nutrialex Δημοσ. Δευτέρα στις 08:35 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:35 μμ Γιατί ρωτούν για "Προσφορά ωφέλους"? Αφού δεν έδωσαν τίποτα σε κανέναν!
LLLEFTERIS Δημοσ. Δευτέρα στις 08:43 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:43 μμ Οι προσφορες του Public ειναι σαν το Μετρο της Θεσσαλονικης. 😂 3
nek4d Δημοσ. Δευτέρα στις 09:55 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:55 μμ (επεξεργασμένο) Ακυρη και εδω, μαζι με τον δισκο ssd samsung fingerprint, και αυτος ακυρος, σιγα μην κολλαγαν στα φλασακια να ακυρωσουν. Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:56 μμ από nek4d
ghostrider Δημοσ. Δευτέρα στις 10:52 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:52 μμ ε οταν λενε για εγγυηση τιμης το εννοουν .... 2
uniquegr Δημοσ. Δευτέρα στις 11:50 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:50 μμ Άκυρο και σ'εμένα, είχα παραγγείλει τρία στικάκια. Λάθος λένε, αλλά δεν τους χάλασε η ρευστότητα μερικών ημερών που απέκτησαν. Τζάμπα ολιγοήμερο δανειάκι. 1 1
johnnyman Δημοσ. Δευτέρα στις 11:52 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:52 μμ 1 λεπτό πριν, uniquegr είπε Άκυρο και σ'εμένα, είχα παραγγείλει τρία στικάκια. Λάθος λένε, αλλά δεν τους χάλασε η ρευστότητα μερικών ημερών που απέκτησαν. Τζάμπα ολιγοήμερο δανειάκι. Εγώ έγραψα δημόσια στο προφίλ τους στο Facebook αλλά δεν απάντησε κανείς. Κοιτα μην το έσβησαν...
kalmik Δημοσ. Δευτέρα στις 11:57 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:57 μμ 1 ώρα πριν, ghostrider είπε ε οταν λενε για εγγυηση τιμης το εννοουν .... Είναι εγγυημένο ότι τέτοια τιμή δεν υπάρχει... 1
Aurumnus Δημοσ. Δευτέρα στις 11:57 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:57 μμ Πέρα από την τραγικότητα των άκυρων, το thread είναι μία απόλαυση! Κεντάτε όλοι στα σχόλια! Έχω πεθάνει στα γέλια! 🤣
souvlakomanis Δημοσ. Τρίτη στις 12:22 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:22 πμ Παιδιά σε εμένα το έστειλαν κανονικά και το παρέλαβα Spoiler Το άκυρο 1 1 5
Vault13 Δημοσ. Τρίτη στις 01:05 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:05 πμ 12 σελιδες για μισοαχρηστα στικακια του 1€. Συνέλθετε παιδια. 2
ghostrider Δημοσ. Τρίτη στις 01:05 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:05 πμ 40 λεπτά πριν, souvlakomanis είπε Παιδιά σε εμένα το έστειλαν κανονικά και το παρέλαβα Απόκρυψη περιεχομένων Το άκυρο μην παιξεις τζοκερ. τραβηξες ασο απο 20 και τιναξες τη μπανκα στον αερα. οι υπολοιποι πηραμε το ζονκ
LLLEFTERIS Δημοσ. Τρίτη στις 01:13 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:13 πμ 7 λεπτά πριν, ghostrider είπε μην παιξεις τζοκερ. τραβηξες ασο απο 20 και τιναξες τη μπανκα στον αερα. οι υπολοιποι πηραμε το ζονκ Διαβασε και το Spoiler
GeeJay Δημοσ. Τρίτη στις 07:56 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:56 πμ Αν κάποιος έχει παραλάβει κανονικά με απόδειξη για χρέωση 1€ , αυτό κατευθείαν αδειάζει το ίδιο το public που σε τόσο κοσμο ακύρωσε με sms , με δικαιολογία λάθος τιμολόγηση. Έναν Harvey Specter τώρα ήθελαν να τους πάει σούζα 😂 1 2
Innersense Δημοσ. Τρίτη στις 08:08 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:08 πμ Μόλις μου ήρθε ειδοποίηση ότι στο Paypal ότι χρεώθηκε ο λογαριασμός μου για την αγορά, μια μέρα μετά αφού έγινε η ακύρωση. Υπάρχει μάλιστα και μια extra χρέωση 0,40€ τα οποία προφανώς τα χάνω και δε θα μου επιστραφούν. Κοστοβόρες οι ακυρώσεις λοιπόν. 1 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις