Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες...εδώ κ δύο μήνες έχω το cosmote neo στο σπίτι για νετ, μέχρι χθες όλα καλα..μου έκανε δώρο η cosmote δύο μήνες δωρεάν απεριόριστα δεδομένα..ξέχασα όμως να αλλάξω το πλάνο στο unlimited κ έτσι σήμερα το πρωί είδα κ μου είχε κρατήσει τα 19 ευρώ του πακέτου.αλλά έλα που έληξε η προσφορά κ έμεινα με 10 gb στο σπίτι.. άλλαξα το πλάνο κατόπιν εορτής αλλά θα ενεργοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου οπότε έμεινα με 10gb όλο τον μήνα...έχει κάποιος κάποια ιδέα τι μπορώ να κάνω;;

Δημοσ.

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι 
έπρεπε από την αρχή να είχες επιλέξει  το πρόγραμμα με τα απεριόριστα 

τώρα δεν αλλάζει 

Δημοσ.
Στις 17/11/2024 στις 6:20 ΜΜ, kwstasps είπε

Καλησπέρα παίδες...εδώ κ δύο μήνες έχω το cosmote neo στο σπίτι για νετ, μέχρι χθες όλα καλα..μου έκανε δώρο η cosmote δύο μήνες δωρεάν απεριόριστα δεδομένα..ξέχασα όμως να αλλάξω το πλάνο στο unlimited κ έτσι σήμερα το πρωί είδα κ μου είχε κρατήσει τα 19 ευρώ του πακέτου.αλλά έλα που έληξε η προσφορά κ έμεινα με 10 gb στο σπίτι.. άλλαξα το πλάνο κατόπιν εορτής αλλά θα ενεργοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου οπότε έμεινα με 10gb όλο τον μήνα...έχει κάποιος κάποια ιδέα τι μπορώ να κάνω;;

Μπορείς αν θέλεις να το αλλάξεις προσωρινά με αλπακ και να επιλέξεις κάποια πακέτο από εκεί (what's up κτλ). Ή μπορείς μετά να ξανακάνεις εκ νέου αίτηση για neo

Δημοσ.

Τελικά περασα απο γερμανο για να ρωτήσω αν μπορεί να γίνει κατι κ μου εκαναν προσφορά το gigamax unlimited ολα στα 25 ευρω οπότε εκανα παύση το COSMOTE ΝΕΟ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 24/11/2024 στις 11:04 ΠΜ, kwstasps είπε

Τελικά περασα απο γερμανο για να ρωτήσω αν μπορεί να γίνει κατι κ μου εκαναν προσφορά το gigamax unlimited ολα στα 25 ευρω οπότε εκανα παύση το COSMOTE ΝΕΟ...

Πολύ καλά τα 25€…μια χαρά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...