αύριο στην παν.απεργία να πεις και στους απεργούς να συνέλθουν, που ξέρεις μπορεί να έχει ευεργετικό αποτέλεσμα. 10 2
nikx Δημοσ. Τρίτη στις 12:25 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:25 μμ Πλακα εχει που λετε στικακια του 1 ευρω ,δηλαδη αν δινανε τηλεοραση στα 40 ευρω απο 240 θα λεγαμε για αχρηστη TV των 40 ευρω λολ.
agnostos99 Δημοσ. Τρίτη στις 08:04 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:04 μμ Όσοι πληρωσατε με πειπαλ παντως ισως ειναι καλο να κανετε dispute να γραφτει στο λογαριασμό τους αρνητικά για ολο αυτό!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις