akisgd Δημοσ. Κυριακή στις 11:07 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:07 μμ Όλες οι προσφορές του public ssd, hdd cloud, USB stick, σταμάτησαν ταυτόχρονα. Δεν είναι θέμα τελείωσε το σοκ, κάποιος ξύπνησε και "τελείωσε" τις προσφορές. Αναμένουμε εξελίξεις αύριο... 1
nokman Δημοσ. Κυριακή στις 11:30 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:30 μμ 1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε Η πλακα ειναι οτι πηγα να γραψω δεν αξιζει να χαλασεις την εγγυηση για να βγαλεις τον δισκο οταν στα 70 ευρω αγοραζεις 3tb δισκο και εχεις και την εγγυηση, και μολις τσεκαρα τιμες εχουν παει στο θεο οι δισκοι. 3TB δισκος ειναι κοντα στο 100αρικο.Ελεος. Πράγματι αλλά αν προσέξεις οι δίσκοι 4ΤΒ ξεκινάνε περίπου στα ίδια χρήματα με τους 3ΤΒ. Με έπιασε και μένα το αμόκ του ""να προλάβω την προσφορά πριν τελειώσει"". Πρόλαβα και πήρα ένα (δεν ξέρω αν θα το παραλάβω ποτέ) αλλά πήρα και από την άλλη προσφορά με τον εξωτερικό samsung. Δε λέω, και με 59€ ένας δίσκος 3ΤΒ δεν είναι καθόλου κακό αλλά δεν μου χρειάζεται. Το πήρα για την περίπτωση που τον δώσω σε κανένα γνωστό. Αν κανείς τον θέλει ας μου σείλει p.m. και (ότ)αν έρθει ας βρθούμε να του το δώσω (Θεσσαλονίκη μεριά) στα ίδια φυσικά χρήματα που ήταν και στην προσφορά. Το samsung πάντως τον χρειάζομαι και ελπίζω να παραλάβουμε όσοι αγοράσαμε. 1
Marios60 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:38 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:38 πμ πλάκα θα είχε αν δίνει κανείς την πλακέτα και το κουτί αφού πάρει το δίσκο να δούμε άν δουλεύει με άλλη εταιρία και τί εμπειρία μπορεί να έχει κανείς με το μηχάνημα. Πχ κάποια λένε plex πως τρέχουν . Τρέχουν? η αυτή η έκδοση είναι end of life
Mhlogiatros Δημοσ. Δευτέρα στις 03:28 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:28 πμ (επεξεργασμένο) Ok θα το ξεντεριασουμε για να κανουμε πειραματα αλλα παλι νιωθω οτι αγοραζουμε σαβουρα Επεξ/σία Δευτέρα στις 03:31 πμ από Mhlogiatros
Innersense Δημοσ. Δευτέρα στις 07:44 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:44 πμ Τον πήρα κι εγώ αφού εκ πρώτης γρηγορης ανάγνωσης φάνηκε λουκούμι νομίζοντας ότι πρόκειται περί nas. Αφού τον πήρα σπατάλησα πάνω από 2 ώρες αναζητήσεων στο internet με μόνο κακές κριτικές και οργισμένος χρήστες σε σημείο να απορώ με το ποσό μεγάλες μλκς φτάνουν να μας πουλάνε οι εταιρίες έχοντας τον πλήρη έλεγχο τους. Ντροπή, νισάφι πια... 1
lefta_yparxoun Δημοσ. Δευτέρα στις 10:12 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:12 πμ 8 ώρες πριν, Marios60 είπε πλάκα θα είχε αν δίνει κανείς την πλακέτα και το κουτί αφού πάρει το δίσκο να δούμε άν δουλεύει με άλλη εταιρία και τί εμπειρία μπορεί να έχει κανείς με το μηχάνημα. Πχ κάποια λένε plex πως τρέχουν . Τρέχουν? η αυτή η έκδοση είναι end of life είναι end of life, σίγουρα, είχε έρθει μήνυμα. πριν το 2000. Ποιος ξέρει σε ποια αποθήκη τα βρήκανε... 1
akisgd Δημοσ. Δευτέρα στις 10:49 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:49 πμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, lefta_yparxoun said: είναι end of life, σίγουρα, είχε έρθει μήνυμα. πριν το 2000. Ποιος ξέρει σε ποια αποθήκη τα βρήκανε... Είναι η έκδοση my cloud home, η νεότερη σε σχέση με την παλιά my cloud... Έχει διαφορές... Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:04 μμ από akisgd
nek4d Δημοσ. Δευτέρα στις 01:28 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:28 μμ Ετερο παρομοιο μεγαλυτερο wd my cloud με 2 δισκους σε raid, το ειχα για αυτοματο backup φωτογραφιων του κινητου και μια χαρα εκανε την δουλεια του. Τεσπα, το δοκιμαζετε και αν δεν σας βολευει, το πολυ-πολυ ξηλωνετε τον δισκο του, δεν χανετε κατι σε αυτην την τιμη.
anergos13 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:58 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:58 μμ (επεξεργασμένο) Εχω τον παλιο My cloud στα 2 Tb , εδω και μια δεκαετια περιπου , για 7-8 χρονια η χρηση του ηταν να αποθηκευω ταινιες που κατεβαζα και οικογενειακα φωτο video και καποια σκορπια αρχεια , τα εβλεπα σε ολες τις συσκευες του σπιτιου μεσω του τοπικου δικτυου και εκτος στο κινητο με την εφαρμογη της WD ! καποια στιγμη πριν ενα χρονο σταματησε η υποστηριξη της εφαρμογης και μου στην εσπασε λιγο η αληθεια... Ετσι τώρα δουλευει τοπικα στο σπιτι στο pc και στις android TV μεσω εφαρμογης αναγνωσης των αρχειων,.... Η αγορα του το 2014 στοιχισε περιπου γυρω στα 160€ και για τα παραπανω με βολεψε! Στα 58€ και με την οποια βελτιωση θα εχει ,για μενα ειναι super... Αν καποιος το αγορασε και δεν το θελει ας μου στειλει PM Επεξ/σία Δευτέρα στις 02:00 μμ από anergos13
Innersense Δημοσ. Δευτέρα στις 02:52 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:52 μμ Αυτά!!!! Πραγματικά το συγκεκριμένο δε μου λέει τίποτα που ακυρώθηκε Κρίμα τις ώρες που δαπάνησα στο Internet να ψάξω πόσο μεγάλη παπαριά έχει κυκλοφορήσει η WD 5
anergos13 Δημοσ. Δευτέρα στις 02:56 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:56 μμ 4 λεπτά πριν, Innersense είπε Αυτά!!!! Πραγματικά το συγκεκριμένο δε μου λέει τίποτα που ακυρώθηκε Κρίμα τις ώρες που δαπάνησα στο Internet να ψάξω πόσο μεγάλη παπαριά έχει κυκλοφορήσει η WD Αρα και Μουφα η τιμη! Οτι να ναι!
LLLEFTERIS Δημοσ. Δευτέρα στις 03:04 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:04 μμ Εμενα ευτυχως ακυρωθηκε να δω τωρα ποτε θα παρω την επιστροφη.
Vasilis 07 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:41 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 04:41 μμ Το άκυρο το είδα στο λογαριασμό.Δεν μου ήρθε επίσημα email. Μου αρέσει κάποιοι που αναλύατε αν αξίζει ή δεν αξίζει το προϊόν. Μάλλον ο υπεύθυνος προσφορών πρέπει να αναλάβει δράση και να αποφασίσει αν πρέπει να ανεβαίνει από εδώ και στο εξής το οτιδήποτε από public. 1
ipal Δημοσ. Δευτέρα στις 05:05 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:05 μμ (επεξεργασμένο) 2 hours ago, anergos13 said: Αρα και Μουφα η τιμη! Οτι να ναι! Η τιμή ηταν εφικτή θεωρητικά γιατί και εγώ που το έψαξα αν αξίζει διαβασα πως είχε παίξει στα $35 δολλάρια Αμερική, αλλά άλλο Αμερική αλλο Ελλάδα και ίσως αυτά στα $35 ήταν και refurbished (όχι WD refurbished, τύπου cosmodata refurbished) Πάντως το public τα κάνει αυτά, βάζει σε τιμη σκότωμα κάποιους κωδικούς που έχει πχ 1-2-3 τεμάχια. Αλλά συνήθως δε το παίρνει κανείς χαμπάρι , και φυσικά δεν ανεβαίνουν σε σάιτ προσφορών Κυριακή. Επεξ/σία Δευτέρα στις 05:07 μμ από ipal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα