kakofonixx Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 9 λεπτά πριν, miltostammy είπε Θα επανέλθω εάν και όταν παραλάβω. κάτι μου λέει ότι δε θα επανέλθεις 😂 13
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 6 λεπτά πριν, miltostammy είπε Έκανα παραγγελία 8 για το σχολείο για τα tabletakia που έχουμε. Δυστυχώς δοκίμασα το δικό μου και δεν το διαβάζουν. Ακόμα δεν ακύρωσαν την παραγγελία μου. Εάν και εφόσον παραλάβω μπορώ να σας στείλω σε φίλο στον Πειραιά να παραλάβετε οποίος θέλει χωρίς καμία χρέωση. Θα επανέλθω εάν και όταν παραλάβω. Εκτος απο FAT32 NTFS κλπ δες μηπως ειναι MBR η GPT Το γραφω γιατι ηθελα να αναβαθμισω μια οθονη και η Samsung εγραφε μονο οτι πρεπει το στικακι να ειναι FAT32 και δεν μπορουσα να κανω αναβαθμιση οταν ομως εκανα μετατροπη το στικακι απο GPT σε MBR εγινε αμεσως.
miltostammy Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 1 λεπτό πριν, kakofonixx είπε κάτι μου λέει ότι δε θα επανέλθεις 😂 Συμφωνώ αλλα ας ελπίσω ότι κάποιοι θα χαρούν. Ή ελπίδα πεθαίνει τελευταία... Αυτό γενικά στην παροιμία όχι στα public
Sherlock_7 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Μια χαρά θα χρησιμοποίησαν τα λεφτά των καταναλωτών από τις αγορές για να επενδύσουν κάπου αλλού και μετά ξεκινάνε τις επιστροφές από τις ακυρώσεις. Πρέπει να είναι πολύ αποδοτική τεχνική. 6
madboy Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Η δική μου παραγγελία ακόμα δεν ακυρώθηκε αλλα δεν βλέπω να προχωράει εφόσον σχεδόν όλοι τρώνε άκυρο. Προφανώς είναι θέμα ωρών.
Talixx Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε Μια χαρά θα χρησιμοποίησαν τα λεφτά των καταναλωτών από τις αγορές για να επενδύσουν κάπου αλλού και μετά ξεκινάνε τις επιστροφές από τις ακυρώσεις. Πρέπει να είναι πολύ αποδοτική τεχνική. για αυτο κανεις παραγγελια μεσου paypal ριχνεις ενα αιτημα για refund και στο κανουνε αρκετα γρηγορα χωρις πολλα πολλα Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από Talixx
hurin Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Άκυρο και εδώ για 5 κομμάτια, παραγγελία χθες βράδυ, πληρωμή με paypal
Dronegreece Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες ΑκυρΑαααααα KAΛHΣΠEPA ΣAΣ! ΛOΓΩ ΠPOΣΩPINΩN TEXNIKΩN ΔYΣΛEITOYPΓIΩN, TO ΠPOION Sandisk Ultra 32GB USB 3.1 Stick EMΦANIΣTHKE ME ΛANΘAΣMENH TIMH ΣTO Public.gr. ΩΣ EK TOYTOY, ΘA XPEIAΣTEI NA TO AΦAIPEΣOYME AΠO THN ΠAPAΓΓEΛIA ΣAΣ D593571730, ΣYMΦΩNA ME TOYΣ OPOYΣ MAΣ. AN EXETE HΔH EΞOΦΛHΣEI TO ΠPOION, MHN ANHΣYXEITE ΞEKINAME AMEΣA TH ΔIAΔIKAΣIA EΠIΣTPOΦHΣ TΩN XPHMATΩN ΣAΣ. 1 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 8 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 8 ώρες Έσκασε μόλις sms ότι λόγω προσωρινών τεχνικών δυσλειτουργιών το flashάκι εμφανιστηκε με λανθασμένη τιμή. 1 1 11
feelihipo Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 1 ώρα πριν, greekfragma είπε μια χαρά άκυρο και δω. ώρα για καταγγελιούλα σε Συνήγορο του Καταναλωτή και Paypal. Δεν είναι θέμα για το στικάκι. Είναι γιατί κάνουν τα ίδια κάθε χρόνο και μένουν ατιμώρητοι. έχω κρατήσει σκρινσοτ και ώρες. αφού θεωρούν οτι μπορούν να παίζουν μαζί μας, ας τους φορτώσουμε και μεις το λογιστήριο με τις καταγγελίες ξεφτίλες Θα στείλω και εγώ, αντί γιατί έλεος
andreas1gr Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Ήρθε και σε εμένα το sms... Πρώτη φορά ξανά συμβαίνει 😂
Petros267 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) Ακυρο κ σε εμενα ενημερωση με sms μολις τωρα 2 usb μεσω πληρωμης paypal Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από Petros267
poulinos Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Just now, andreas1gr said: Ήρθε και σε εμένα το sms... Πρώτη φορά ξανά συμβαίνει 😂 μια απο τα ιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα