Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, miltostammy είπε

Έκανα παραγγελία 8 για το σχολείο για τα tabletakia που έχουμε. 

Δυστυχώς δοκίμασα το δικό μου και δεν το διαβάζουν. 

Ακόμα δεν ακύρωσαν την παραγγελία μου. 

Εάν και εφόσον παραλάβω μπορώ να σας στείλω σε φίλο στον Πειραιά να παραλάβετε οποίος θέλει χωρίς καμία χρέωση. 

Θα επανέλθω εάν και όταν παραλάβω. 

Εκτος απο FAT32 NTFS κλπ δες μηπως ειναι MBR η GPT

Το γραφω γιατι ηθελα να αναβαθμισω μια οθονη και η Samsung εγραφε μονο οτι πρεπει το στικακι να ειναι FAT32 και δεν μπορουσα να κανω αναβαθμιση οταν ομως εκανα μετατροπη το στικακι απο GPT σε MBR εγινε αμεσως.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kakofonixx είπε

κάτι μου λέει ότι δε θα επανέλθεις 😂

Συμφωνώ αλλα ας ελπίσω ότι κάποιοι θα χαρούν. 

Ή ελπίδα πεθαίνει τελευταία... Αυτό γενικά στην παροιμία όχι στα public

Δημοσ.

Μια χαρά θα χρησιμοποίησαν τα λεφτά των καταναλωτών από τις αγορές για να επενδύσουν κάπου αλλού και μετά ξεκινάνε τις επιστροφές από τις ακυρώσεις. Πρέπει να είναι πολύ αποδοτική τεχνική. 

• Like 6
Δημοσ.

Η δική μου παραγγελία ακόμα δεν ακυρώθηκε αλλα δεν βλέπω να προχωράει εφόσον σχεδόν όλοι τρώνε άκυρο. Προφανώς είναι θέμα ωρών.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε

Μια χαρά θα χρησιμοποίησαν τα λεφτά των καταναλωτών από τις αγορές για να επενδύσουν κάπου αλλού και μετά ξεκινάνε τις επιστροφές από τις ακυρώσεις. Πρέπει να είναι πολύ αποδοτική τεχνική. 

για αυτο κανεις παραγγελια μεσου paypal ριχνεις ενα αιτημα για refund και στο κανουνε αρκετα γρηγορα χωρις πολλα πολλα

Επεξ/σία από Talixx
Δημοσ.

ΑκυρΑαααααα

KAΛHΣΠEPA ΣAΣ! ΛOΓΩ ΠPOΣΩPINΩN TEXNIKΩN ΔYΣΛEITOYPΓIΩN, TO ΠPOION Sandisk Ultra 32GB USB 3.1 Stick EMΦANIΣTHKE ME ΛANΘAΣMENH TIMH ΣTO Public.gr. ΩΣ EK TOYTOY, ΘA XPEIAΣTEI NA TO AΦAIPEΣOYME AΠO THN ΠAPAΓΓEΛIA ΣAΣ D593571730, ΣYMΦΩNA ME TOYΣ OPOYΣ MAΣ.
AN EXETE HΔH EΞOΦΛHΣEI TO ΠPOION, MHN ANHΣYXEITE  ΞEKINAME AMEΣA TH ΔIAΔIKAΣIA EΠIΣTPOΦHΣ TΩN XPHMATΩN ΣAΣ.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Έσκασε μόλις sms ότι λόγω προσωρινών τεχνικών δυσλειτουργιών το flashάκι εμφανιστηκε με λανθασμένη τιμή. 

Cracking Up Lol GIF by HULU

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 11
Δημοσ.
1 ώρα πριν, greekfragma είπε

μια χαρά άκυρο και δω.

ώρα για καταγγελιούλα σε Συνήγορο του Καταναλωτή και Paypal. Δεν είναι θέμα για το στικάκι. Είναι γιατί κάνουν τα ίδια κάθε χρόνο και μένουν ατιμώρητοι.

έχω κρατήσει σκρινσοτ και ώρες.

αφού θεωρούν οτι μπορούν να παίζουν μαζί μας, ας τους φορτώσουμε και μεις το λογιστήριο με τις καταγγελίες

ξεφτίλες :)

Θα στείλω και εγώ, αντί γιατί έλεος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...