Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε μάγκες από το να παραγγέλνετε 10 ο καθένας αφήστε ένα και για εμάς που όντως τα χρειαζόμαστε. Ότι θα έπαιρνα για τον γιο φοιτητή, δύσκολοι καιροί ότι γλυτώνουμε καλό είναι αλλά δεν αφήσατε κάτι.. 

• Like 9
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, AlexanderK είπε

Δεν με αφήνει να παραγγείλω...

Η κατάλαβαν τι μ.. έκαναν η εξαντλήθηκαν! Για να δούμε !!!!!🤔

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 minutes ago, Therempant said:

Ρε μάγκες από το να παραγγέλνετε 10 ο καθένας αφήστε ένα και για εμάς που όντως τα χρειαζόμαστε. Ότι θα έπαιρνα για τον γιο φοιτητή, δύσκολοι καιροί ότι γλυτώνουμε καλό είναι αλλά δεν αφήσατε κάτι.. 

γελαω. σε μια αλλη ζωη.  εδω  πολλοι τα αγοραζουν χωρις να τα χρειαζονται σε φαση ας υπαρχουν. οτι γινεται με  jumbo και temu.τα μισα παιζει να τα δεις αγγελια σε μια βδομαδα

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 5
  • Sad 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, AlexanderK είπε

Δεν με αφήνει να παραγγείλω...

Παρε τηλ και κάνε φασαρία! "ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ" "ΟΥΤΕ ΣΤΟ EPIC ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟΣΑ"

• Haha 9
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Sandisk Ultra 32GB USB 3.1 Stick με σύνδεση USB-C Μαύρο 1€ @ Public [ΤΕΛΟΣ]
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GreeKar98K είπε

Κάνει 1,005€ το στικάκι; Για αυτό φυτρώνουν κάτι λεπτά στην παραγγελία;

Να αλλάξει η τιμή στον τίτλο 🤣🤣

• Haha 5
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, poulinos είπε

γελαω. σε μια αλλη ζωη.  εδω  πολλοι τα αγοραζουν χωρις να τα χρειαζονται σε φαση ας υπαρχουν. οτι γινεται με  jumbo και temu.τα μισα παιζρμει να τα δεις αγγελια σε μια βδομαδα

Λυπηρό να γίνεται κάτι τέτοιο... 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα 3 φλασακια. Δύο για μένα. Το ένα ώστε να αντικαταστήσει το 16ετων 8GB Usb2 φλασάκι που αξιοποιώ για format, καθώς και ένα ακόμη για ευκολία μεταφοράς μικρών αρχείων. Όπως και ένα ακόμη για τον πατέρα μου. Επειδή μου ζητάει να του περνάω μουσική για να ακούει στο αμάξι (δεν έχει επαφή με τεχνολογία, ίντερνετ και τέτοια).

Όλα μαζί 5€ με Box Now. Τώρα αναμένουμε.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Therempant είπε

Λυπηρό να γίνεται κάτι τέτοιο... 

Έχω στικάκια μπόλικα αλλά πήρα 1 από αυτό λόγω της τιμής του.Αν τελικά μου το στείλουν θα σου στείλω μνμ να μου δώσεις τα στοιχεία σου να στο στείλω με box nowχωτις καμμία χρέωση.Εχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που έγραψες πιο πάνω.

• Like 11
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά παράγγειλα με επιτυχία 3 τμχ. απόψε πριν ένα δίωρο.

Οι πρώτοι που θα παραλάβουν ας ενημερώσουν.

Επεξ/σία από kalmik
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, kalmik είπε

Προσωπικά παράγγειλα με επιτυχία 3 τμχ. απόψε πριν ένα δίωρο.

Οι πρώτοι που θα παραλάβουν ας ενημερώσουν.

Πιθανολογω οτι δεν πρόκειται να παραλάβει κανένας. Θα πέσουν απο αύριο μαζικά άκυρα.

• Haha 4
Δημοσ.

Μα γιατί το λέτε, επειδή παραγγείλαμε με το κιλό σαν τις πρωτείνες?

2,5κιλα στικακια 30 ευρώ, από τη μαναβική του παμπλικ θα τα στειλουν με ζυγισμα :D

• Haha 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...