Προς το περιεχόμενο

Western Digital My Cloud USB 3.0/Ethernet HDD 3TB 3.5" Γκρί 59€ @Public [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, ziggywas είπε

Είναι κανένας που να πλήρωσε με κάρτα και να πήρε ήδη επιστροφή;

Ναι, σημερα πρωι-πρωι κατα τις 7:30 εγιναν και οι δυο επιστροφες μαζι. Για τον δισκο WD και για τα στικακια.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 minutes ago, Vasilis 07 said:

Ήρθανε τα ακυρωτικά sms και το δώρο των μεταφορικών. να είναι καλά.

Είμαστε Ευρώπη δεν έχω παράπονο 😄

Εμενα ουτε δωρεαν μεταφορικά ουτε τίποτα. Και το λινκ που ειχαν στειλει για αξιολογηση της ακυρωσης πλέον δεν λειτουργεί......

• Like 1
Δημοσ.

Τουλάχιστον, συμπλήρωσε κανείς την φόρμα ικανοποίησης πελάτη μετα την "αγορά";.... Πραγματικά αυτό μονο ως τρολάρισμα έχει αξία..... 

Δημοσ.

Οι ανθρωποι ειναι χαζοι ενω εγω ζητησα ακυρωση μου εστειλαν σημερα οτι μου την ακυρωνουν λογω λαθος και παρτε δωρο μεταφορικα. 😂

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, LLLEFTERIS said:

Οι ανθρωποι ειναι χαζοι ενω εγω ζητησα ακυρωση μου εστειλαν σημερα οτι μου την ακυρωνουν λογω λαθος και παρτε δωρο μεταφορικα. 😂

Καθόλου χαζοί δεν είναι. Να δείτε που θα εξαφανιστούν όλες οι "στοχευμένα συκοφαντικές" κριτικές που κάναμε στο trustpilot, αφού θα ισχυριστούν στην πλατφόρμα ότι εκείνοι έστειλαν ευγενέστατο επεξηγηματικό μήνυμα προσφέροντας μάλιστα και δωρεάν μεταφορικά σε επόμενη αγορά, άρα όσα γράφονται είναι λασπολογίες και ψευδή. Γελάνε μέχρι και οι μλκς της WD που σχεδίασαν τον σκληρό λέγοντας τον "cloud" και "πουλώντας" σου ότι θα έχεις τα δεδομένα σου σπίτι ενώ στην πραγματικότητα έχεις ένα τούβλο υπο τον έλεγχο τους. 

Επεξ/σία από Innersense
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανώς εσείς δεν καταλάβατε παιδιά  καλά. 

Υπήρχε Black  Friday προσφορά. 

Ήταν δώρο μεταφορικών απλά ήθελε τη συγκεκριμένη διαδικασία. 

Αγορά-ακύρωση-επιστροφή και δωροεπιταγη για τα μεταφορικα. 

Ήταν προφανέστατα λάθος ο τίτλος της... Προσφοράς γιαυτό έγινε το μπέρδεμα. 

Επεξ/σία από miltostammy
  • Haha 6
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Καλα υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες ...Αφου δε θελουν να πουλησουν δε θα τους παρακαλαμε κιολας 

Ρε είναι άθλιοι. 

Έκανα παραγγελία και νύχτα και μετά από 2 ώρες έστειλα ακύρωση. 

2 ημέρες μετά έρχεται μνμα η αποστολή σας έχει γίνει με συγγεκριμενη κουριερ. 

3η μέρα από την παραγγελία-ακύρωση έρχεται μνμα ευχαριστούμε για την ενημέρωση ή αποστολή έγινε απλά μην παραλάβετε. 

Μιλάμε ούτε τα έξοδα τους δεν μπορούν να οργανώσουν. 

Κάνουν αποστολές μετά από άμεση ακύρωση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στειλανε τελικα ενα δισκο και δε θα  κανεις παραλαβη ? Αν δεν εχει παρει ουτε ενας σημαινει γενικη μουφα εχουν σοβαρο θεμα προμηθευτη η συστηματος . Η καποιος κακοπληρωμενος υπαλληλος ανεβασε λαθος κωδικους στο site  :lol:

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Haha 1
Δημοσ.
12 hours ago, Mhlogiatros said:

Στειλανε τελικα ενα δισκο και δε θα  κανεις παραλαβη ? Αν δεν εχει παρει ουτε ενας σημαινει γενικη μουφα εχουν σοβαρο θεμα προμηθευτη η συστηματος . Η καποιος κακοπληρωμενος υπαλληλος ανεβασε λαθος κωδικους στο site  :lol:

Γελάω γιατί μου ήρθε ειδοποίηση πως το έγραψες αρχικά 😂
Όντως θα μας τρελάνει ο τύπος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...